شرمنده به جای whole کلمه hole را نوشتم.جمله صحیح:
that is my whole point
شرمنده به جای whole کلمه hole را نوشتم.جمله صحیح:
that is my whole point
[quote=alfaom;4489024]شرمنده به جای whole کلمه hole را نوشتم.جمله صحیح:
that is my whole point[/quo
دوستان چند پست قبل جواب دادن ... می تونی ببینی
چرا به جای I've to go از جمله I've got to go؟ استفاده می شود.
این دو تا جمله هیچ فرقی ندادن با هم .... از هردوش می شه استفاده کرد ....چرا به جای I've to go از جمله I've got to go؟ استفاده می شود.
i have(i've) = i have got(i've got
مثال:( جمله مثبت )
i 've 3 brother=i've got 3 brothers
مثال:( جمله منفی)
i dont have 3 brothers=i've not got 3 bothers
امیدوارم جواب سوالتون رو داده باشم ..
تو چند جا دیدم :چرا به جای I've to go از جمله I've got to go؟ استفاده می شود
Have Got To در British English بیشتر استفاده میشه.
* همون بحث کجا "صحیح تر(از نظر گرامری) / رایج تر / قشنگ تر" ؟
که اینجا گزینه رایج تر اعمال میشه. که در بیریتیش رایج تر از American هستش.
وجود Got باعث تاکید بیشتری میشه. ینی شما 100 درصد مجبوری که یه کاری رو انجام بدی.
همینطور بعضی از انگلیسی زبان ها وجود got رو بی نیاز می دونن (تو یک فروم دیدم)
و همینطور I gotta go رو بدون have هم استفاده میکنند.
*در ضمن یه have و have got به معنای داشتن داریم یه have to و have got to به معنای اجبار ، که توضیح سینا جان در مورد داشتن هست نه اجبار ، که در معنای داشتن هم یه تفاوت ظریف هستش که have got رایج تر از have خالی هستش. (منبع : English Grammar in use Intermediate یونیت 17)
*برای گرفتن جواب دقیق تر منتظر نظرات اساتید هم باش.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by brain; 14-12-2009 at 18:00.
به نظر من این تغییر باعث پیشرفتی در جمله نمیشه .. منظورم اینه که اون دو فرمی که در صفحه قبل بحث اش رو کردیم دو حالت "صحیح تر ... رایج تر" رو پوشش دادند .. این یکی در هیچکدوم از اون دو جبهه گزینه بهتری تلقی نمیشه .. صرفاً حذف me/my باعث شده که ماجرای " شکستن پنجه یا انگشت پا" یه حالت مبهم تری به خودش بگیره ..
همونطور که دوستمون گفت، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
برحسب اون تقسیم بندی ای که انتشارات پنگوئن روی کتابهاش انجام داده، بله - سطح 6 (پیشرفته) آخرین سطحشه .. تقسیم بندی هم ظاهراً براساس تعداد واژگان (و قطعاً تعدد واژگان جدید) صورت گرفته (اونطور که پشت کتاب نوشته).. اما میشه اتوماتیک قضاوت کرد که به پارامترهای دیگه ای که گفتی هم توجه شده.. وگرنه اگه قرار باشه شکسپیر رو بردارن و صرفاً تعداد واژگانش رو کم کنن که بشه سطح 1 و 2 ، بازم فرقی نمی کنه و زبان آموزها در سطوح پایین تر سر در نمیارن.
//
اونی که من از فرهنگ معاصر می شناسم ، بیشتر دائره المعارف هنر هستش تا فرهنگ هنر به معنی واژه نامه --- همون رو میگی؟
سلام.اونی که من از فرهنگ معاصر می شناسم ، بیشتر دائره المعارف هنر هستش تا فرهنگ هنر به معنی واژه نامه --- همون رو میگی؟
دائره المعارف رو که دارمش. برادرم میگفت که نشر فرهنگ معاصر یه دیکشنری تخصصی هنر (en to fa)داده بیرون .... باید برم چک کنم. (اگه وجود داشته باشه که عالی میشهگرچه نمیدونم برای متون هنری نیازه یا نه ، چون واژه های خاصی نداره ، هرچی باشه رو نت هستش )
شما گویا متون هنری هم ترجمه کردید و از اونجایی که رشته اتون هنر نبوده ، به نظرتون نیازه؟
به چه زایده ای روی پوست pore میگن؟
معادل cuticle برای ناخن چیه؟
ممنون
خیلی ممنون از کمکاتون واقعا عالی بود
من یک مرجع پیدا کردم که عالیه
یک سوال داشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور باید مثلا توی ذهنم بمونه مثلا Saw میشه اره
حالا چون مثلا این اسم فیلمه و شنیدم در آدم کشی با اره هست توی ذهنم مونده
باقیه کلمات رو چطور مصور حفظ کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)