تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 1081 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یه چند روز بعد از نصب ویندوز این دو تا آنتی ویروس تقریبا به تمام فایل های موجود در کامپیوتر که معمولا سیستمی یا درایوری هستن ایراد می گیره می گه ویروس virus.win32.virut.av داره ! چطوو کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخواهم یکی از نسخه های kaspersky را با dap دانلود کنم یه برنامه چند کیلوئی دانلود میشود و هیچ جوری نمیتونم با dap دانلود کنم و به خاط اینکه وسط کار ممکنه دیس بشم حتما میخواهم با نرم افزار مخصوص دانلود کنم
    مشکل چی میتونه باشد؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوست عزیز اگه شما توجه کنید من هم نگفتم شناسایی ویروس در این ورژن ها با هم تفاوت داره
    مشکل اصلی که بعضی از ورژن های کسپر داشت مثل 7.0.321 در کند کردن سیستم کاربر - دیر لود شدن صفحات وب
    که به فاصله کمی کسپر ورژن 325 رو ارائه کرد و تو سایتش هم تاید کرد که در این ورژن این موارد نسبت به ورژن قبلی اصلاح شده است
    اینم مطلبی که تو سایت کسپر در هنگام عرضه ی ورژن 325 گذاشته شده

معمولا استفاده از ورژن های جدیدتر برنامه های امنیتی کار مناسبیه مثلا الن استفاده از ورژن 7 بسیار بهتر از ورژن 6 است چون تو این ورژن - هوش مصنوعی کسپر بسیار بهبود یافته
    اما گاهی ورژن های جدید ایراداتی هم دارن که خوب معمولا به سرعت شرکت به فکر راه چاره می افته
    و الان اکثرا از ورژن 325 راضی هستند - ورژن 125 هم یکی از اون ورژن های خوبی بود که می تونم بگم در زمینه موندن روی سایت کسپر رکورد دار بود و ماهها همه ازش استفاده می کردند و هیچ ایرادی نظیر موارد بالا ازش گزارش نشد
    ولی من شنیدم که 125 به خوبی ویروس تشخیص نمی ده. من خودم 125 دارم ولی قبلا که 132 بود تمام مشکلات کامپیوترم حل شده بود(توی یک تاپیک دیگه همش هست) و من از 132 خیلی خوشم اومد
    نظر شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخواهم یکی از نسخه های kaspersky را با dap دانلود کنم یه برنامه چند کیلوئی دانلود میشود و هیچ جوری نمیتونم با dap دانلود کنم و به خاط اینکه وسط کار ممکنه دیس بشم حتما میخواهم با نرم افزار مخصوص دانلود کنم
    مشکل چی میتونه باشد؟
    به نظر ميرسه شما برای دانلود محصول لينک مستقيم رو به برنامه نميدين به خاطر همين DAPيک صفحه html برای شما دانلود ميکنه چون شما اگه لينک مستقيم دانلود محصول رو به DAP يا هر فايل منيجری بدين بايد راحت دانلود کنه، لينک مستقيم رو هم از سايت خود کسپر بگيرين:

لينک مستقيم آنتی ويروس 7.0.1.325
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينک مستقيم اينترنت سکوريتی 7.0.1.325
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

ولی من شنیدم که 125 به خوبی ویروس تشخیص نمی ده. من خودم 125 دارم ولی قبلا که 132 بود تمام مشکلات کامپیوترم حل شده بود(توی یک تاپیک دیگه همش هست) و من از 132 خیلی خوشم اومد
    نظر شما چیه؟
    دوست عزيز از نظر شناخت ويروس اينطور نيست که شما ميگين، چون تمام ورژن های 7 و حتی 6 از يک ليست ديتا بيس استفاده ميکنند، و در شناخت ويروس فرق ندارن بلکه فرقشون در موارد ديگه هست...
    در مورد بهتر بودن ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.325 من که از دو تاش استفاده کردم راضی بودم البته شايد دوستانی که از سيستم نسبتاً پايينی استفاده ميکنند، از ورژن 7.0.0.125 راضی تر باشن درکل به غير از ورژن 7.0.1.321 که اشکال داشت 2 ورژن نامبرده خوب هستن و اشکال عمده ندارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    اول تشکر میکنم از همه دوستانی که در این انجمن زحمت میکشند و به بقیه کمک میکنند
    مشکلی که من دارم اینه که هر نسخه ای از کسپر که که میخواهم اپدیت کنم عملیات با موفقیت تموم نمیشود و با خطای not all componentwere updated مواجه میشوم و از فایلی هم که خطای میگیرد krneng.avc میباشد
    که پیغام میدهد این فایل پیدا نشد

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    اول تشکر میکنم از همه دوستانی که در این انجمن زحمت میکشند و به بقیه کمک میکنند
    مشکلی که من دارم اینه که هر نسخه ای از کسپر که که میخواهم اپدیت کنم عملیات با موفقیت تموم نمیشود و با خطای not all componentwere updated مواجه میشوم و از فایلی هم که خطای میگیرد krneng.avc میباشد
    که پیغام میدهد این فایل پیدا نشد
    این مشکل گاهی پیش می اد
    اگه این اتفاق افتاد شما سعی کنید بعدا مجددا اقدام به آپدیت کنید اما اگه حتی در روزهای مختلف باز هم شما با همین پیغام مواجه شدید سعی کنید مطابق شکل منطقه رو عوض کنید

اگه بازم مشکل حل نشد دوباره همین جا مطرح کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز بازهم همین مشکل را دارد
    در ضمن فایل اپدیت antivirus و internet security که فرقی نداردند؟درسته؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز بازهم همین مشکل را دارد
    در ضمن فایل اپدیت antivirus و internet security که فرقی نداردند؟درسته؟
    شما از آنتی ویروس استفاده می کنید - یا اینترنت سکیوریتی؟
    و از چه ورژنی؟
    و به چه طریقی می خواین آپدیت کنید که نمی شه - از سرور های کسپر به صورت آن لاین یا به صورت دستی و اف لاین؟
    اگه دستی از چه پوشه هایی برای این کار استفاده می کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اول اینکه از توجه و پیگیری شما ممنون هستم
    من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم
    به صورت دستی میخوام که اپدیت کنم
    من پوشه av-i386-daily را از سایت کسپر دانلود کردم و اون را به قسمت update setting اضافه کردم و خلاصه طبق دستورالعمل هایی که در همین انجمن گفته شده بود پیش رفتم
    در ضمن شما هم یه روشی توضیح داده بودید که باید یه پوشه درست کنیم (Update distribution) و غیره
    که من این طور برداشت کردم که بعد از ساختن این پوشه باید به اینترنت وصل شویم تا اپدیت کامل شود و در این پوشه ساخته شود که البته من دیدم با سرعت خیلی کمی این کار انجام میشود که برام مقرون به صرفه نبود
    خلاصه نمیدونم چرا اپدیت نمیشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •