آخه فوتبال رو هم می خوان بازیکناتون رو با دستکاری قوی کنید؟
آخه فوتبال رو هم می خوان بازیکناتون رو با دستکاری قوی کنید؟
به نظر من همچین چیزی نیست هوش مصنوعی بازی بسیار خوب شده
سخت میشه گل بزنی باور کن
اگه به اتو هستش که کاکا هم تو ساکر 8 همرو رد می کرد هم اینجا
درسته بعضی از بازیکنان رو خیلی فضایی ساختن
نه واسه من تا حالا پیش نیومده
آقا مال من کرک داشت اما هنوز Become legend نرفتم.
گرافیک رو رو High بازی میکنم اما چمن ها مثل موکت هستن. یعنی تخت و صافه. وقتی بازیکن رو زمین افتاده چمن مثل PES8 دیده نمیشه. یعنی دونه دونه دیده نمیشه.
جای کلیدها هم عوض شده. قبلا آنالوگ سمت راست رو 360 میزدیم زیدانی بود اما الان برمیگرده شوت میکنه!!!!
پاس ها خطا میره. حتما باید پاس فرار بدم.
یه مصاحبه با خالق pes دیدم گفتم برای شما هم بزارم
-----------------------------------------------------------------
مصاحبه با سازندهی PES 2009 شینگو تاکاتسوکا در مسابقات اروپایی PES در روم
در حال حاظر ما با تعدادی از بهترین بازی کنندگان PES در فینال مسابقات اروپایی PES به سر میبریم. آیا از تماشای این بازیها مباهات میکنید؟ آیا لذت ازین موضوع، وقتی که یکی از بازی کنندگان نقاط ضعف و باگ در هوش مصنوعی پیدا میکند و آنرا مطرح میکند، از بین میرود؟
خوب، هردو نکته صدق میکند. مخصوصا که من در حال ساخت بازی هستم، و در هر سال، هرچه که بیشتر بازی مردم را در این نوع تورنمنتها تماشا میکنم، بیشتره ایده برای بهسازی بازی به فکرم میرسد. تغییر دستورکار بازی و چیزهایی ازین قبیل واقعا به من کمک میکند. در مورد مردمی که میخواهند روی سر هوش مصنوعی بزنند، مشکلی نیست، چونکه این مقوله هم جزئی از بازیست و بنابراین اصلا مرا ناامید نمیکند.
در واقع من وقتی شاهد مردمی هستم که روی سر هوش مصنوعی میزنند، احساس دیگری دارم و آن برنامه ریزی برای اینست که من نیز روی سر آنها بزنم. تفکر در این موضوع واقعا لذت دارد. اما همانطور که میدانید، استقبال از این رویداد(مسابقهی PES) بالحق هیجانانگیز است زیرا من لذت و هیجان مردم را میبینم و این به من قدرت میدهد تا وقتی به ژاپن برگشتم، نسخهی بعدی را بسازم. کلا من در مورد بازی و این تورنمنت احساس خوبی دارم.
این دومین سالیست که PES را روی PS3 میبینیم. در طی سال گذشته، چگونه توانستهاید قدرت این پلتفورم را تحت نفوذ درآورید؟
دقیقا. امسال دومین سالیست که ما روی PS3 کار میکنیم و سال گذشته برای پیشرف ما بسیار ارزشمند بود. با صراحت بگویم وقتی PES 2009 را تمام کردم، برای من قانعکننده بود.
PES 2008 مال زمانی بود که ما تازه کار را روی نسل هفتم شروع کرده بودیم و برای کنسولهای جدید وقت لازم است تا حداکثر بهرهوری را از آنها برد و بهترین و ایدهآل ترین کار لازمه را کرد. برای PS2 هم همینطور بود.
بنابراین به تصور من در سالهای آینده میزان بهرهوری از پلتفورم افزایش خواهد یافت.
خیلی از بازیکنندگان PES را با نمای واید(عریض) بازی میکنند که باعث میشود نتوانند استادیومهای جدیدی که طراحی کردهاید ببینند. آیا به تصور شما یک نمای جدید دوربین را خواهیم دید که هم سادهگی در بازی را به ارمغان آورد و هم احساس سینمایی بودن را بدهد؟
بله، ما ازین حقیقت که اکثر بازیکنندگان از نمای واید استفاده میکنند مطلعیم و نماهای دوربین هم بسیار مهم هستند. برای مثال، تلوزیون و مسابقات فوتبال در آن، که بیشتر نمایی واید ارائه میدهند، اما کمی کجتر. این نمای معمولی فوتبال در تلوزیون است. ما سعی کردیم که کمی دنبالهی این موضوع را بگیریم اما در آخر فهمیدیم که باید بعضی از کنترلهای بازی را فدای این امر کنیم. پس برای یک بازی کامپیوتری، نمای واید برای بسیاری از بازیکنندگان نمایی متداول است.
من از کسانی که در تیم من استادیوم میسازند شکایاتی دریافت میکنم مبنی اینکه هرچقدر آنها سخت کار کنند اهمیتی ندارد زیراکه کسی کار نهاییشان را نمیبیند. اما به هر حال تمام این طراحان میدانند که اگر بازیکنندگان راضیند، خوب، نمای دوربین اهمیت خاصی ندارد.
حال همانطور که اول ذکر کردم نماهای دوربین بسیار مهمند، پس ما هم به این تصور که نمای واید بهترین است عقب ننشستیم. ما هنوز در حال آروین و ازمون برای پیدا کردن بهترین نمای متعادل بین بازی و دوربین هستیم.
نکوهشهایی از سمت طرفداران نسبت به PES 2008 وجود داشت، که احتمالا به خاطر مودهای آنلاین بازی بود. چگونه از این نکوهشها استفاده کردهاید تا بازی را هموارتر و قابل انعطافتر سازید؟
اوه بله، ما این را میدانیم و مردم از ما پرسیدهاند که "در مورد کار روی این موضوع چه برنامههایی دارید؟". من اعتراف میکنم که روی نکاتی در کنترل بازی تکیه کردیم که قسمت آنلاین بازی قربانی آن شد. به عنوان مثال اگر بازیکننده سرعت ارتباط زیاد خوبی نداشت، این مشکل میتوانست به جد به گیم پلی تاثیرگذار باشد و گاها اعصابخوردکن نیز باشد.
امسال ما بخش آنلاین را مقدم شمردیم و دنبال این رفتیم که کسانی که سرعت خوبی هم ندارند بتوانند بازی را قابل اجرا ببینند. و در این حال ما نمیخواستیم که امکانات هدایتیای که PES دارد از دست بدهیم، پس وقت زیادی را روی این مسئله صرف کردیم و به راه حلی را پیدا کردیم که حتی تعداد بازیکنهای آنلاین نیز بیشتر شود.
اخیرا ما یک اعلامیه از سوی ایتاگاکیسان(تمنبو ایتاگاکی رییس اسبق Teamninja) داشتیم که میگفت گرافیک اولویت سازندگان ژاپنی نیست. آیا با وی موافقید؟
من تا حدی با آقای ایتاگاکی موافقم، اما تصور میکنم که این مسئله تنها فرق بین سازندگان ژاپنی در مقایسه با سازندگان غربی نیست. چیزی که به نظر من بیشترین تاثیر را در موثر یا ناموثر بودن سازندگان ژاپنی دارد، چگونگی کار آنها با یکدیگر است.
در حال حاظر ما در کنار خود، تیم کوجیما پروداکشنز را داریم اما صریحا بگویم، با یکدیگر هیچ اشتراک از لحاظ بازی یا اطلاعات نداریم-البته مسلم است که بازیهایمان بالکل با یکدیگر متفاوت است- اما ما در انجین بازیها یا چیزهایی ازین قبیل با یکدیگر مشترک نیستیم. در تصور من- گاهی فکر میکنم که EA انجین بازیها Madden خود را بین دیگر بازیهای ورزشی تقسیم میکند و ازینگونه کارها.
دلیل این امر اصلا این نیست که ما بر ضد یکدیگر هستیم اما متاسفانه این به دلیل طرز تفکر ژاپنیست که ما هیچ چیز را با یکدیگر به اشتراک نمیگذاریم، و اهدافمان را به تنهایی دنبال میکنیم. فکر کنم دلیلی که سازندگان ژاپنی را کمی عقبتر از سازندگان غربی میسازد همین است، چراکه ما هرگز با یکدیگر مشترکا کار نمیکنیم. البته فکر کنم کلمات درستی را به کار نمیبرم و شاید این امر به خاطر این باشد که بازی را بیشتر به یک "محصول" نزدیک کنند.
بنابراین دلیل این امر کم و بیش، به خاطر بینظیر ساختن بازیهاست.
خوب، کمی تا قسمتی، ما دنبالهی یک چیز بینظیر را میگیریم و علاوه بر این با کسی سر آن دعوا نمیکنیم. برای مثال اگر بخواهیم میتوانیم نوآوریهایی را که میخواهیم و میتوانیم انجام دهیم، بگذاریم برای نسخهی بعد. شاید بعضی از کمپانیها اینگونه فکر و عمل میکنند، اما ما نه. ما در حد امکان، تا آخرین لحظه هرکار که میتوانیم انجام میدهیم و هرگز هم به فکر ذخیرهی آن برای بعدها نیستیم.
شما باید از مردمی که ادعا میکنند PES مود "Become a Legend" را از روی فیفا کپی کرده است خسته شده باشید. اما چرا اینگونه طول کشید تا مود Fantasiaـیه Winning Eleven XI به اروپا برسد؟ بر مبنای چه استدلالی این امر طول کشید؟
خوب بله، یکی از بزرگترین پشیمانیهای من به خاطر اینست که مود Fantasia را وارد PES نکردیم تا به اروپا نیز معرفی گردد. در هر صورت شما مرا درک میکنید و و این خوب است که مردمی مثل شما اطلاع دارند که مود Fantasiaـیه ما زودتر از Become A Legendـه فیفا ساخته شده بود.
در یک برنامه ی ساخت سال به سال، هرسال چالشهای خود را به همراه ارمغان میآورد. بزرگترین چالشهای شما در حین ساخت PES 2009 چه بود؟
اساسا دو چالش اصلی، اول معرفی مودهای جدیدمان، مثلا اینکه عاقبت توانستیم مود Become a Legend را معرفی کنیم، که یکی از بزرگترینِ اهداف و چالشهایمان بود، و دیگر اینکه در همان حال میخواستیم هوش مصنوعی را به حداعلی به نسل جدید برسانیم، که این هم به خوبی انجام شد.
اگر EA بگوید که "ما بیخیال فیفا خواهیم شد و شما میتوانید از انجین ما استفاده کنید"، آیا شما این را قبول خواهید کرد؟ یا جواب خواهید داد: "نه، من به ادامهی کار خود خواهم رسید"؟
خوب، من در این مورد به جد فکر خواهم کرد زیرا من هنوز تصور میکنم که انجین EA و پویانماییهای آن بسیار عالیست، بسیار عالی. گرچه مادلینگ کاراکترها با مذاق من جور در نمیآید، پس شاید این قسمت را قبول نکنم، اما جدا فکر میکنم که انجین آنها و استیل حرکاتشان بسیار عالیست.
گرفتن حق استفاده از لیگهای قهرمانی و کلوپهای بزرگ مثل لیورپول، منچستر یونایتد و بارسلونا تا چه حد خشنودکننده است؟ چه قدر در نزدیک کردن بازی به واقعیت موثر است؟ آیا برای مردمی که از واقعگرایی فیفا خوششانمی آید، به اندازه ی کافی قانعکننده خواهد بود که روی به سوی PES آورند؟
بله فکر کنم برای مردم قانعکننده خواهد بود. من واقعا وقتی که حق استفاده از لیگ قهرمانی را از آن خود کردیم بسیار شادمان بودم اما راستش را بخواهید، وقتی که به دنبال حق استفاده رفتیم اصلا انتظار نداشتم که درخواستمان برآورده شود. همانطور که گفتم بسیار شادمانم اما همینطور باید بگویم که معتقدم ما هنوز به اندازه ی کافی حق امتیاز به حد احتیاج نگرفتهایم، برای مثال تیمهای کشور خود شما(ایتالیا). روزی که ما Premiership و Bundisliga را داشتیم، آنروز دوبرابر خوشحالتر خواهم بود.
ما امسال مسابقات یورو 2008 خوبی را داشتیم، خوب انگلستان نداشت اما در هر صورت تورنمنت جذابی برای تماشا بود. آیا شما هیچکدام از بازیکنان یا تیمها را جهت الهام در PES 2009 استفاده کردهاید؟ این تورنمنت چه اثری روی بازی داشته است؟
متاسفانه در حین مسابقات یورو 2008 من شانس خوبی برای تماشای مسابقات به اندازهی قبل نداشتم زیراکه کار PES 2009 در سختترین مراحل خود بود. همچنین برنده شدن اسپانیا در مسابقات بسیار شگفتانگیز بود زیراکه انتظارش را نداشتم. البته توانستم خودم را به چند مسابقه برسانم که بازیکنان کلیدی ای داشت و مسلما من را تحت تاثیر قرار دادند و احتمالا تا وقتی سری PES ادامه داشته باشد اینکار را خواهند کرد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen.rajabi; 22-10-2008 at 10:18.
واسه اون قسمت چمن ، که خیلی با حال شده نمی دونم ایراد شما چیه اما واسه من چمنش خیلی با حاله
واسه دستم من دسته ندارم با کیبورد بازی می کنم نمی تونم نظر بدم
سلام دوستان من دنبال ستینگ برا مانیتور واید هستم از دوستان کسی این ستینگ رو سراغ داره؟
شما می تونید برید تو setting بازی و تو بخش resulotion های از 16:9 رو انتخاب کنید
اره عزیز از من هم گیر میکنه
من نسخه یک دی وی دی را دارم
که باید اول روی هارد بریزی بعد بازی را نصب کنی
DVD 9 GB؟؟؟؟
ماله تکین؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)