تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 1126 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

این پارتیشن 100 مگابایتی پارتیشنی هست که حاوی فایل های ریکاور کردن سیستم هست و از نوع Active/Recovery پارتیشن. اگر حذف بشه شاید به راحتی نتونید سیستم رو لود کنید و البته قابلیت recovery هم از دست میره.
    نه، میتونست برای شما تا 128 پارتیشن ایجاد کنه! اما به صورت پیش فرض تا 4 پارتیشن اولیه در هنگام نصب ویندوز 7 میشه ایجاد کرد. یعنی این آقا باید یه پارتیشن اصلی برای نصب ویندوز در نظر میگرفت و بعد از نصب از داخل خود ویندوز پارتیشن های logical رو ایجاد میکرد، که این کار وقت گیر است. البته 3 تا پارتیشن از نوع اولیه برای یه هارد 500 کافیه، به نظرم زیاد هم هست. اما اگر هارد 2 ترابایت یا بالاتر داشتید، در صورتی که واقعا نیاز بود می تونستید هر چند تا که بخواید پارتیشن ایجاد کنید.
    Last edited by userb; 10-02-2011 at 23:53.

2. این کاربر از userb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    با تشکر از ihddc و رضا امیر
    خیلی عالی هست که دو نفر متخصص در زمینه هارد اینجا حضور دارن
    من دوتا سوال داشتم
    موقع پارتیشن بندی کردن هارد لپتاپ با DVD ویندوز سون حدود 100 مگا بایت رزرو ورداشته این چی هست من با PC دسکتاپی همچین چیزی ندیدم

موقعی که هارد 500 گیگ رو داشتن پارتیشن بندی میکردن من گفتم که 6 تا پارتیشن میخوام ولی نصاب گفت که بیشتر از 3 تا نمیشه حالا میخوام بدوم واقعا راست گفته یا اینکه خالی بسته
    سلام دوست خوبم
    در مورد سوال اول نمیخوام زیاد توضیح بدم برات و محاسبات و اینطور چیزا کوتاه میکنم البته بازم سرت درد میگیره :

-->اگر شما یک هارد نوت بوک را دارید دوباره سازی میکنید ، در بعضی نوت بوک ها یک پارتیشن ریکاوری وجود دارد . در قدیم نوت بوک را با یک سی دی سیستم عامل میفروختند اما در حال حاضر هم برای کم کردن هزینه و هم برای کمتر سو استفاده کردن آنرا بصورتی خاص در یک پارتیشن که البته اولین پارتیشن است جاسازی میکنند. خوب طبیعی است که در هنگام نصب مجدد سیستم عامل آن پارتیشن را از بین نبرده اید و در سر جایش هست.
    اما بدانید که هر وقت این بلا را به سر سیستم آوردید(نصب یک سیستم عامل جدید به غیر از سیستم ریکاوری متعلق به خودش) دیگر آن پارتیشن را لازم ندارید چون تا ابد کار نخواهد کرد پس بهتر است پاکش کنید و از فضای آن استفاده کنید در هنگام نصب ویندوز جدید.

--> اما من فکر میکنم مشکل شما این نیست در هنگام پارتیشن بندی کردن یک هارد خام و یا هاردی که پارتیشن هایش را پاک کرده اید عموما 8 مگابایت فضای خالی unlocated در انتهای هارددیسک در نظر گرفته میشود که بهتر است شما فراموشش کنید (ویندوز برای مقاصد خاصی آنرا میساخت که البته دیگر وجود ندارد و کاربردی هم بعد از پیدایش MFT ندارد ) ولی اگر از آن بیشتر باشد چه در انتها و یا چه در ابتدا یا:
    1-هارددیسک شما مشکلی دارد که عموما مربوط به MBR میباشد
    2- سیستم عامل شما دچار اشتباه محاسباتی شده است.
    3- ویروس
    4- بدسکتور

بهترین راه برای نصب مجدد سیستم عامل در هارددیسک هایی که اطلاعاتشان مهم نیست پاک کردن حداقل 63 سکتور ابتدای هارددیسک با نرم افزارهای Low-Level-Format است ( فرمت سطح پایین).
    میدانید چرا ؟
    در بسیاری از موارد ویروسها در این ناحیه مقیم میشوند و شما حتی با فمت کردن و یا پاک کردن و دوباره نصب کردن پارتیشن قادر به از بین بردن آن نیستید.
    در کل بهتر است برای پارتیشن بندی از نرم افزارهای دیگر مانند Partition magic - Paragon و... استفاده کنید تا اینگونه مشکلات را نداشته باشید.

در مورد آن دوست عزیز که گفتند اطلاعات ویندوزی در آن پارتیشن نهفته است نیز خیالتان راحت باشد تمامی اطلاعات سیستم عامل شما فقط در پارتیشن اکتیو و پارتیشنی که سیستم عامل نصب میشود نگه داری میشود .

در مورد سوال دوم
    که سوال خیلی از دوستان نیز میباشد. اول از همه بگویم که ایشان به شما اطلاعات اشتباه داده است و یک چنین موضوعی برای محدودیت نصب پارتیشن صحت ندارد . ولی من از شما یک سوال دارم.
    آیا شما اطلاعات خود را بر اساس پارتیشن ها نگه داری میکنید و یا بر اساس دسته بندی نوع اطلاعات ؟
    مسلم این است که شما بر اساس نوع اطلاعات آنها را نگه داری میکنید.
    حال به این فکر بکنید که شما 3 پارتیشن دارید 1- سیستم عامل 2- فیلم 3- موزیک اگر شما هارد دوستتان را بگیرید و فلمهایش را درون پارتیشن فیلم کپی کنید و فضا کم بیاورید چه میکنید؟ آیا درون پارتیشن سیستم عامل و یا موزیک یک فلدر نمیسازید به نام فیلم و الباقی فیلمها را آنجا کپی نمیکنید؟
    اگر اینطور است چرا محدوده عملیاتی خود را محدود میکنید ؟ شما لزومی به پارتیشن های متعدد ندارید .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مشکل این است که واقعا آن بنده خدا درک درستی از پارتیشن - سیستم عامل و .... ندارد. سرتان را درد آوردم.

مشاور و مدرس امنیت اطلاعات
    دارای برد تخصصی از معتبرترین مراکز امنیت اطلاعات جهان جهت بازیابی اطلاعات
    نماینده انحصاری شرکت محترم ACE Laboratory PC-3000 products
    سید رضا امیر

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام!
    اول از همه یه "خسته نباشید" و "دمتون گرم" خدمت همه بچه‌های گل اینجا عرض کنم که کار ملت رو راه می‌ندازن.
    بعدش یه مشورت با شما کنم شاید شما یه راهی پیش پام گذاشتین.

یه هفته‌اس کامپیوتر رو که روشن می‌کنم بعد از چک کردن رم وقتی سراغ هارد می‌ره پیغام زیر رو می‌ده:
    Pri master hard disk S.M.A.R.T. status bad backup and replace
    پیغام رو گوگل که کردم همه می‌گفتن دخل هاردت تا چند وقت دیگه می‌آد و کلی هم شانس آوردم که وقت بک‌آپ گیری دارم.
    اینم اطلاعات هاردم:
    Manufacturer Seagate
    Form Factor 3.5"
    SATA type SATA-II 3.0Gb/s
    Device type Fixed
    ATA Standard ATA8-ACS
    48-bit LBA Supported
    Serial Number 9SZ5K1YP
    Interface SATA
    Capacity 313GB
    Real size 320,072,933,376 bytes

تا جایی که من فهمیدم SMART یه قابلیت برای پیش بینی خطر های بالقوه‌ایه که باعث fail شدن کامل هارد می‌شه، مثل خطاهای فیزیکی و ....
    سیستمو یه ساله جمع کردم و یه ماهی هم هست که هاردم صداهای جدیدی از خودش در می‌کنه!

از خود سایت seagate ابزار چک کردن هارد رو دانلود کردم که بعد از اجرا همون خطا رو داد.
    خود برنامه یه چیزی به اسم low format رو بهم پیشنهاد کرده که باعث می‌شه هاردم فورمت شه.
    علی الحساب اطلاعات مهمم رو روی یه هارد قدیمی backup گرفتم.
    می‌خواستم بدونم راهی برای درست کردن این اشکال بدون پاک کردن اطلاعات هست یا نه؟
    آیا هارد من می‌میرد!؟
    آیا 100 تومن توی پاچۀ من رفته است؟

داره خودمونی میشه Eureka204's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان

ST3500320AS مکستور

بعد از یک بار قطع شدن برق ، هارد دیگه بالا نمیاد ..

صدای چرخش و کار کردن از هارد میاد ولی توی لیست ساتا ها دیتکت نمیشه ..

چی کار باید کرد؟

اطلاعات توش ضروریه ..

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همه
    لپتاپم مدلی هست که سیستم عامل نصب نشده است یعنی خام بود و نمیدونم این پارتیشن رزرو
    1. خود کمپانی ایجاد کرده
    2. یا نصاب در حین پارتیشن بندی ایجاد کرده
    3. یا نرم افزار اتوماتیک وار اینو ایجاد کرده

حالا بگذریم 100 مگا بایت در مقایسه با 500 گیگ اهمیت چندانی نداره برام

خوشبختانه فضای unallocated نداره

و اما دلایل من برای پارتیشنهای متعدد مثلا 6 عدد پارتیشن

مهمترین دلیل این هست فرض کنین به شما بگن که یک سوزن پیدا کنین در یه فضای 200 متری
    خب در مقایسه با فضای 50 متری زمان زیادی لازم هست و زودتر خسته میشین تا تمام فضای 200 متری رو بگردین و اون سوزن رو پیدا کنین
    هارد هم همینطور هد هارد برای فراخوانی یه فایل باید فضای بیشتری رو جستجو کند که باعث استهلاک بیشتر هست به نظر شما اینطور نیست ؟؟؟
    مخصوصا درایو C که 50 گیگا بایت هست حدود 78 درصد فضای خالی داره که تماما هدر رفته

این برام یه سوال اساسی هست در زمانی که به دلایلی داده ها دچار پراکندگی میشن (پارتیشن ویندوزی) آیا داشتن پارتیشن کوچکتر به مصلحت نیست ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

در مورد آن دوست عزیز که گفتند اطلاعات ویندوزی در آن پارتیشن نهفته است نیز خیالتان راحت باشد تمامی اطلاعات سیستم عامل شما فقط در پارتیشن اکتیو و پارتیشنی که سیستم عامل نصب میشود نگه داری میشود.
    استاد رضا امیر! اگر این پارتیشن 100 مگابایتی فقط از نوع active/recovery باشد، یعنی با حذف آن مشکلی پیش نمی آید. اما اگر از نوع system/active باشد با حذف آن ویندوز دچار مشکل می شود و لود نمی شود! من نگفتم که "اطلاعات ویندوزی"!! گفتم ریکاوری!

@moradooo
    این پیغام ممکن است در اثر بد سکتور زیاد هم داده شود، و صرفا به معنای fail شدن هارد بطور 100% نیست. وقتی هارد دیسک نتواند فایل های نوشته شده را بخواند هم این پیغام داده میشود (بنابراین ویروس هایی که خواندن/نوشتن روی دیسک را مختل می کنند هم می توانند موجب این پیغام باشند) بنابراین نگران نباشید.
    با یک برنامه خوب مانند HDD Regenerator هارد خود را برای پیدا کردن بد سکتور ها و فیکس کردنشان اسکن کنید.
    البته این پیغام می تواند در اثر مشکل فیزیکی هم باشد، مانند بالا بودن حرارت هارد دیسک بطور غیر عادی.

@ata.royalfalcon
    این ویندوز شما با دیسک اوریجینال لپتاپتون نصب نشده، چرا که دیسک های لپتاپ یه پارتیشن برای ریکاور کردن سیستم میسازن و معمولن هم به نام خودشون هست؛ مثلا لپتاپ های hp یه پارتیشن به نام HP_Tools ایجاد میکنند برای ریکاور کردن سیستم و 100 مگابایت جداگانه هم ایجاد نمی کنن. اما وقتی با دیسک ویندوز که از بازار تهیه میکنید، ویندوز رو نصب می کنید، خود ویندوز یک فضای 100 مگابایتی برای ریکاور کردن سیستم در نظر میگیره. بسته به نوع نسخه، مثلا Windows 7 Ultimate یا Windows 7 Starter، اهمیت این پارتیشن 100 مگابایتی تغییر میکنه! بنابراین مثلا اگر شما از نسخه Windows 7 Ultimate استفاده کنید، نه تنها پارتیشن 100 مگابایتی از نوع ریکاور خواهد بود، بلکه از نوع System هم خواهد بود چرا که ویژگی BitLocker از این پارتیشن استفاده می کند، و بنابراین اگر آسیب ببیند یا به صورتی آن را حذف کنید ویندوز شما لود نخواهد شد.
    100 مگابایت چیزی نیست که بخواهید آن را حذف کنید، آن به صورت خودکار در هنگام نصب ویندوز ایجاد می شود و کسی دستی آن را ایجاد نکرده، و به طور خلاصه این پارتیشن در بسیاری از مواقع سیستم را به خوبی ریکاور میکند.
    در مورد پارتیشن های متعدد، اگر شما به درستی فایل های خود را دسته بندی کنید، در ویندوز 7 این قابلیت وجود دارد که به سرعت فایل مورد نظر خود را پیدا کنید بدون اینکه فشاری به هارد دیسک بیاید یا وقت شما گرفته شود! چرا که از برای جستجو ایندکس فایل ها در اختیار سیستم است و هد ناچار به گشتن کلی فایل نیست! برای جستجوی سریعتر کافیست که به داخل پوشه مورد نظر رفته (مثلا اگر تعداد زیاد ایبوک دارید ابتدا به داخل پوشه ایبوک برید) و بعد از طریق quick search box که در گوشه سمت راست پنجره، در بالا، قرار دارد نام فایل را وارد کنید.
    در مورد پارتیشن های کوچکتر، روی لپتاپم تنها یک پارتیشن دارم و آن هم با خود دیسک ایمیج لپتاپ ایجاد شده، هارد دیسکم 500 گیگ و برای جستجوی فایل ها هم مشکلی ندارم! فقط هر چند ماه از فایل هایم یک پشتیبان روی دیسک دی وی دی میگیرم
    چقدر غیر خودمونی صحبت کردم

9. این کاربر از userb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ihddc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همگی دوستان

ST3500320AS مکستور

بعد از یک بار قطع شدن برق ، هارد دیگه بالا نمیاد ..

صدای چرخش و کار کردن از هارد میاد ولی توی لیست ساتا ها دیتکت نمیشه ..

چی کار باید کرد؟

اطلاعات توش ضروریه ..

سلام

متاسفانه هارددیسک شما جزو هارد دیسکهایی است که شرکت سیگیت اعلام کرده در قسمت smart و Glist مشکل دارد و بعد از مدتی کار کردن بدون اینکه اتفاقی پیش بیاید هارد دیتکت نمیکند.
    راههایی برای رفع عیب و دیتکت این هارد دیسکها در خود سایت اعلام شده اما در صورتی که اطلاعات شما ارزشمند است پیشنهاد نمیکنم از این روشها استفاده کنید.
    چون کوچکترین اشتباهی باعث خرابی بیشتر هارد یا سوختن برد میشود.
    شما میتوانید با مراجعه به یکی از مراکز بازیابی که تجهیزات ریکاوری را دارا باشند میتوانید بیین 30 دقیقه تا 3 ساعت هارد را بهمراه اطلاعات همانند روز اول حتی سیستم عامل هارد نیز بوت خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به لینکهای زیر مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و

کد:
    موفق باشید

11. این کاربر از ihddc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید گل
    به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم
    پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
    آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده
    و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
    می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
    (اسم هارد Mxaxtor)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید گل
    به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم
    پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
    آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده
    و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
    می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
    (اسم هارد Mxaxtor)
    سلام!
    من برنامۀ Recuva رو پیشنهاد می‌کنم:
    کد:
    هم سبکه و هم مجانیه. خودمم تستش کردم خوب جواب می‌ده.
    اگر خواستی تو خود سایت نسخۀ پرتابلش هم هست که نیاز به نسب نداره.
    من که همیشه رو فلشم دارمش.
    موفق باشید.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام!
    اول از همه یه "خسته نباشید" و "دمتون گرم" خدمت همه بچه‌های گل اینجا عرض کنم که کار ملت رو راه می‌ندازن.
    بعدش یه مشورت با شما کنم شاید شما یه راهی پیش پام گذاشتین.

یه هفته‌اس کامپیوتر رو که روشن می‌کنم بعد از چک کردن رم وقتی سراغ هارد می‌ره پیغام زیر رو می‌ده:
    پیغام رو گوگل که کردم همه می‌گفتن دخل هاردت تا چند وقت دیگه می‌آد و کلی هم شانس آوردم که وقت بک‌آپ گیری دارم.
    اینم اطلاعات هاردم:

تا جایی که من فهمیدم SMART یه قابلیت برای پیش بینی خطر های بالقوه‌ایه که باعث fail شدن کامل هارد می‌شه، مثل خطاهای فیزیکی و ....
    سیستمو یه ساله جمع کردم و یه ماهی هم هست که هاردم صداهای جدیدی از خودش در می‌کنه!

از خود سایت seagate ابزار چک کردن هارد رو دانلود کردم که بعد از اجرا همون خطا رو داد.
    خود برنامه یه چیزی به اسم low format رو بهم پیشنهاد کرده که باعث می‌شه هاردم فورمت شه.
    علی الحساب اطلاعات مهمم رو روی یه هارد قدیمی backup گرفتم.
    می‌خواستم بدونم راهی برای درست کردن این اشکال بدون پاک کردن اطلاعات هست یا نه؟
    آیا هارد من می‌میرد!؟
    آیا 100 تومن توی پاچۀ من رفته است؟
    سلام دوست خوبم
    S.M.A.R.T نرم افزاری است که در ناحیه سرویس هارددیسک SA area وجود دارد و تمامی عملیات هارددیسک را نظارت میکند و هر گاه در حین کار کردن کوچکترین مشکلی پیش بیاید در آن درج میگردد . به اطلاعتان برسانم که حتی میتوانید از اطلاعات استخراجی از ریپورت S.M.A.R.T بفهمید که هارد شما چند ساعت تابه حال کار کرده است و حتی چه ایراداتی داشته و حتی اولین باری که به مشکل بر خورد کرده کی بوده است.
    در مورد هارد شما اگر این پیغام را میبینید بعدش به شما میگوید کلید F1 را بزنید و اگر میزنید و هارد کار میکند نگران نباشید. هارددیسکتان را به مرکزی که PC-3000 UDMA دارد ببرید برایتان S.M.A.R.T را ریست میکند و یک بار هارد را چک می کند و بدون مشکل میتوانید کارتان را با هارد ادامه دهید . مگر اینگه بدسکتور زیاد داشته باشد که آن هم میتوانید بعد از آن هارد را برای تعویض به گرانتی ببرید.

S.A.M.R.T = Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology

سید رضا امیر

15. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •