تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 264 از 3745 اولاول ... 1642142542602612622632642652662672682743143647641264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه avowunique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منظورم خدماتش بود چطوریه..چطوری میده..هزینه اش چقدر ه و از این حرفا..شماره ای داری ازش.؟
    من ترجیح میدم هیچی نگم که بعدا نفرینم نکنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

من ترجیح میدم هیچی نگم که بعدا نفرینم نکنی
    نه بابا نفرین برای چی.....دارم مشاوره میگیرم....اگه بده خوب بگو ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دو نکته در مورد مخابرات
    1- ضریب اشتراک مخابرات یک به 10 هست و تا چند ماه دیگه خودش رو به وضوح نشان خواد داد
    ( ضریب اشتراک شرکتهای خصوصی یک به 6 و یک به 8 هست )
    2- پشتیبانی مخابرات پشتیبانی آنلاین نیست در صورتی که سرویس هرگونه قطعی یا خرابی پیدا کنه باید در سیستم 1899 پیغام بگذارید و در ساعات کاری بنشینید منزل منتظر تماسشان باشید! ( که حداقل از 4 روز و بعضا به دو هفته هم رسیده )
    Last edited by zebelkhan2; 13-08-2010 at 04:27.

4. 2 کاربر از zebelkhan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nami_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

این سرویس 1M آسیا کی میخواد راه بیفته پس؟
    هنوز یک ماه از سرویسی که گرفته بودم نگذشته بود که دیدم سرویس 1 مگ رو اضافه کردن، کلی خوشحال شدم سریع زنگ زدم که سرویسم رو عوض کنم که بهم گفتن تا سرویست تموم نشه نمی تونی عوض کنی منم کلی خواهش و تمنا کردم که خانم تو رو خدا کی می تونه 2 ماه صبر کنه..... خلاصه این 2 ماه هم گذشت و منم اومدم تمدید کنم دیدم تو قسمت کاربری 1 مگ رو نداره، باهاشون که تماس گرفتم گفتن هنوز راه اندازی نشده!! و حالا حالا هم راه اندازی نخواهد شد!! منم گفتم روز اول یکی از همکاراتون به من همچین حرفی زده و من این 2 ماه رو به عشق رسیدن به سرعت 1 مگ سپری کردم خوب اگه نداشتین چرا الکی تعرفشو تو سرویس هاتون اضافه کردین و در جواب فرمودند: که ما به 100 نفر این سرویسو دایم ولی چون بسترشو نداشتیم دیگه بیخیال شدیم، منم گفتم شما که واسه 100 نفر را ه اندازی کردین نمیشه اون گوشه کنارا یه جایی واسه ما باز کنید که منم صدو یکمی بشم به خدا از خجالتتون در میام، خلاصه هر کاری کردیم نشد البته فکر نکنید اون آدم درستی بود و اهل رشوه گرفتن نبود این سرویس رو واقعا ندارن اگه نه با مبلغ رشوه ای( البته شما بخونید هدیه ای) که من بهش دادم می تونست تا آخر عمرش به راحتی زندگی کنه و حتی خودش یه شرکت بزنه!!!! 100% مطمئنم اون 100 نفر رو هم الکی گفت می خواست یه چیزی گفته باشه.

--------------------------

سلام.....بچه ها حجم من از سری های قبل خیلی تند تند تموم میشه.با اینکه استفاده ام فرقی نکرده....من 3 ماهه 9 گیگ دارم...قبلا مثلا با 1 گیگ اضافه میرسیدم به تاریخ...اما این سری تا الان 13 گیگ مصرف کردم....تا 28 ام هم هنوز تاریخ ام مونده...بازم باید شارژ کنم....بهشون هم گفتم یارو گفت آقا اینجا پرینت اش هست یه فلان حجم دانلود کردی یه فلان حجم میخوای بیا بگیر..اما خوب به درد من نمیخوره که........از مودم ام هم مطمئنم...وایرلس هست اما پسورد داره....به نظرتون چی شده.؟؟؟
    پرینتشون بخوره تو سرشون، فکر میکنید اگه برید اونجا بهشون بگید مثلا این 50 مگ یا این 100 مگ چیه چی میگن؟ فکر کردی زیر بار میرن تازه همون جا میزنن رو چرتکه و چند گیگ هم بدهکارت کنن.

--------------------------

کاملا تایید میشه
    حجم آسیاتک خیلی سریع تموم میشه
    ظاهرا اینم تنش خورده به صبانت!

کاملا کاملا تایید میشه من همه برنامه ها رو چک کردم نه برنامه ای آپدیت میشه(به جز آنتی ویروس که اونم آپدیتش کیلو بایتیه و فکر نکنم در 24 ساعت به 2 مگ حالا به خاطر شما 5 مگ هم برسه) نه ویروس دارم نه وایرلس دارم که کس پسوردشو داشته باشه و نه هیچ چیز دیگه ای. برادر من اینا تو روز روشن دزدی میکنن این که چیزی نیست، باور نمی کنی؟؟ پس بشنو این حکایت: یکی از دوستان من که با طناب پوسیده من رفتش تو چاه و ار آسیاتک سرویس گرفت و باعث شد که من تا آخر عمر شرمندش باشم، چند وقت پیش ازشون 15 گیگ حجم خرید و هر کاری کرد نتونست تو قسمت کاربری شماره فیش و ... رو وارد کنه مجبور شد تماس بگیره و تلفنی شارژش کنه، اون خانم نامحترمی که اون لحظه پاسخگو بوده بهش میگه که من الان می تونم 10 گیگ رو واست اضافه کنم اینم هرچی میگه من پول 15 گیگ رو دادم پس تکلیف 5 تای بقیش چی میشه اونم میگه که وقتی این 10 تا تموم بشه واست اضافه می کنم، خلاصه مرغ اون خانوم انگار 1 پا بیشتر نداشته و هرچی این دوست ما اصرار میکنه انگار نه انگار و در آخر این دوسته منه که تسلیم میشه و قبول میکنه. 10 گیگش که تموم میشه با همون خانم نامحترمه تماس میگیره که اون 5 گیگ طلبش رو واسش اضافه کنه و اون خانمم حالا انکار نکن کی بکن میگه: 5 گیگ چیه چی میگی من کیم توی کی هستی اینجا کجاست و ... خلاصه این دوست عزیز ما هم شاکی میشه و میگه من می خوام با رئیستون صحبت کنم، بنا به گفته ی دوستم چاک دهن رئیس حداقل 20 سانت گشاد تر از اون خانوم نامحترم بود و اصلن زیر بار نمی رفته و بعد از کلی کش مکش زد و خورد قبول کردن 2 گیگ اضافه کنن و باز هم بعد از یه سری دیگه از این مواردی که گفتم به 3 گیگ رسید و اینم دیگه بی خیال شده بود و به همین راحتی 2 گیگ رو تو روز روشن از این دوست ما دزدیدن. منم 14هم باهاشون قرارداد بستم اما 28 راه اندازی شد ولی همون 14 رو به عنوان تاریخ پایان سرویس زده بودن البته چون 9 نهم حجمم تموم شد خیلی پیگر این نشدم که تاریخشو درست کنم.

اگر کمی صبور بودم و حوصله چند رو ریاضت کشیدن رو داشتم قطعا می رفتم از یه جایه دیگه سرویس می گرفتم.

در هر صورت خیلی پر حرفی کردم، از اینکه در جمع شما هستم بسیار خوشحالم به امید سر به راهی و اگر هم نشد سر نگونی و ورشکستگی آسیا تک.

6. این کاربر از nami_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه avowunique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دو نکته در مورد مخابرات
    1- ضریب اشتراک مخابرات یک به 10 هست و تا چند ماه دیگه خودش رو به وضوح نشان خواد داد
    ( ضریب اشتراک شرکتهای خصوصی یک به 6 و یک به 8 هست )
    2- پشتیبانی مخابرات پشتیبانی آنلاین نیست در صورتی که سرویس هرگونه قطعی یا خرابی پیدا کنه باید در سیستم 1899 پیغام بگذارید و در ساعات کاری بنشینید منزل منتظر تماسشان باشید! ( که حداقل از 4 روز و بعضا به دو هفته هم رسیده )
    دقیقا منظورم از نفرین همین بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

بچه ها یه چیزه باور نکردی....بخاطر ماه رمضون 1 گیگ هدیه میده..(آسیا تک و این کارا)...برید 1 گیگتون رو بگیرید تا پشیمون نشدن....

9. 2 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جل الخالق 

من دکمه ش را زدم ولی اتفاق خاصی نیفتاد..حجمم هم همونقدره

در آغاز فعالیت nami_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها یه چیزه باور نکردی....بخاطر ماه رمضون 1 گیگ هدیه میده..(آسیا تک و این کارا)...برید 1 گیگتون رو بگیرید تا پشیمون نشدن....
    فکر کنم این 1 گیگ یه قسمتی از همون حجم های هست که ازمون دزدیدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

جل الخالق

من دکمه ش را زدم ولی اتفاق خاصی نیفتاد..حجمم هم همونقدره
    روی حجم نمیره.....برو حسابت رو نگاه کن...5 تومن اضافه شده.....

13. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

روی حجم نمیره.....برو حسابت رو نگاه کن...5 تومن اضافه شده.....
    از کجا؟...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •