تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 905 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

امروز ماشین ـو(پراید) روشن کردم بعد از چندثانیه سریع فن ـش روشن شد و دیگه تا وقتی خاموش نمیکردم ماشینُ خاموش نمی شد. بُردم ـش باطری ساز که یه نگاه بنداز ـه. رل ـه فنُ از زیر باطری دراورد گفت ایراد از این ـه، برو یکی بخر بیار. منم خریدم و وصل کردم، اما هیچ فرقی نکرد و فن همچنان کار می کرد. یه نگاه دیگه انداخت گفت پس ایراد از فشنگی ـه پشت باطری ـه که کار ـه من نیست. :| الان خواستم ببینم اصلاً اون رله فنی که خراب شده بود تاثیری روی فن داشته یا نه ؟ مرسی.
    سلام.با تشکر از اقای اسمونی که تمام ریزه کاریها رو توضیح دادند.اما در تکمیل فرمایشات ایشان اون رله ای که مکانیک عوض کرده احتمالا رله 3قلوی کولر میباشد که در شرایط کولرگیری وظیفه روشن کردن 1.فن رادیات کولر 2.فن اصلی (رادیاتور)3.مگنت کمپرسور کولر را برعهده داره.اگه ماشین کاربراتوریه که باید فشنگی اب(کنار ترموستات)ورله فن(کنار بوستر)وهمچنین سیم کشی مسیر تست بشه.اگه انژکتوریه بایدفشنگی اب که پشت سیلندر ومحل اتصال شیلنگ بخاری نصب شده وهمچنین رله دوبل وسیم کشی مسیر بررسی بشه.با توضیحات شما احتمال زیاد از فشنگی اب باشه.روش اهم چک مطمئن ترین راه برای فشنگی هست.(در ضمن میشه لطفا یک عکس بزاری که ما متوجه بشیم چه قطعه ای رو تعمیرکار گفته فشنگی پشت باتری؟!!!)با تشکر

2. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی محمد جان، منم همینُ بهش گفتم قبل از تعمیر و باهاش طی کردم اگه درست نشه خبری از پول نیست. اما رله فن رو دیگه از یدکی فروشی خریدم که نمیشد پس داد :| اینُ شما کاملاً درست میگی، اشتباه کردم که فقط گفتم دستمزدُ نمیدم، باید پول قطعه هم ازش میگرفتم. :|

اما رله فن ـه خوده ماشین به کل از داخل انگار نابود شده بود و خورد. یه جورایی فکر کنم به کل باید عوض می کردم رله ی فن رو، اما دیگه نمیدونم اصلاً ربطی به خاموش شدن فن داشت این قطعه یا نه !

اون قسمت چند رله ای هم بله دیدم. یعنی الان جای اون 3 تا رو با هم عوض کنم یا هر کدوم رو دونه دونه با رله ی فن تعویض کنم؟

مرسی از کمک های واقعاً عالی ـتون!
    اتفاقا من همین کارو کردم و از تعمیرکاره پول گرفتم و رله رو به خودش دادم
    چون خیلی راحت میشه تست کرد و نیارزی به خرید و تعویض نداره

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دمت گرم پهلوون.چندنفر مثل شما پیدا بشه حساب کار دست بعضی از مکانیکها میاد.
    اخه خیلی جالب لود برقکار ماشین بود ولی نمی تونست فن رو تست کنه
    نمی دونست مدار فرمان چیه مدار قدرت
    اصلا جالب بود که مثبت و منفی رو نمی شناخت
    به مثبت میگفت برق به منفی میگفت آهن
    خودم با وسایلش اونجا تست کردم و وقتی دیدم ساللمه دیگه زیر بار نرفتم و رله ها رو که 3 تا بود برا پژو پس دادم (از لوازم یدکی خریده بودم به اون فروختم و پولش رو گرفتم)
    نکته ای رو که توجه داشته باشید دوستان اینه که بعضی از تعمیرکار ها فرق رله کم کار رو با زیاد کار نمی فهمند
    و برای فن که باید مدتی کار کنه و آمپر بالاتری داره از رله بوق یا به قول قدیمی ها افتامات بوق استفاده می کنند که درست نیست و زود هم می سوزه
    Last edited by kasra2002; 10-04-2013 at 18:49.

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

مرسی از دوستان. خیلی جالبه امروز ماشینُ بردم دو تا برقکار. هرکدومشون یکی دو ساعت باهاش ور رفتن آخرش گفتن باید شب بزاریش اینجا تا به کل سیم پیچی رو پیاده کنیم و از این چرتُ پرتا. :| ماشین ـم 85 ـه انژکتور. اصلاً خیلی تعجب می کنم چطوری این مشکل براش پیش اومد. خودم خیلی رو نگه داری ماشینم حساسم. یه جورایی چه از لحاظ فنی چه ظاهری به شدت مراقب ـم. اما این مشکل قاط زدن ـه سیم پیچی چطوری و به چه دلیلی واسش به وجود اومد تعجب می کنم. البته اینایی که بردم نشون دادم به نظر چندان حرفه ای نبودن، یکی از آشناها یه برقکار ـه دیگه رو معرفی کرده که فردا وقت کنم حتماً میبرمش. نتیجه هم اینجا میزارم که شاید مشکل ـه منم مشکله بقیه هم باشه. بازم ممنون از دوستان.
    Last edited by amino-danger; 10-04-2013 at 20:32.

8. 2 کاربر از amino-danger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.ما اصطلاح سیم کشی شنیدیم.ولی سیم پیچی خودرو نشنیدیم.سیم پیچی برای الکتروموتورها ودینامها و...بکار میره.دوست عزیز اگه فن خاموش نمیشه و بردی پیش تعمیرکار و اولین کاری که کرد این باشه که یک اهم متر ورداره بره سراغ فشنگی اب اونموقع یکم امیدوار باش که طرف میتونه یه کارایی بکنه.

10. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    شکی نیست که یاد گرفتن اسم ها و اصطلاحات مهم هست اما اگر کسی اونها رو بلد نیست هنوز امید میره که به کارش وارد باشه چون ممکنه سر از کار درمیاره و طرز تست کردن و سرویس و تعمیر رو بلده اما با کلماتِ مدرن آشنا نیست .
    اما اگر دیکشنریِ مغزش رو هم بروز کنه بهتره .

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض مراقب باشین وایر شمع بُنجل نخرید -

سلام .
    یکی از دوستان بعد از خوندنِ مطلبی که در مورد وایر شمع نوشته شده , رفته وایر شمع بخره دیده مقاومتش 7000 اهم هست !!!!
    یک همچین وایر شمعی از ارزونترین و بدترین و بی کیفیت ترین سیم ساخته شده و یک وایر شمع بُنجل و به درد نخور هست و باعث اُفت ولتاژ میشه و جرقه ی شمع ضعیف میشه .
    وقتی جرقه ضعیف باشه یعنی بنزین خوب منفجر نمیشه توی سیلندر .
    یعنی موتور کم قدرت میشه و شما مجبورین اندکی بیشتر گاز بدین تا کم جون بودنِ موتور رو جبران کنین .
    گاز بیشتر یعنی بنزین بیشتر . یعنی پول بیشتر .

پس مراقب باشین وایر شمع بنجل با مقاومت زیاد تخرید .

===============================

سوال :
    چرا اصلاً از سیم مقاومت دار استفاده میشه برای ساخت وایر شمع ؟
    چرا از سیمی با مقاومت صفر ( تقریباً ) استفاده نمیشه ؟
    جواب :
    سیم بی مقاومت باعث پارازیتِ شدید روی رادیو و دستگاه جی پی اس و کامپیوتر ماشین ECU میشه . برای همین باید حداقل 40 تا 50 اهم مقاومت داشته باشه تا امواج الکتروماگنتیک ( پارازیت ) تولید نکنه .

بنده تو نت وایر شمعی دیدم که مقاومتش در حدود صفر هست اما پارازیت تولید نمیکنه !!! .
    میدونین دونه ای چند ؟ 70 دلار !!!
    یعنی چهارتاش 280 دلار .
    گرانیش به خاطر اینه که مصرف سوخت رو کاهش میده .

پس مراقب باشین وایر آشغال نخرید به اسم وایر شمع اصلی نمایندگی .

اگر وایر شمع خوب با مقاومتِ کمتر از 3500 اهم پیدا نکردین که سرهاش به شمع و دلکو ماشیمتون بخوره , ببینید اگر سرهای وایرشمع ماشینتون جدا شدنی هست , یک وایر شمع کم مقاومتِ آلمانی یا ژاپنی یا امریکائی بخرید و سیمش رو با سیم وایر شمعهای ماشینتون عوض کنین .

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وایر های بدون مقاومت در واقع وایرهای گرافیتی یا همون نمیه رسانا هستن که در واقع با بالا رفتن درجه حرارتشون مقاومتشون کمتر میشه و هم به خاطر ساختار نیمه رسانا از ایجاد پالسهای مزاحم و میدانهای ناخواسته مغناطیسی بخصوص در ولتاژهای تقویت شده جلوگیری میکنن . این وایرها برای یک اتومبیل با کاربرد شهری زیاد به صرفه نیستن و برای اتومبیلهایی به اصطلاح استریت ریسر ها و حتی ماشینهای پیست کاربرد دارن البته الان بیشتر سازنده به سمت حذف وایر میرن .

16. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام
    من یه پارس 88 دارم که چند مدته زمانی که از سرپایینی ها میام پایین و گاز ندم یا خلاص کنم چراغ STOP ماشین روشن میشه ...
    دو بار رو چند دفعه سوییچ رو باز و بسته کردم ... مدتی هم خاموش مطلق کردم و بعدش روشن کردم چراغ استپ خاموش شد ....
    اما بازم این مشکل داره برام پیش میاد !!!!

دلیلش چیه ؟؟ چکار کنم ؟؟؟

راستی وقتی چراغ استپ روشن میشد ، آمپر آب پایین بود ولی چراغش روشن ... همین طور شبکه رادیاتور هم سرد بود ... اما فن با آخرین قدرت در حال کار کردن بود ...

ممنون میشم راهنمایی کنید ...(با تمام جزییات ، آخه من زیاد از فنی ماشین سر در نمیارم و می ترسم کلاه بزارن سرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض درونِ فیلتر روغن چی هست ؟ فیلتر استاندارد با غیر استاندارد چه فرقی داره ؟

سلام
    دوستانی که دوست دارند بدونند توی فیلتر روغن ماشین چی هست و فیلتر استاندارد با بنجل چه فرقی داره این عکسها رو ببینند؟
    مهمترين فرق بین فیلتر استاندارد با غیر استاندارد در جنس کاغذ یا مقوایی هست که درونِ فیلتر هست و شبیه به مقوایِ فیلتر هوا هست
    فیلتر غیر استاندارد خوب رسوبات و براده ها رو نمیگیره و از خودش عبور میده و خیلی سریع هم بر اثر گرما و فشار روغن بافتش از هم گسسته میشه و دیگه کارش رو درست انجام نمیده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا رحمت کنه سنائی رو که گفت
    چو دزدی با چراغ آید گزیده تر بَرَد کالا
    یه عده ار پولدارها و مهندسهای بی وجدان قطعات بنجل تولید میکنند که ظاهرش شبیه قطعات استاندارد هست اما توی اون مواد اولیه ی آشغال و به درد نخورد به کار رفته .
    بعضیهاشون اونقدر از خدا بی خبر و بی وجدانند که هم جنس بنجل میسازند هم بسیار گران میفروشند
    یعنی به قولِ همسایه های جنوبیمون :
    مثلِ ارّه , میره بالا میبُره , میاد پائین هم میبُره
    به ریش ملت شریف هم میخندند و قهقهه میزنند و میگن :
    هاهاها... بنازیم به زرنگیمون . زدیم و بردیم و خوردیم هیشکی هم نمیتونه مچمون رو بگیره . هاهاها ...
    بیچاره ها خبر ندارند که اندکی میخندند و بسیار گریه خواهند کرد
    ===================================
    اگه قصد دارین سالها ماشینتون رو نگه دارین و ازش استفاده کنین , بهترین فیلتر روغن رو برای ماشینتون بخرین m
    تو پستهای قبلی جزئیاتش گفته شده
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-04-2013 at 04:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •