دوستان من يه سوال دارم .
سرعت دانلود شما با اينترنت 128 كيلوبايت چقدره؟؟؟؟ ( سرعت ثابت ) .
آيا بستگي به شركتي كه خدمات ميگيريم داره؟؟؟؟ بهترينش كدومه و با چه سرعت دانلودي ؟؟؟؟
دوستان من يه سوال دارم .
سرعت دانلود شما با اينترنت 128 كيلوبايت چقدره؟؟؟؟ ( سرعت ثابت ) .
آيا بستگي به شركتي كه خدمات ميگيريم داره؟؟؟؟ بهترينش كدومه و با چه سرعت دانلودي ؟؟؟؟
سرعت دان ، با سرویس 128 کیلو بیت باید حول و حوش 16 کیلو بایت باشه . اوکی ؟
* هر 8 کیلو بیت ، می شه 1 کیلو بایت ، سرعت کانکشن معمولا بر اساس کیلو بیت گفته می شه ، سرعت دان ، بر اساس کیلو بایت .
ثبات سرعت ، بستگی به شرکت داره ، اما اکثر شرکت ها ، اگه نا محدود بگیرید ، تقریبا همون رو می دن ، آسیا ، شاتل ، سپنتا ، لایزر ، فناوا و ... این ها رو تا جایی که می دونم ** سرعت هاشون تقریبا طبق قرار داده ، مگه یکی دو کیلو .
** تا جایی که می دونم ، مگه این که تازگی ها ر عکس اش ثابت شده باشه و من بی خبر باشم .
داتک رو من چیزی نمی گم ، روایات زیادی در موردش هست ، شیعه و سنی سر این موضوع اختلاف دارند![]()
مخلصیم
یا جق![]()
![]()
![]()
والا من اونموقع که 128 داشتم از داتک سرعتم رو 12 ثابت بود
دوستان تلویزیون 10 بار گفته مصوبه وزارت علومه که تعرفه adsl 20% ارزون شه. پس چرا نمیشه؟!
به وزارت علوم چه ربطی داره
مخابرات باید ارزون کنه
پس سرعت دانلود همون 16 هست؟؟ اينجوري باشه براي دانلود موزيك خيلي خوبه .
داتك مگه چه فرقي داره ؟؟؟
شما یه روده راست تو شکم تی وی و هم طور وزارت خونه نشون من بده ، تا من 20 % ارزونی نشونت بدم: دی
بحث ارزونی دی اس ال منتفیه به نظر من ، شرکت ها این رو هم اعلام کردن به وزارت خونه این کار از نظر اون ها نشدنیه
ادیت : راستی می گن ، به وزارت علوم چه دخلی داره ؟ ارتباطات شاید منظورتون بوده دیگه ، نه ؟
مخلصیم![]()
![]()
Last edited by akhoond; 17-12-2008 at 23:39.
تقریبا ، روی خود 16 حساب باز نکن ، بگیر 14 _ 15 ، حالا موزیک ، یا هر چیزی ، بدک نیستاما خیلی تاپ هم نیست دیگه ....
داتک ، بحث اش فرق فوکوله ، هم ناراضی دیدم ، هم راضی ، اگه برداشت شخصی رو بگم ، داتک هم مثل بقیه اون شرکت هاست که اسم بردم ، تقریبا سرعت قرار داد رو می ده ( برداشت شخصی) اما نا راضی هم کم ندیدم ....
برای همین من بعد ، می خوام به هر کی داتک رو پیشنهاد بدم ، می گم ، می گم خوب و بد زیاد داشته ، بگیر نگیر داره ....
1 سایت یا تلفن سراغ دارین برای شکایت از این شرکتهای کلاهبردار ؟ البته میدونم اثری نداره اینا همشون دزد تشریف دارن
کلانتری منطقه تون!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)