سلام سرعت اينترنت توي مشهد فوق العاده اومده پايين يه ساعته که مي خوام يه دونه عکس بذارم نمي تونم فعلا باي
سلام سرعت اينترنت توي مشهد فوق العاده اومده پايين يه ساعته که مي خوام يه دونه عکس بذارم نمي تونم فعلا باي
همین الان عکستون رو تو سایت عکاسی دیدم.با اون نظری که در موردش و درباره کادر و زاویه نوشته شده موافق نیستم.خیلی هم خوبه!!این یدونه عکسم ول بدم اینجا تا هفته ی دیگه بای.
هیچکار.استفاده از فیل شکن صبر ایوب میخواد تازه اگه دایال آپ هم باشین دیگه هیچی.باید بیخیال بشین.آقا اينجا چه خبره ؟ چرا يكي به داد ما نمي رسه ؟ net. هم فيل تر شد . چرا مسولين سايت كاري نمي كنن . اگه ir. هم فيل بشه چيكار بايد كرد ؟![]()
آره مال منم همینطوره.تازه با adsl نتونستم بیام انجمن:connection errorسلام سرعت اينترنت توي مشهد فوق العاده اومده پايين يه ساعته که مي خوام يه دونه عکس بذارم نمي تونم فعلا باي
الان با دایال آپ اومدم که اونم سرعتش افتضاحه!!
Last edited by Makan_noor; 12-07-2010 at 14:26.
یکی دو روز اینترنت مشکل داره ما هم تو تهرونیم همین وضع رو داریم
فکر کنم واسه گرمای هواست![]()
شیطنت وکینیا!قرار بود اینجا حرفای ثیاصی نزنیما!!!
ابیانه (قسمت دوم)
1)بابت مشکل نور این عکس عذر میخوام.بنا به همون چیزی که قبلا گفتم فقط دکمه رو زدم و در رفتم.
2)
3)
![]()
این عکس رو قبلا گذاشته بودم ولی بنا به دلایلی از رنگش راضی نبودم و یکم دست کاریش کردم :
این هم عکس با سایز بزرگتر :
نظرهم بدید بدمون نمیاد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم عکس قبلی هم بذارم ، متاسفانه با همون اسم آپلودش کردم و جای اون نشست ..
به زودی باید برم جای اون بیچاره وایسم
FZ35 با HDR CS5
ببخشید کمی بی کیفیته از تو ماشین گرفتم واز پشت شیشه
Spak عزیز جسارت بنده رو ببخشید , شاید بهتر بود عکسارو از جلوی در سفید میگرفتید و اون صخره های سمت چپ هم تو عکس نبود
![]()
سلام
چند ماه پیش تو اولین پستم تو این تاپیک عکس زیر رو گذاشته بودم ولی حالا با یه ادیت جدید دوباره اونو میذارم.بابت تکراری بودن و در عین حال کیفیتش عذر میخوام.تو ریسایز و کراپ کیفیتش اومد پایین:
روز بر می آید:
![]()
بسیار زیباست . می بینم که شما هم در سایت عکاسی عضوی و حسابی هم گرد و خاک راه انداختی . هنوز نیومده غوغا کردی دوست عزیز . امیدوارم موفق باشی .
چی؟کجا؟کی؟من؟شما که همه ی عکسای من رو اینجا دیدین!گرد و خاک و غوغا؟اونم یک عکاس آماتور با یه دوربین کامپکت آماتوری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)