سلام
من یه mp4 خوب میخوام
کیفیت ضبط اول از همه برام مهمه256kbps
و بعدشم کیفیت پخش
نمیخوام خیلی بزرگ باشه
"فقط" از بین پلیر های کاوون دنبال یه چیز خوب میگردم(فایلهای ویدئویی هم پخش کنه )
نکته: پلیر قبلیم کاوون D2 بود که متاسفانه
.gif)
جا گذاشتمش سر کلاس(همین چند روز پیش ): ).عالی بود.واقعا دوسش داشتم.حالا هم وقتی دارم بعد 3 سال یکی دیگه میگیرم فکر کردم یکم بده همون پلیر قبلیمو دوباره بگیرم مضاف بر اینکه دیگه تولید نمیشه و قیافه ی D2+ هم خیلی دلچسب نیست؛ به D2 نمیرسه...
حالا خواستم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات خوبی دارند کمک بگیرم و در واقع یه مقایسه ای بین C2 و D2 (و D2+) انجام بشه؛
یه سوال هم داشتم اینکه C2 مثل D2 دیکشنری داره؟راستش بد عادت شدم به دیکشنری D2 و اینکه خروجی صدای C2 مثل اینکه از D2 ضعیفتره؟!...
ببخشید طولانی شد
ممنون از همگی
شما خیلی به کیفیت فایلی که ضبط میکنند توجه ایی نکنید.
اگه با یک ریکردر با کیفیت پایین تری هم ضبط کنید باز از 256 پلیر ممکنه که بهتر باشه.
ضبط پلیرهای کوون بی نظیره به صورت خاص سخت افزار D2 و D2+ و C2 به هیچ عنوان تغییر نکرده.
فقط ورژن BBE و Jet effect تغییر کرده و کمی وزن و ضخامت و تم ظاهری پیش فرض پلیر و هم همچنین سوکت های تعبیه شده هم تغییر کردند.
کیفیت صدا همونه از تستها مشخص هست ولی خوب حجم صدای پلیرهای جدیدتر برندهای مختلف تقلیل پیدا کرده دیگه اون حجم صدای O2 و X5 و D2 رو پلیرهای جدید تر ندارند ولی خیلی کمتر نشده و با هدفونهایی که عموم استفاده میکنند اصلا قابل تشخیص نیست چون همشون امپدانس پایین هستند و مشخصاتشون طوری هست که برای وسایل دم دستی پورتابل ساخته شدند برای همین برای عموم اصلا احساس نخواهد شد.
دیکشنری هم فقط برای D2 رایگان بود بقیشون پولی هست مال C2 رو اصلا من ندیدم بیرون جایی باشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید