خواهشن يكي جواب منو بد بخت رو بده![]()
حد اقل يه بامرام ايديشو خصوصي بده كه حد اقل اون برنامه هايي رو كه ميخواهم به من بده![]()
خواهشن يكي جواب منو بد بخت رو بده![]()
حد اقل يه بامرام ايديشو خصوصي بده كه حد اقل اون برنامه هايي رو كه ميخواهم به من بده![]()
اره فک پیج ! و اینکه از یاهو میل بتا استفاده کنه که priv8 هستش !نوشته شده توسط Himself
می دونی شاید بگی نه ! ولی اشکال از کانکشنته و ISP ! منم همین مشکل رو داشتم ! بعد از بررسی دلایلی مثل پایین بودن سرعت ! و اینکه داداش امید گفت ! ------ و... !نوشته شده توسط zendegi
فکر می کنم لاک شدی ! از بخش سکور استفاده کن من همیشه اینکار می کنم مشکل حل می شه ! وارد نشد بهم بگو برنامه ای رو پیدا کنم !نوشته شده توسط sajjad kharrazi
در پست بالایی جواب رو دادم !نوشته شده توسط tabasom_20200
می دونی شاید بگی نه ! ولی اشکال از کانکشنته و ISP ! منم همین مشکل رو داشتم ! بعد از بررسی دلایلی مثل پایین بودن سرعت ! و اینکه داداش امید گفت ! ------ و... !نوشته شده توسط zendegi
SEND !!!!
And Recive
در ضمن نتورکت اگه Time Out بده هم ! اینطوری می شه !
اگه امید رو می شناختید چه قدر گله و زحمت می کشه هیچ وقت در موردش این حرفا نمی زدیدنوشته شده توسط *Zahr@RT*
در ضمن سوالت چی بوده تا جواب بدم !
اگه این همه دیدی پست دادم راستش به هوای پست تو رفتم ! ولی خبر نشد ! از درخواستی که داشتی ! بگو !نوشته شده توسط mohammadagha
ممكنه بيشتر توضيح بدي؟نوشته شده توسط tornado2800
1_زدن پس با دادن لينك
2_وب كم دزدي
3_تغيير پس
4_دزدين اكانت
5_زياد شدن پوسته هاي مسنجر
گر چه ميدان پست هايم بيهوده است![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)