این یکی دو هفته اخیر افتضاح شده. معلوم نیست چه غلطی دارند میکنند. سایتها رو با یکسری آی پیشون میاره، با یک سری دیگه نه.
خودشون میگن مشکل gateway مخابراته و داریم پیگیری می کنیم، نظر شما چیه؟
این یکی دو هفته اخیر افتضاح شده. معلوم نیست چه غلطی دارند میکنند. سایتها رو با یکسری آی پیشون میاره، با یک سری دیگه نه.
خودشون میگن مشکل gateway مخابراته و داریم پیگیری می کنیم، نظر شما چیه؟
الان هم پکیده باز
زنگیدم گفتن سرتاسریه
البته الان به نظر از مخابرات میاد باشه
نزدیکه 22 بهمن داریم میشیم دیگه
مشکلات قبلی ام کم بود قطع و وصل شدن هم بهش اضافه شد.......
کف کردم از دست اینها
حتما اسفند باسه خود دود کن تا چشم نخوردی.
کوتاه بیا.....مقادیری به نفعم شده همچینولی باز در ظلم و ستم و
جواب داریوش همان جواب من است.بچه ها اگر برنامه دارین تا قبل 22 ام انجام بدین که با این وضعیت طی ان روز احتمالا کلا اینترنت تعطیل می شود.....
فقط خوده 22 ام بپکه باز خوبه
فک کنم با این اوضاع 2-3 روز اینور اونورش هم بپکه
چه میکنه این داتک!
امروز 3 ساعت قطع بود. هنوزم قطع و وصل میشه.
مشکل سراسری بوده چند تا isp دیگه هم همون ساعت ها با اشکلاتی روبرو بودن
پکیده برادارن پکیده
دانلود عملا نمیشه کرد!
رپید باز فقط میگیره بینه سرورهاییک ه تست کردم اونم صفر میشه یا قطع میشه
رف تا آخرای ماه بلکه خوب شه اینترنت
دوباره امروز ساعت 7 صبح قطع بود من منزل نبودم نفهمیدم کی وصل شد
این چند وقت اخیر اونقدر قطعی داشتم که نمیدونم کلا چند ساعت شده . البته 2 ، 3 بارش هم مال مخابرات منطقمون (نبوت) بود . مسنجرها رو هم مثل اینکه به کلی بهشون دیکته شده که تعطیل کنن . ما بعد از skype از oovoo استفاده میکردیم که خیلی عالی بود ولی oovoo رو هم رو پورت هاش دستکاری کردن . معلوم نیست حالا بین 22 تا 30 بهمن چی کار میخوان بکنن .!!!
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
اونورش که خیلی بدتره بسته به اتفاقاتی که میفته ممکنه تا 30 ام هم طول بکشه . البته امیدواریم اینترنت به کلی قطع نشه .
من 128 نامحدود داتک رو دارم، قطعی می تونم بگم ندارم. من بیشتر world of warcraft بازی می کنم، پینگ من تو بازی تقریباً بالاس (300+ ms).
الان تو سایت داتک که بری( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تعرفه 128 نامحدود رو نوشته ۴۲۰,۰۰۰ :O که من دارم بابت این سرویس ماهی 22000 تومان می دم.
جدیدا تمایل دارم که سرویسمو عوض کنم 512 / 3 گیگ ، چه قدر طول می کشه ؟! و اینکه واسه این سرویس باید مدرک خاصی به داتک ارائه بدم؟ معرفی نامه از طرف بیمارستان قبول می کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)