دقيقا نفهميدم مشكلت چيه ؟ براي چه هكي مي خواي اون فايل رو ؟ براي تقويت صدا ؟
يكم بشتر توضيح بده مي خواي چي كار كني !
دقيقا نفهميدم مشكلت چيه ؟ براي چه هكي مي خواي اون فايل رو ؟ براي تقويت صدا ؟
يكم بشتر توضيح بده مي خواي چي كار كني !
چه قدر غلط املاييت زياده :دي
آره عزيز راه براي اون كار زياده ، فرمت اينترنال ديسك ، آپديت و در آخر هم فلش
با فرمت اينترنال در كمتر از 1 دقيقه گوشيت مثل روز اول ميشه
موفق باشي![]()
سلام امیر جان من قبلا هم به شما زحمت دادم
ببخشید من خطای security رو مو قع نصب بازی assasins creed دریافت میکنم معمولا با تغییر تاریخ گوشی این مشکل برطرف میشد ولی در این مورد خاص جواب نمیده توی detailes که نگاه میکنم تا 2028 ساپورت میکنه ولی من موندم چرا نصب نمیشه
در ضمن من sis installer رو نصب کرده ام اگه میتونین راهنمایی کنین
قبلا متشکرم
Last edited by p6tr; 23-11-2008 at 00:09.
باید توی برنامه x-ploreتوی بخش tools تیک show rom driversرو بذاری تا درایوz رو نمایش بده
سلام دوست عزيز
اگه sis installer رو نصب كرده باشي كه ديگه نيازي به عوض كردن تاريخ نيست ، اگه مي توني متن كامل ارور رو بزار تا ببينم چيه ؟
![]()
توی همون صفحه که گفتم Xplore رو باز میکنم هنگ میکنه, نوشته برنامه رو دوباره install کنم ,من هم کردم ولی باز هم همون جوریه.
HELP PLEASE
با سلام و تشکر از دوستان خوبی که این مطالب مفید رو گذاشتن. ولی یک گلایه از مسئولین سایت داشتم که امیدوارم سانسور نکنند و کامل نمایش بدهند.
من امروز می خواستم فایل هایی روکه گذاشته بودین دانلود کنم و رو گوشیم اجرا کنم. ولی با قانون 3 دانلود دیدم باید یک روز وقت بذارم که اینجانب وقت اضافی برای تلف کردن ندارم. تازه بعد از کلی منتظر موندن باز هم اجازه دانلود نداشتم به خاطر همین عطای دانلود از سایت شما را به لقایش بخشیدم و از سایت های دیگر که حتی ثبت نام هم نیاز ندارند دانلود کردم.(البته نه سایت های ایرانی)
من نمی دونم چرا وقتی که یکم معرف می شیم شروع به کلاس گذاشتن می کنیم و به قول معروف نوبت تاختن ما فرا می رسد.از این خوشحالم که تفکرات مسئولین گوگل با شما بسیار تفاوت داره چون اگه مثل شما فکر می کردن، هر کاربر باید یک سال صبر می کرد تا نوبت جستجو کردنش برسه.
مطمئن باشید اگر این قوانین رو که برای دانلود گذاشتید بردارید تعداد بازدید ها و ثبت نام ها بسیار بیشتر خواهد بود.
در آخر برای شما و باقی دوستان آرزوی سلامت و بهروزی را دارم.
سعید نظری.
سلام
والله من حتی با نصب sis installer باز هم باید تاریخ رو توی برنامه هاتنظیم کنم البته ساین نمیخواد ولی تاریخ رو باید درست کنم
اما پیام
component failed security check
cannot install.
اما توی detail هم certificate information could not be understood
و بقیه مسائل
در ضمن فقط این یه برنامه اینجوریه من همه هکها مثل واکمن و نوت و ... را هم نصب کردم.
سلام ، اول عضويتت رو تبريك ميگم ، بعدش هم بهت حق ميدم
اين از طرف مديران سايت هستش و اونا هم حتما يه دليلي براي كارشون دارند . به اميد اين كه بيشتر تو اين انجمن ببينيمت
من با همون هك ساين كه روي گوشيم انجام دادم نيازي هم به تغيير تاريخ ندارم .
ولي براي مشكل شما فكر كنم بايد هك certificate توسط swmail رو بريزي ، يه سرچ گوگل بزن اگه پيدا نكردي خودم برات مي زارم.
فكر كنم يه هك رو اشتباه ريختي ، با فرمت اينترنال اميدوارم درست بشه . اگه نشد آپديت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)