تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 506 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم..ظبط 206 به ماشینهای دیگه هم میخوره ؟؟ مگه کد نداره و هر ظبط فقط به خود همون ماشین میخوره؟؟

آخه ما فامیلمون 206 خرید ظبطش هم سی دی خور و یو اس بی خور من گفتم خیالت راحت باشه دیگه اینا ظبطش کد داره

نمیدزدن چون به ماشینهای دیگه نمیخوره...بعد 1 هفته نشد ظبطش رو دزدین!

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.
    قيمتش با هزينه نصب حدودا چقدر ميشه.
    ممنون

سلام من رو ماشینم دارم کروز خیلی چیز خوبی هست مخصوصا تو جاده ! از دنده 4 به بعد تو دستی فعال میشه !قیمت هم جنس چین درجه 1 60 تومن و اسپانیا اصل 120 تومن هست که اصلش نو کم گیر میاد مگر استوک پیدا کنید ولی فرقشون فقط تو جنس پلاستیک هست و فرق دیگه ای ندارن من خودم 60 تومنی انداختم و راضی هستم .

3. 4 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم..ظبط 206 به ماشینهای دیگه هم میخوره ؟؟ مگه کد نداره و هر ظبط فقط به خود همون ماشین میخوره؟؟

آخه ما فامیلمون 206 خرید ظبطش هم سی دی خور و یو اس بی خور من گفتم خیالت راحت باشه دیگه اینا ظبطش کد داره

نمیدزدن چون به ماشینهای دیگه نمیخوره...بعد 1 هفته نشد ظبطش رو دزدین!

دوست من دزد عزیز وقتی میاد پخش ماشین رو می دزده کاری نداره این پخش
    کد داره یا نداره
    یا به ماشین دیگه میخوره یا نمیخوره.
    همون فرداش میبره بازار میفروشه

5. 5 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام من رو ماشینم دارم کروز خیلی چیز خوبی هست مخصوصا تو جاده ! از دنده 4 به بعد تو دستی فعال میشه !قیمت هم جنس چین درجه 1 60 تومن و اسپانیا اصل 120 تومن هست که اصلش نو کم گیر میاد مگر استوک پیدا کنید ولی فرقشون فقط تو جنس پلاستیک هست و فرق دیگه ای ندارن من خودم 60 تومنی انداختم و راضی هستم .

مدل اصلی فرانسوی هست نه اسپانیایی .
    اره فکر نمیکنم فرقی داشته باشن راستی شما لیمیتر هم نصب کردی ؟ یا فقط کروز کنترل تنهاست ؟

بچه ها راستی ماشینمو امروز تحویل گرفتم از ایران خودرو بعید بود ب این زودی بده اخه تحویل 45 روزه بود اما 30 روزه تحویل دادن.
    بعد 1 چیزی مدل ماشینم وی 8 معمولیه ، 2 تا اتفاق افتاده حالا نمیدونم عادیه یا مشکل داره
    1 - وقتی ماشین را با ریموت باز میکنم در صندوق باز نمیشه یعنی هرچی کلید روی در صندوق را فشار میدم داخل باز نمیشه حتما باید با کلید باز بشه !!!
    2 - وقتی ماشین را خاموش میکنم 1 صدای تقی میاد ازش نمیدونم از کجاشه از موتوره از صندوقه از کجاست ....
    ببرم نمایندگی فردا نشون بدم ؟

بچه ها کسی کروز کنترل را از طریق نمایندگی های آپکو ( شرکت تجهیزات سفارشی ایران خودرو ) نصب کرده ؟
    Last edited by You Were Mine; 01-10-2011 at 13:41.

7. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مدل فرانسویش رو ندیدیم اصلا الان اسپانیایی هست اونم تک و توک استوک .
    لیمیتر هم نصب هست

اون صدای موقع خاموش شدن هم منم دارم و باید طبیعی باشه زمانی که فیلتر هوا رو تعویض کردم هم صدا موقع خاموش شدن بیشتر و جالب تر شده بود حالا نمیدونم به دریچه گاز و مکش هوا ربط پیدا میکنه یا چیز دیگه ای.

راستی در مورد آپکو هم گفته شده همون مدل چینی تقدیم میکنه به مردم . ولی با قیمتی بیشتر
    Last edited by isbn; 01-10-2011 at 15:18.

9. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مدل فرانسویش رو ندیدیم اصلا الان اسپانیایی هست اونم تک و توک استوک .
    لیمیتر هم نصب هست

اون صدای موقع خاموش شدن هم منم دارم و باید طبیعی باشه زمانی که فیلتر هوا رو تعویض کردم هم صدا موقع خاموش شدن بیشتر و جالب تر شده بود حالا نمیدونم به دریچه گاز و مکش هوا ربط پیدا میکنه یا چیز دیگه ای.

راستی در مورد آپکو هم گفته شده همون مدل چینی تقدیم میکنه به مردم . ولی با قیمتی بیشتر

شما نرفتی نمایندگی ببینی مشکل از کجاست ؟ چی بهت گفتن ؟ حالا فردا صبح میرم نمایندگی ببینم میتونن صداشو کاری کنن یا نه. اون درب صندوق چی ؟ شما مشکلی نداری یا مال همه همینطوره ؟

اخه من کرمانم نمیدونم کسی هست ک داشته باشه ووارد باشه نصب کنه فقط تا اونجاییمیدونم اپکو نمایندگی تو کرمان داره ک تو سایت زده کروز کنترل 75 تومن.
    راستی بچه ها بیمه بدنه بکنم ؟ فقط برای سال اول میخوام چون سال اول مهم تره ... کدوم بیمه برم ؟ کارت تخفیف بیمه پارسیان روی ماشین هست پارسیان بکنم ؟

الان زنگ زدم نمایندگی آپکو برای کروز کنترل . میگه چینی داریم اما جنسش خوبه قیمت هم میده 110 بدون لیمیتر ، برای لیمیتر هم میگه باید پدال را عوض کنین 5 سیمه بذارین ایا احتیاجی هست ؟ من تا اونجایی شنیدم برای نصب کروز کنترل و لیمیتر روی ماشین های تولید جدید احتیاج به وسیله اضافی نیست فقط دسته کروز کنترل و لیمیتر را نصب میکنن بعد با دستگاه pps پروگرام میکنن. اطلاعات من درسته یا غلط ؟
    Last edited by You Were Mine; 01-10-2011 at 16:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

والا نه نمایندگی واسه این صدا نبردم چون حس میکنم طبیعی هست
    من تیپ 5 دارم صندوقم مثل sd نیست
    خیلی گرون میده الان کاوه دسته کروز اصل رو میده 80 -90 فک کنم چینی درجه 1 همینی که آپکو میده هم میده 60 برای لیمیتر یه زمانی باید پدال 5 سیم هم میگیرفتین برای سیم 5 که منم گرفتم و نصب کردم اما الان کاوه رو 4 سیمه هم با آپدیت نرم افزاری ecu لیمیتر رو فعال میکنه دیروز که پیشش بودم گفت 15 تومن خرجش هست که برام رو 4 سیم هم فعال کنه ! ولی پدال 5 سیم 250 تومن میشه .

کروز خالی که فقط دسته کروز نصب میشه و به قول شما با pps پرزنت میشه ولی برای لیمتر همونطور که گفتم یا پدال 5 سیم یا آپدیت ecu نیاز هست .
    Last edited by isbn; 01-10-2011 at 17:25.

12. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

والا نه نمایندگی واسه این صدا نبردم چون حس میکنم طبیعی هست
    من تیپ 5 دارم صندوقم مثل sd نیست
    خیلی گرون میده الان کاوه دسته کروز اصل رو میده 80 -90 فک کنم چینی درجه 1 همینی که آپکو میده هم میده 60 برای لیمیتر یه زمانی باید پدال 5 سیم هم میگیرفتین برای سیم 5 که منم گرفتم و نصب کردم اما الان کاوه رو 4 سیمه هم با آپدیت نرم افزاری ecu لیمیتر رو فعال میکنه دیروز که پیشش بودم گفت 15 تومن خرجش هست که برام رو 4 سیم هم فعال کنه ! ولی پدال 5 سیم 250 تومن میشه .

کروز خالی که فقط دسته کروز نصب میشه و به قول شما با pps پرزنت میشه ولی برای لیمتر همونطور که گفتم یا پدال 5 سیم یا آپدیت ecu نیاز هست .
    والا چی بگم اینجا ( کرمان ) فکر نکنم زیاد کسانی باشن ک اهل فروش و نصب کروز کنترل باشن . حالا فردا برم بپرسم ببینم جاهای دیگه ای هم هست یانه. تو سایت اپکو زده 75 این ک نمایندگیشه میده 110 فردا برم قاطی کنم ببینم جواب میده یا نه . فعال کردنش اسونه اما نصبش را نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

والا چی بگم اینجا ( کرمان ) فکر نکنم زیاد کسانی باشن ک اهل فروش و نصب کروز کنترل باشن . حالا فردا برم بپرسم ببینم جاهای دیگه ای هم هست یانه. تو سایت اپکو زده 75 این ک نمایندگیشه میده 110 فردا برم قاطی کنم ببینم جواب میده یا نه . فعال کردنش اسونه اما نصبش را نمیدونم

این تاپیک رو بخون کمکت میکنه تو نصب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مدل اصلی فرانسوی هست نه اسپانیایی .
    اره فکر نمیکنم فرقی داشته باشن راستی شما لیمیتر هم نصب کردی ؟ یا فقط کروز کنترل تنهاست ؟

بچه ها راستی ماشینمو امروز تحویل گرفتم از ایران خودرو بعید بود ب این زودی بده اخه تحویل 45 روزه بود اما 30 روزه تحویل دادن.
    بعد 1 چیزی مدل ماشینم وی 8 معمولیه ، 2 تا اتفاق افتاده حالا نمیدونم عادیه یا مشکل داره
    1 - وقتی ماشین را با ریموت باز میکنم در صندوق باز نمیشه یعنی هرچی کلید روی در صندوق را فشار میدم داخل باز نمیشه حتما باید با کلید باز بشه !!!
    2 - وقتی ماشین را خاموش میکنم 1 صدای تقی میاد ازش نمیدونم از کجاشه از موتوره از صندوقه از کجاست ....
    ببرم نمایندگی فردا نشون بدم ؟

بچه ها کسی کروز کنترل را از طریق نمایندگی های آپکو ( شرکت تجهیزات سفارشی ایران خودرو ) نصب کرده ؟

سلا م
    منم تازه ماشینمو تحویل گرفتم . در مورد صندوق عقب ظاهرا سیستمش همینطوریه یعنی حتما باید با سوئیچ باز کنی صندوق عقبو. دلیلشونم اینه که میگن واسه امنیت بیشتر.

17. این کاربر از jupiterx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •