احتمالا باید فردا به دستت برسه.
منم یکی از شهرستانهای تهرانم هر وقت از p30world سفارش می دم 3 روزه بدستم میرسه چون شرکت p30world توی رشته ...
احتمالا باید فردا به دستت برسه.
منم یکی از شهرستانهای تهرانم هر وقت از p30world سفارش می دم 3 روزه بدستم میرسه چون شرکت p30world توی رشته ...
ویرایش شد به دلیل اشتباه تایپ توسط خودم ندارم بود نه دارم
آقا مشکل دوم نه تو داکیومنت فلودر مد ندارم نه تو فلودر بازی کسی میدونه چرا من مد ریخته ام اما همشون تو لانچر نصب شده ان فذمتشون sim3pack بود
Last edited by mohammad2100; 22-11-2009 at 14:28.
منم تو ری هستم خداکنه پست برات اشتباه نزده باشه اوندفعع من کدپستی رو صحیح داده بودم اما تا 7 روز بهم نرسیدش بعد رفتیم پست دیدم منتطقه اش اشتباه رفته اونجا داد وبیداد کردیم که 20 دقیقه برام آوردن درزم میتونی بافروشگاه تماس بگیری و میتونی به پست مراجعه کنی ولی همیشه جز اون دفعه 3 روزه برام رسید و یک مسئله مهم اگه موبایل داده باشی قبل از ارسال بهت زنگ میزنن![]()
بعله بعله!
فقط مشکل اینجاست که اصلا اونایی که اول خریدن از سایت همه از دم 1.0.6 دارن شما داری میگی 1.4.6 اون سایت هم از 1.2.7 شروع میشه
حالا ما باید 711 مگ دانلود کنیم تا اول به 1.0.631 برسیم
Last edited by Zende; 22-11-2009 at 18:04.
توی این پست من کامل توضیح دادم قبلا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون اما تو این ورژنی که من می خوام نیست من 1.0.615.00002 به 1.0.631.00002 رو می خوام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم همگی روی هم حدود 620 مگ استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوشه Mods باید در این محل ساخته شود
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
برای ساختن صحیح ان بهتر است از فایل framework که در این ادرس وجود دارد استفاده کنی
قسمت دوم سوالت را خوب متوجه نمی شومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی کلا فایلهای با پسوند package در محل زیر گذاشته میشود و درSims3Launcher دیده نمی شود
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
وفایلهای با پسوند sims3pack باید در محل زیر گذاشته شود
C:\Documents and Settings\me\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
تا بعد بوسیله Sims3Launcher اینستال شود
Last edited by sorna2; 22-11-2009 at 17:43.
مژده همراه پک سیمز 3 نسخه razor بازی هم هست و نوشته هدیه روش من همین الان پکم رسید تو تهرانم ساعت5:45 دقیقه شب مشتری هم زیادداشتن که یارو چندتا دیگه مال شهرری هم داشت
Last edited by mohammad2100; 22-11-2009 at 18:08.
قسمت دوم سوال نیست بلکه Hint هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)