همه چيز درباره ي مودم ها در گنو لينوكس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چيز درباره ي مودم ها در گنو لينوكس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب تم های زیبا در اوبونتو
اگر می خواهید که بدون دردسر و انجام کارهای اضافه و فقط با نصب چند بسته , تم های بسیار زیبایی برای Ubuntu و دسکتاپ GNOME نصب کنید , ادامه ی مطلب را دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
One Hundred Paper Cuts
Canoncal کمپانی حامی توزیع های خانواده ی اوبونتو برای بهبود تجربه ی کاربری در K/Ubuntu 9.10 , پروژه ی جدیدی را با نام One Hundred Paper Cuts آغاز کرده است که در آن قرار است ۱۰۰ ایراد کوچک و کاربردی که بیشتر کاربران تازه کار با آن سر و کار دارند شناسایی و برطرف شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من هر چی نگاه کردم چیزی نداده.یوزر و پسوردی که شما دادی هم اشتباست.قبول نمی کنه.
یه زمانی یوزر و پس سی دی های لایو اوبونتو " ubuntu " بود نمیدونم هنوزم هست یا نه یا اینکه واسه کوبونتو چیه ولی این یکی هم امتحان کن شاید اتفاقی افتاد
یوزر: اوبونتو یا کوبونتو
پسورد: چیزی ننویسید ( خالی بمونه )
ولی شما با یوزر root و پس toor نمیتونید لاگین کنید چون لاگین کردن با روت توی اوبونتو و کوبونتو بصورت پیش فرض امکان نداره
سلام . من یه فایل که توی DVD یه مجله بود روی سیدی رایت کردم (ISO) فکر کنم ubuntu گجت 3 بود یا یه همچین چیزی. ولی وقتی بوت رو میزنم فیل میشه آیا فایل ایراد داره ؟ جون تو مجله نوشته بود Live هم اجرا میشه
ممنون
ubuntu gadget 3 ؟
توزیع جدیده که من خبر ندارم؟
دقیقا
فکر کنم اون توزیع gOS 3 Gadgets بوده و نه اوبونتو.
ضمن اینکه توجه داشته باشید وقتی گزارش پیغام خطا می دید، دقیقا بگید چه پیغامی میدهچون مثل این هست که برید دکتر و بگید من مریضم، 1000 نوع مریضی وجود داره که با نشانه های شما دکتر متوجه میشه مشکل شما چی هست، اینجا هم همونطور هست با چه پیغامی بوت شما فیل می شه؟
سلام دوستان گلم
یه مشکلی با مونت کردن دارم....درایو ها همگی درست مونت شدن...
ولی وقتی سیستم بالا میاد...یکی از درایو ها ..رو مونت نمیکنه ....و میگه ارور موقع مونت کردن بوجود اومده
نکته جالب اینه که وقتی سیستم رو خاموش و روشن میکنید...اون درایو مونت میشه..و بجاش یه درایو دیگه مونت نمیشه!!!!!!!!
این اتفاق بترتیب میفته..بلا استسنا!
ممنون
خروجی دستورات زیر رو انجا بذار:
بعد از اجرای دستور اول , لیستی از پارتیشن های موجود نمایش داده میشه. برای هر کدوم از آنها دستور زیر رو اجرا کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای X عدد مربوط به پارتیشن رو بذار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خروجی همه ی دستورات رو اینجا بذار. یا همه رو کپی کن توی یه فایل متنی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)