تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 737 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه amir.ghermezete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

agha in gheymate mazda3 migan omade payin alan chande?
    bi zahmat javabe soale manam bedid mer30

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

bi zahmat javabe soale manam bedid mer30
    لطفا فارسی بنویسید تاره رفته بالا شده حدود 35 تیپ 3

3. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام و تبريك سال نو ميخواستم از دوستان اهل فن سوال كنم بنده با هشت - نه تومن كدوم ماشينو بخرم بهتره پژو206 -405 سمند ونكته ي مهم واسم اينه كه آيا بعد از عيد خيلي تو سرش ميخوره يا؟...

آخه از طرفي ميگن 206 چون صندوق نداره وبعد عيد قرار بنزين آزاد بشه افت ميكنه ؟..

يه 206 ديدم 83 تيپ2 بي رنگ نقرهاي اما بيمه نداره يعني تا برج 1 بيشتر نداره ميگه9500 رسوندمش به 9100 البته با بيمه بازم واسم 9500 وا ميسته يكي ديگه هم هست 83 تيپ2 با رنگ 8700 گفته تا 8500 جا داره حالا كدومش گزينه ي مناسبيه با توجه به اينكه هردو رو متوريش تاييد كردن شما چي ميگيد ؟؟؟؟
    اینایی که گفتید چنتا کار کرده؟؟ ( حرف امیر و جلیل در رابطه با انتخاب تایید میشه و اگه میخوایید جزیی تر پرداخته بشه انتظارات و معیارهاتون رو بگید)

salam.mikhastam bebinam kharide 1 adad buick model 81 k tolid mahdodam bode... Ba ghodrate motore 445 va 375 asbe bokhar... Daraye koliyeye lavazem fube khode khodro va hamchenin shamele pelak va karte sokht.aya be ghaymate 3miliyo 500hezar miyarze ya kheyr????
    سلام.

لطفا از اینجا به بعد فارسی تایپ کنید چون انگلیش و فنگلیش خلاف قوانین سایت هست.

در مورد خریدتون من مدل رو درست نفهمیدم. اگه ممکنه مدل دقیق رو بگید.

ولی در حالت کلی ماشین آمریکایی عشق میخواد وگرنه تحملش سخته...

5. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کدوم از این ماشین ها بهتر هست؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------

سلام خدمت همه دوستان:
    بین ماشین های زیر کدوم بهتر هستش یا در کل شما راهنمایی کنید یه ماشین کامل و خوب و سیستم صوتی خوب دارای ال سی دی و بلوتوس و تلویزیون و غیره کدوم کامل تر هست.

بین ماشین های مرسدی بنز کدوم کلاس خوب و کامل هستش البته شنیدم کلاس s البته دنده نداره میخواستم ببینم دکمه ای هستش؟

بنز= چه کلاس و مدلی از همه کامل تر و خب هست؟؟
    بی ان و: کدوم مدل خوب و کامل هست
    هیوندا: مدل جنسیس چجور ماشینی هست ؟؟
    لکسس: کدوم مدل از همه بهتر هست؟؟؟

در آخر بین همه این مدل ها کدوم خوب و با شتاب و کامل از نظر امکانات

سایت تخصصی در مورد کل ماشین های هستش من اطلاع زیادی ندارم میخوام اطلاعاتم کامل بشه. در مورد رده بندی ماشین ها و امکاناتشون و غیره

ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by mrmostafa; 19-03-2009 at 14:17.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

سلام خدمت همه دوستان:
    بین ماشین های زیر کدوم بهتر هستش یا در کل شما راهنمایی کنید یه ماشین کامل و خوب و سیستم صوتی خوب دارای ال سی دی و بلوتوس و تلویزیون و غیره کدوم کامل تر هست.

بین ماشین های مرسدی بنز کدوم کلاس خوب و کامل هستش البته شنیدم کلاس s البته دنده نداره میخواستم ببینم دکمه ای هستش؟

سایت تخصصی در مورد کل ماشین های هستش من اطلاع زیادی ندارم میخوام اطلاعاتم کامل بشه. در مورد رده بندی ماشین ها و امکاناتشون و غیره

ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما میخواین بخرین یا فقط برای اینکه بدونین میپرسین؟

در آغاز فعالیت SHAHABBAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من تازه عضو شدم چیکار باید بکنم؟
    کجا می تونم پست بدم
    لطف کنید من را راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما میخواین بخرین یا فقط برای اینکه بدونین میپرسین؟
    چه فرقی میکنه وقتی بخوام بخرم باید بدونم دیگه. شما ممنون میشم جواب سوال هام رو بدین. پولش مشکل نیستش.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه فرقی میکنه وقتی بخوام بخرم باید بدونم دیگه. شما ممنون میشم جواب سوال هام رو بدین. پولش مشکل نیستش.
    میگم یه بنز بخر یه بی ام و بعد یکیشو بده من
    پولش که برات مهم نیست
    جدا از شوخی بین این سه تا به نظر من bmw از همه بهتره و خیلی هم دلیل براش دارم

11. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان:

ممنون میشم راهنمایی کنید
    کی گفته کلاس اس دنده نداره؟ دسته دنده اش کنار فرمونه فقط هم با یه اشاره عمل میکنه خیلی هم باحاله!
    طبیعتا کلاس اس از همه بهتر و کاملتره ولی اگه دنبال یه تجربه باحال و هیجان انگیزی CLS توصیه میشه!
    بی ام و هم که تو اون یکی تاپیک گفتم سری 7 کاملترین مدله که الان نسل جدیدش هم تو ایران داره به فروش میرسه!
    هیوندای جنسیس یکی از کاملترین ماشینهای دنیاست که با سری 7 بی ام و و کلاس اس مرسدس برابری میکنه(البته ادعای هیوندای اینه!) از نظر امکانات هم که اون سیستم صوتی Lexicon Logic7 که روش نصبه به همه چی می ارزه اما نقطه قوت این ماشین قیمت پایینشه (حدود 70 هزار دلار) که تو ایران 113 اومن داره به فروش میرسه!و در نتیجه تبدیل میشه به یه نقطه ضعف!(کسی حاضره برای یه ماشین که از یه اتومبیل ساز نوپای کره ای که تازه در حال انجام آزمون و خطاست اینقدر پول بده؟)
    لکسس هم که مدل LS460 تو ایران از همه بالاتره و کاملتر هستش اما اگه بودجه تون محدود(که فکر نمیکنم) GS430 توصیه میشه!
    در آخر همه اینهایی که گفتم در یه رده بندی قرار دارن و سلیقه ایه! من خودم اگه بخوام اینقدر پول بدم میرم از دوبی یه آئودی A6 وارد میکنم کیف دنیا رو میکنم! حالا خود دانی!

13. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کی گفته کلاس اس دنده نداره؟ دسته دنده اش کنار فرمونه فقط هم با یه اشاره عمل میکنه خیلی هم باحاله!
    طبیعتا کلاس اس از همه بهتر و کاملتره ولی اگه دنبال یه تجربه باحال و هیجان انگیزی CLS توصیه میشه!
    بی ام و هم که تو اون یکی تاپیک گفتم سری 7 کاملترین مدله که الان نسل جدیدش هم تو ایران داره به فروش میرسه!
    هیوندای جنسیس یکی از کاملترین ماشینهای دنیاست که با سری 7 بی ام و و کلاس اس مرسدس برابری میکنه(البته ادعای هیوندای اینه!) از نظر امکانات هم که اون سیستم صوتی Lexicon Logic7 که روش نصبه به همه چی می ارزه اما نقطه قوت این ماشین قیمت پایینشه (حدود 70 هزار دلار) که تو ایران 113 اومن داره به فروش میرسه!و در نتیجه تبدیل میشه به یه نقطه ضعف!(کسی حاضره برای یه ماشین که از یه اتومبیل ساز نوپای کره ای که تازه در حال انجام آزمون و خطاست اینقدر پول بده؟)
    لکسس هم که مدل LS460 تو ایران از همه بالاتره و کاملتر هستش اما اگه بودجه تون محدود(که فکر نمیکنم) GS430 توصیه میشه!
    در آخر همه اینهایی که گفتم در یه رده بندی قرار دارن و سلیقه ایه! من خودم اگه بخوام اینقدر پول بدم میرم از دوبی یه آئودی A6 وارد میکنم کیف دنیا رو میکنم! حالا خود دانی!
    ممنونم پوریا جان. جنسیس فول آپشن عمان رو ایران داره به قیمت 74 میلیون فروش میره نسبتا قیمتش خوبه. تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واردات خودرو در ایران قیمت زده با تمام هزنیه های اینقدر شده قیمت اصلی جنسیس 39 میلیون تمام شده.
    یعنی آئودی A6 از بنز و بی ام و و لکسس بهتر هستش؟؟؟؟
    لکسس LS460 یعنی با بنز کلاس S یا CLS و بی ام و سری 5 یا هفت برابری میکنه؟؟؟؟ بی ام و رو تو سری 5 چی ÷یشنهاد میکنی؟؟؟ در سری هفت چه مدلی رو ؟؟؟
    سیستم صوتی Lexicon Logic7 چه سیستمی هست که برتری داره؟؟؟
    ممنونم ازت ببخشید زیاد سوال میپرسما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •