چینی شو نمیخوام
مارک دار باشه
اگه سراغ دار بیزحمت معرفی کن
چینی شو نمیخوام
مارک دار باشه
اگه سراغ دار بیزحمت معرفی کن
سونی فقط از نظر من
شما یمقدار دقیقتر خواستتونو بگین
یه dvd player میخوام که موقعی که موزیک میخوام گوش کنم بتونه آهنگارو بصورت random انتخاب کنه
مثل دکمه Shuffle تو مدیا پلیر ویندوز
مرسی
پایونیر مدل DV-610 با اپدیت فیرم ویر دارای قابلیت پخش رندم اهنگ میشه که برای اینکار کافیه کلید شماره 7 کنترل را برای چند لحظه فشار دهید.در زیر منوی Play mod هم امکان پخش رندم و برنامه ریزی شده وجود داره
مرسی دوست عزیر
ولی چرا تو سایتش نیست و فیرم ور دستگاه رو از کجا بیارم
قیمتشم میدونی چنده و کجا برم دنبالش
الان مدل 610 تولید نمیشه بهمین دلیل در سایت پایونیر دیده نمیشه مشخصات کاملش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دید.اقای برزین در بخش نظرات وبلاگشون این پلیر ( Pioneer DV-610 AV ) و دنون 1740 را بهم معرفی نمودند.( پرسیده بودم یه دی وی دی پلیر با لنز قوی و کیفیت صدا و تصویر بالا میخوام صرفا برای پخش DVD ، نه برای پخش فایلهای DivX و mkv )
از طریق نظرات داده شده در همون وبلاگ با یکی از دوستانی که در همین سایت هم فعالیت دارند اشنا شدم و از ایشون بصورت پستی DV-610AV-K با قیمتی مناسب خرید کردم ،دستگاه هم سالم و اک بدستم رسید.در ضمن 610 سری S نقره ای رنگ و سری K مشکی رنگه که فقط در رنگ متفاوتند . برای دانلود فیرم ویر و مولتی کد نمودن و اشنایی بیشتر با این پلیر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن.
این هم بگم که پلیر پایونیر از زیرنویس srt فارسی پشتیبانی نمیکنه که برای من مهم نبود و فقط کیفیت پخش دی وی دی برام اهمیت داشت،
DV-SL2400W شارپ 97000 تومنه . ژاپنی هست و لنز قوی داره واسه همین مشکلی توی اجرا نداره .
USB Host
DivX Playback
DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD, MP3, WMA, CD-R/RW
High Resolution Picture with Progressive Scan
Dolby Digital / dts digital out
DVD Component Video out
Remote Control
HDMI out-1080P
سلام دوستان قصد دارم يک پلير حالا dvd يا hd مديا بگيرم تا 150 هم ميخوام هزينه کنم، اولويتهام پخش اکثر فرمتها بخصوص mkv و divx با پسوند avi هست همچنين اگر wmv رو بتونه پخش کنه خوبه کيفيت هم بتونه تا فول hd پخش کنه بخصوص از طريق usb. اينکه چه برندي باشه برام مهم نيست فقط کيفيت نسبتا خوبي داشته باشه و قيمتش حتي الامکان از 150 بالا نزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريداري شد بدستم برسه ببينم چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)