من خودم قول میدم اره
فقط یه توصیه دارم اونم اینه که مراقب باش گوشیه لق نزنه.من بار ها و بار ها گفتم...چون به سرم اومده و گوشیم لق میزد(گرچه ظاهرا این گوشی ازمحکم ترین گوشی هاست و مال بقیه لق نمی زنه)
با سلام به همه رفقا.دیروز رفتم ه8510 خریدم 420 تومن. خیلی عالیه.فقط احساس میکنم عکساش یکم تاره .دیگه اینکه رو حالت auto عکساش کمرنگه.میشه راهنمایی کنید.ممنون
wdr رو فعال کنید ... و بزارید رو حالت اتوماتیک .. بعد برای فاصله های نزدیک تا 1 متر هم بزارید رو حالت ماکرو که تاریش از بین بره
مبارک باشه.یه سوال ازت داشتم هندزفری شما اون دو تا سیمی که به گوش میخورن یکیش بلند تر از اون یکی
نیست ؟
اون لق زدن که دوستمون گفت رو حتما چک کن. اول باید از لحاظ ظاهری ببینی که مشکلی نداره.بعد یه اس ام اس
بده ، زنگ بزن تا کیفیت تماس رو ببینی.imei روی جعبه باید با اونی که با این کد #06#* تو گوشی بدست میاد باید
حتما یکی باشه( اگه ممیز داشت اشکال نداره).دوربین رو حتما چک کن.از لحاظ نرم افزاری هم که بعد از خرید هر
مشکلی داشتی اینجا بگو ما تا جایی که بتونیم کمک میکنیم.نگران نباش.
موفق باشی
ببخشید جریان این لقی چیه؟
ورژن قلابی این گوشی تو بازار اومده یا سری های جدید اینجوری شدن؟
فکر کنم این گوشی در دو مرحله به ایران وارد شده.سری اول رو مایکروتل وارد کرده که باتری با نوشته ی قرمز دارن و کیفیت بسیار بالاتر دارند.سری دوم که حدودا از اواسط خرداد به اون طرف وارد شده(قاچاق) دارای باتری مشکی رنگ با دفترچه ای به زبان اروپای شرقی و کیفیتی نسبتا پایین تری از لحاظ بدنه و اسلاید هستند.البته این فقط یه فرضیه است.اگه دوستان هم همین اعتقاد رو دارن بگن تا به نتیجه ی کلی برسیم.گوشی من باتریش مشکی بود لق میزد و دفترچش هم رومانیایی"یا اروپای شرقی) بود
![]()
بلاخره امروز گوشیمو بعد 2 ماه دربدری فروختم 330 هزار تومان و از دستش راحت شدم ----- میخوام نظر رو در مورد این گوشی بدم ولی از مدیران سایت میخوام که پاکش نکنن شاید به درد بعضی ها بخوره لطفا پاک نکنید ----- اول از همه که باطری گوشی افتضاحه ---- بدنه گوشی که بعد یه مدت رنگش میره که این برا گوشی خیلی بد میشه چون وقتی کسی میبینه فکر میکنه گوشی ضربه خورده ---- فیلمبرداری گوشی زیاد تعریف نداره در حالی که تو فیلم برداری ضبط صدا افتضاحه ----- گوشی دارای یه سری نقطه ضعفه مثل این : وقتی رو گوشی لاک کد بزاری بعد اگه در حال فیلمبرداری باشی و مثلا لاک کد رو رو 3 دقیقه تنظیم کرده باشی وسط فیلمبرداری گوشی قفل میشه و فیلمبرداری قطع میشه یا حتی وقتی داری با گوشی فیلم میبینی که این واقعا اعصاب خورد کنه ----- درب دوربین چون خودکاره بعد یه مدت قات میزنه و بعضی وقتا باز نمیشه یا نصفه باز میشه و حتی بعضی اوقات بسته نمیشه و.... ( این پست را پاک نکنید )
ببینید اینا دو تا مساله جدان.
سری جدید این گوشی فقط باتریش کره ای هست و مثل قبلی ها باتریش چینی نیست.
این که باتریش کره ای باشه هیچ دلیلی بر تقلبی بودن این گوشی نیست.در ضمن گوشی من از همین سری جدیده و
همه چیش درست کار میکنه و لقی هم نداره ( خودتون موقع خرید توجه کنید مشکلی پیش نمیاد. )
و اینکه تقلبی این گوشی در بازار با نام SANSUNG سانسونگ هست که با کمی دقت کاملا میشه فهمید آخه
تقلبیش دو سیمکارتس ! همون قضیه نوکیا و نوکلا.
گوشی منم مثل شماست ولی این همه مشکلی رو که میگید نداره.لقی نداره.شما از لحاظ بدنه این گوشی رو با
مدل قدیمیش مقایسه کردید ؟ این که میگید کیفیت قدیمی ها بسیار بالاتر از جدید هاست بر چه اساسیه ؟
اگه هم به دفترچه انگلیسیش نیاز دارید تو سایت خود گوشی هست.
Last edited by S E V E N; 03-09-2009 at 11:54.
330 !
این که نوش 370 تومنه چجوری اینو که رنگش رفته لنز دوربینش خرابه باتریش خرابه رو 330 فروختی ؟!
والا من الان یادم نیست آخرین باری که گوشیمو زدم به شارژ کی بوده یعنی انقد گزشته که دیگه یادم رفته هنوز یه خطم کم نکرده فقط بعضی وقتا یه 10 دقیقه میزدمش به usb
گوشی من یه دفه از دستم افتاد خورد به سنگ یه تیکش رنگش پرید .... فک کردم حالا همه رنگش از همون تیکه کنده میشه ولی هنوز همون یه نقطست و اصلاً بزرگتر نشده
فیلم برداریش با فریمرو اولش مثل ان95 8 گیگ بود بعد که آپدیت کردم از اون بهتر شد ... صداشم که گفتم چجوری درست میشه ... در حالت عادیم انقدا بد نیست
من الان بیشتر از 6 ماهه که دارم در دوربینش هنوز کاملاً سالمه
ولی خیلی خوب فروختیشا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)