bi zahmat javabe soale manam bedid mer30![]()
bi zahmat javabe soale manam bedid mer30![]()
لطفا فارسی بنویسید تاره رفته بالا شده حدود 35 تیپ 3
اینایی که گفتید چنتا کار کرده؟؟ ( حرف امیر و جلیل در رابطه با انتخاب تایید میشه و اگه میخوایید جزیی تر پرداخته بشه انتظارات و معیارهاتون رو بگید)
سلام.
لطفا از اینجا به بعد فارسی تایپ کنید چون انگلیش و فنگلیش خلاف قوانین سایت هست.
در مورد خریدتون من مدل رو درست نفهمیدم. اگه ممکنه مدل دقیق رو بگید.
ولی در حالت کلی ماشین آمریکایی عشق میخواد وگرنه تحملش سخته...
![]()
کدوم از این ماشین ها بهتر هست؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه دوستان:
بین ماشین های زیر کدوم بهتر هستش یا در کل شما راهنمایی کنید یه ماشین کامل و خوب و سیستم صوتی خوب دارای ال سی دی و بلوتوس و تلویزیون و غیره کدوم کامل تر هست.
بین ماشین های مرسدی بنز کدوم کلاس خوب و کامل هستش البته شنیدم کلاس s البته دنده نداره میخواستم ببینم دکمه ای هستش؟
بنز= چه کلاس و مدلی از همه کامل تر و خب هست؟؟
بی ان و: کدوم مدل خوب و کامل هست
هیوندا: مدل جنسیس چجور ماشینی هست ؟؟
لکسس: کدوم مدل از همه بهتر هست؟؟؟
در آخر بین همه این مدل ها کدوم خوب و با شتاب و کامل از نظر امکانات
سایت تخصصی در مورد کل ماشین های هستش من اطلاع زیادی ندارم میخوام اطلاعاتم کامل بشه. در مورد رده بندی ماشین ها و امکاناتشون و غیره
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by mrmostafa; 19-03-2009 at 14:17.
شما میخواین بخرین یا فقط برای اینکه بدونین میپرسین؟
من تازه عضو شدم چیکار باید بکنم؟
کجا می تونم پست بدم
لطف کنید من را راهنمایی کنین
چه فرقی میکنه وقتی بخوام بخرم باید بدونم دیگه. شما ممنون میشم جواب سوال هام رو بدین. پولش مشکل نیستش.![]()
میگم یه بنز بخر یه بی ام و بعد یکیشو بده من
پولش که برات مهم نیست
جدا از شوخی بین این سه تا به نظر من bmw از همه بهتره و خیلی هم دلیل براش دارم
کی گفته کلاس اس دنده نداره؟ دسته دنده اش کنار فرمونه فقط هم با یه اشاره عمل میکنه خیلی هم باحاله!
طبیعتا کلاس اس از همه بهتر و کاملتره ولی اگه دنبال یه تجربه باحال و هیجان انگیزی CLS توصیه میشه!
بی ام و هم که تو اون یکی تاپیک گفتم سری 7 کاملترین مدله که الان نسل جدیدش هم تو ایران داره به فروش میرسه!
هیوندای جنسیس یکی از کاملترین ماشینهای دنیاست که با سری 7 بی ام و و کلاس اس مرسدس برابری میکنه(البته ادعای هیوندای اینه!) از نظر امکانات هم که اون سیستم صوتی Lexicon Logic7 که روش نصبه به همه چی می ارزه اما نقطه قوت این ماشین قیمت پایینشه (حدود 70 هزار دلار) که تو ایران 113 اومن داره به فروش میرسه!و در نتیجه تبدیل میشه به یه نقطه ضعف!(کسی حاضره برای یه ماشین که از یه اتومبیل ساز نوپای کره ای که تازه در حال انجام آزمون و خطاست اینقدر پول بده؟)
لکسس هم که مدل LS460 تو ایران از همه بالاتره و کاملتر هستش اما اگه بودجه تون محدود(که فکر نمیکنم) GS430 توصیه میشه!
در آخر همه اینهایی که گفتم در یه رده بندی قرار دارن و سلیقه ایه! من خودم اگه بخوام اینقدر پول بدم میرم از دوبی یه آئودی A6 وارد میکنم کیف دنیا رو میکنم! حالا خود دانی!![]()
ممنونم پوریا جان. جنسیس فول آپشن عمان رو ایران داره به قیمت 74 میلیون فروش میره نسبتا قیمتش خوبه. تو سایتواردات خودرو در ایران قیمت زده با تمام هزنیه های اینقدر شده قیمت اصلی جنسیس 39 میلیون تمام شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی آئودی A6 از بنز و بی ام و و لکسس بهتر هستش؟؟؟؟
لکسس LS460 یعنی با بنز کلاس S یا CLS و بی ام و سری 5 یا هفت برابری میکنه؟؟؟؟ بی ام و رو تو سری 5 چی ÷یشنهاد میکنی؟؟؟ در سری هفت چه مدلی رو ؟؟؟
سیستم صوتی Lexicon Logic7 چه سیستمی هست که برتری داره؟؟؟
ممنونم ازت ببخشید زیاد سوال میپرسما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)