خوشکل یه ماهی میشه به خاطر انتخابات مشکل در اینترنت هست ولی برای رپید شیر باید اکانت بخری . بدون اکانت رپید شیر معنی نداره . اگه اینطوری بود که رپید شیر تا حالا بیچاره شده بود . اگه خواستی بگو تا برات اکانت ردیف کنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوشکل یه ماهی میشه به خاطر انتخابات مشکل در اینترنت هست ولی برای رپید شیر باید اکانت بخری . بدون اکانت رپید شیر معنی نداره . اگه اینطوری بود که رپید شیر تا حالا بیچاره شده بود . اگه خواستی بگو تا برات اکانت ردیف کنم![]()
سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید
مشکل اول اینکه شاتل بعضی پورت هارو بسته به عنوان مثال SSL تو بعضی سایتها که https هستش لاگین نمیشه؟
مشکل دوم هم که SKYPE هستش کلا بلاک کردنش
من از تبریز هستم
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیمنوشته شده توسط faramarz_norton222 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشکل از شاتل نیست و البته از هیچ ISP دیگه ای / بلکه مخابرات پورت ها رو بسته که بازم تخصیر مخابرات نیست ...
احتمال داره این روزا پورت ها رو باز کنند / صد در صد مطمئن نیستم.
دوستان من می تونم حدود 60 تومن برا مودوم و راه اندازی پول بدم بعدشم هر ماه حدود 15 تومن بدم!
چیز خوب تو این ماییه ها چی هست؟؟
TP-Link TD8811 مودم فکر کنم حدود 40 -45 تومن
هزینه راه اندازی 10 تومن
سرویس هم به این آدرس برو ماله ماکس نت :
من چند اسل میشه استفاده میکنم . اکانت رپید شیر هم دارم 24 ساعته دانلود هستم . سرویسش خوبه . یه بار از شاتل گرفتم آقا چپ میرفتم راست میرفتم قطع میکردن . زنگ میزدم چرا قطع میکنید میگفتند دالود نباید بکنی نمیدونم ترافیک رفته بالا از این حرفها ... خلاصه نظر من ماکس نتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
صبانت چجوره؟؟
ماهی چند می گیره!!
سرعتش چطوره؟؟
یکی از دوستام داره و می گه که راضیه!
همارا سیستم جدیدا سرویس 1 مگ رو به صورت سالیانه میفروشه
12 ماه 20 گیگ 200 تومن
اونو استفاده نکردم . میدونی چیه وقتی آدم از یه سرویس استفاده میکنه که تمام و کمال بهت سرویس میده و قیمتش مناسبه و قطعی نداره البته به غیر از قطعی های مخابرات که اون شامل همه شرکت ها میشه دیگه نیازی به تغییر سرویس دهنده نیستم . برای من که 24 ساعت در حال دانلود هستم تو این چند سال نشکلی پیش نیومده . به هر حال میتونی یک ماه یک ماه تست کنی البته به صرفه نیست به خاطر هزینه های رانژه که میگیرن . شاتل 15 تومن میگیره ماکس نت 10 تومن میگیره . در صورتی که هر دو یک کار رو انجام میدن دلیل اضافه گرفتن این پول اضافی رو هنوزم نمیدونم . به هر حال تصمیم با خودته![]()
يعني ديگه سه ماهه نداره آخه اعتبار من داره تموم ميشه بايد يه ساله تمديد كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)