تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 264 از 2403 اولاول ... 1642142542602612622632642652662672682743143647641264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من باهاشون صحبت كردم كه گفتن چون واسه شما نامحدود هستش، سرعت سر 18 لاك ميشه و بالاتر نميره مگر اينكه ادمين شبكه بعضي اوقات كل اكانت ها رو واسه چند دقيقه نامحدود ميكنه
    واسه من يه بار اين اتفاق افتاد و سرعتم بالا رفت و تا disconnect شدنم سرعت بالا موند
    نمي دونيد معمولا چه موقع هايي اين كارو مي كنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دیگه زیاد توی کار دانلود نیستم.. این بازی تراوین همه وقت و زندگی ما رو گرفته..
    از یه طرف هم کلی فیلم دانلود شده دارم که نگاه نکردم و هر موقع اینا تموم شد دوباره شروع میکنم..
    اون برنامه هم ازش استفاده نکردم.. یعنی فرصت نشد چون دیشب تا 4 پای تراوین بودم و تا اون موقع چون سرعت توپ بود (230-235)
    همش دانلود شده بود و دیگه فایل واسه دانلود نداشتم..
    راستی اون چجوری کار میکنه؟؟
    قسمت اول باید ساعت کامپیوتر رو وارد کنیم و قسمت دوم ساعتی که میخوایم کامپیوتر خاموش بشه ؟؟

3. 2 کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فكر كنم حق شما رو من ديشب خورده بودم چون از 2 به بعد هر چقدر فايل ميزاشتم زير 80 نميومدن

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

l

خطاب به ( حسين رشتي و karkan )
    البته من 512 هستم.
    بعدش فکر کنم هنوز رکورد دار هستم.چون تو کمتر از 5 ساعت رکورد 4.67 گیگ رو دارم.

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

مثل اينكه همه ركورد زدن غير من و كاوه.حسين جان تو بيا بگو چيكار كردي...بگي ركورد زدم ميرم انديشه رو ميزنم....
    نوبتي هم باشه ديگه امشب نوبت ماست

نمیدونم شاید مشکل از رپید هم باشه چون تقریبا فقط لینک های مستقیم رپید دارم.

Last edited by kavehmech; 15-02-2010 at 15:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در همینجا اعلام میکنم که واقعا اندیشه داره (*****)
    جای ستاره کلمه رکیک قرار بدین.

روزهای سرعت خوبه ولی خداوکیلی 4 شبه از ساعت 1 به بعد به هیچ وجع نمیشه دانلود کرد و نمیشه تو بازی انلاین هم رفت (WOW)

اول فکر کردم مشکل فقط از منه بعد دیدم یکی دیگه از دوستام هم این مشکل رو داره.

سرویس هامون 128 - 8 هستن.

رنج ای پی هم که ما بهش متصل میشیم .

109.109.53 هستش.

اگه امکانش هست رنج خودتون رو اعلام کنین شاید بفهمیم مشکل از کجاست.
    دوست عزیز
    البته با خط اول فرمایش شما در مورد حرف رکیک موافق نیستم ! بهتره بجای اینکه به اندیشه حرفای رکیک بزنیم دق دلیهامون رو جمع کنیم واسه مخابرات که داره یواشکی گند می زنه به همه چیز از جمله جی میل ! اندیشه تا وقتی که سرعتش زیر استاندارد نیست جایی برای اعتراض رسمی نداره ! ( هرچند منظورم این نیست که حقمون همین سرعت 128 ... ماها حقمونه که مثل همه دنیا سرعت چند مگابیت داشته باشیم ... اما فعلا که وضعیت این طوریه وقتی قراردادمون از این بیشتر نیست حق اعتراض هم نداریم ! ) اما سرویس من هم مشابه شماست و رنج آی پی من الان 109.109.57 ... دیشب هم سرعتم فوق العاده پایین بود بخصوص تو دانلود تورنت از 10 الی 20 کیلو بالاتر نمی رفت ..
    اما بعضی از دوستان می گن همین دیشب با اشتراک 128 اندیشه سرعت بالای 200 کیلوبایت داشتن ! به نظرم سرعت واسه بعضی مراکز مخابراتی و بعضی آی پی ها بیشتر از بقیه هست و ترافیک اطلاعات به سمت اونا سرازیر می شه ! ... البته کلا سرعت دانلود غیر مستقیم چند روزه که افتضاح شده و دانلود مستقیم به این بدی نیست ... مثلا همین حالا ( که ساعت 6 عصره ) من سرعت دانلود تورنتم خوب نیست و از 50-60 کیلو بایت بالاتر نمی ره ... به نظرم هم بخاطر گندایی هست که اخیرا مخابرات داره میزنه و هم رنج آی پی بی تاثیر نباید باشه ! چون کافیه یه شب که سرعتتون خوبه امتحان کنین بعد از 1 شب مودم رو خاموش روشن کنین ! می بینین بعد از عوض شدن آی پی سرعت به شدت افت می کنه و تا روز بعدش بالا نمی ره ! به هر حال سرعت بین همه متعادل شر نمی شه ! بعضی دوستان شبا سرعتشون خیلی عالیه و بعضی اینطوری ! ولی به نظرم دائمی نیست و ظرف روزای آینده احتمالا بهتر می شه ... ( امیدوارم بشه! )

6. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من باهاشون صحبت كردم كه گفتن چون واسه شما نامحدود هستش، سرعت سر 18 لاك ميشه و بالاتر نميره مگر اينكه ادمين شبكه بعضي اوقات كل اكانت ها رو واسه چند دقيقه نامحدود ميكنه
    واسه من يه بار اين اتفاق افتاد و سرعتم بالا رفت و تا disconnect شدنم سرعت بالا موند
    نمي دونيد معمولا چه موقع هايي اين كارو مي كنن؟
    این اتفاق زیاد نمیوفته !
    برای ما که اشتراک حجمی داریم مثلا در طول 2 ماه گذشته کلا 3-4 بار اینطوری شده و همیشه بعد از چند ساعت به حالت اولیه بر می گرده ...یعنی احتمالا وقتایی هست که دارن تنظیمات سرور رو چک می کنن یا تنظیم خاصی رو نرم افزار مدیریت اکانت کاربرا انجام می دن ... اینجور وقتا با ورود به قسمت اطلاعات حجم مصرفی بجای نشون دادن میزان حجم باقیمانده نوشته می شه unlimited یا اینکه حجم مصرفی اصلا کم نمی شه ... زمانش رو نمی شه دقیق تعیین کرد ... اون دیگه شانس شماست که همون لحظه متوجه بشی یا نه ! ( البته بچه ها هم نامردی نمی کنن و ظرف همون چند ساعت چند گیگ دان می کنن معمولا ! بس که همیشه در صحنه هستن تا سرور قاطی می کنه 2 دقه بعدش انگار کلاغه به همه خبر می ده ! نبوغ از نوع ایرانی )

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد باز نشدن صفحه جی میل ( با اینکه ربطی به تاپیک ما نداره اما شاید مشکل خیلی از دوستان رو اینجا حل کنه ) یه نقل قول می خوام بکنم از مطلب یکی از دوستان تو یه سایت دیگه . البته این رو هم اضافه می کنم که فعلا با سرویس pop3 و برنامه های مربوطه ( مثل outlook ) می شه از سرویس جی میل استفاده کرد و مشکلی وجود نداره . با استفاده از فیل هم می شه از وب میل استفاده کرد اما دونستن این نکته هم خالی از لطف نیست . ( مسئولیت استفاده از روش زیر به عهده خودتونه و اگه دیدید مشکلی تو سرعت اینترنت یا چیزای دیگه ایجاد شد می تونید دوباره به حالت اول برگردونید ... )

"چند روزبود نمیتونستم وارد gmail بشم همه کارای عادیم مختل شده بود آخرش باکلی جستجومشکلم رو حل کردم قابل توجه اونهایی که با جیمیلشون مشکل دارندمطلب زیر به کارتون میاد
    IPمربوط به سرور جیمیل را Trace Route کنید/مشاهده می شود بین سه آی پی که با 195.146.63 شروع می شوند یک loop بسته ایجاد شده است. در واقع اطلاعات ارسالی آنقدر بین سه آی پی یاد شده می چرخند که Time out ایجاد شود. تمام آی پی های 195.146.63 مربوط به Telecommunication Company of Iran -TCI است! به عبارتی بادستکاری غیر قانونی و غیر اخلاقی در جدولهای Routing توسط غیورمردان متخصص درمخابرات این مشکل برای جیمیل ایجاد شده است.
    می دانم که این مشکل واقعا"کارهای عادی مردم ودانشجویان عزیز را مختل می کند،اما راه چاره برای این مشکل دوستان عزیز:
    دی ان اس های خود را به دی ان اس های گوگل تغییر دهید برای این کار به ترتیب زیر عمل کنید

به کانکشن خود که با آن به اینترنت وارد می شوید بروید و بر روی properties کلیک کنید بعد networking را انتخاب کنید روی Internet protocol(TCP/IP) دوباره properties بزنید ،بعد در قسمت پایین صفحه use the following DNS server addresses را تیک بزنیدودر سطر اول و دوم به ترتیب اعداد زیر را وارد کنید
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    تغییرات را ذخیره کرده کانکشن خود را قطع کرده مجددا" وصل شوید وبراحتی وارد جیمیل شوید واگر موفق بودید یک فاتحه ای به روح اموات من و خودتان بخوانید."

* دوستانی که برای کانکشن رو دسکتاپ میان بر درست کردن می تونن با کلیک راست روی میان بر و زدن کلید properties>find target فولدر اصلی کانکشن رو باز کنن و روی اون کلیک راست کنن با گزینه properties تنظیماتش رو پیدا می کنن ... یا از داخل control panel به قسمت network connections برن.
    Last edited by birak; 16-02-2010 at 19:23.

10. 5 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hassan_c2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مثل اینکه جواب سوال مارو هیچکی نمیدونه!!!نتیجه میگیریم باید یه سئوال دیگه بپرسم
    آقا اگه من بخوام از wifi استفاده کنم باید مودم وایرلس بگیرم و بعد هم خط وایرلس از اندیشه؟؟قیمت خط وایرلس چنده؟
    مرسی
    راستی سرعت منم تقریبا یه شب در میون خوبه. فکر کنم این کار با یه الگوی مشخص انجام میشه و خودشون بعضی شب ها به یه سری مناطق سرعت بهتر میدن و شب بعد برعکس.عدالت و کیف میکنید.من پریروز داشتم تورنت با سرعت 220 دان میکردم ولی دیروز حتی به 50 هم نمیرسید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه عدالتش خیلی ناعادلانه است.
    ما که خط727 هستیم سرعت دانلود 128 همیشه24 است صبح شب هیچ فرقی نمیکنه.
    256 هم 58صبح شب هیچ فرقی نمیکنه
    اندیشه نمی خواد یک بار سرعت دانلود ما رو به 100یا 200برسون تا ماسرعت 100یا200رو تجربه کنیم؟

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    دیشب هم سرعتم فوق العاده پایین بود بخصوص تو دانلود تورنت از 10 الی 20 کیلو بالاتر نمی رفت ..
    البته کلا سرعت دانلود غیر مستقیم چند روزه که افتضاح شده و دانلود مستقیم به این بدی نیست ...
    تایید میشه! منم کارام بیشتر با تورنته. آدم حرصش میگیره لینک مستقیم نداره (اکانت رپید حیفه)
    اما اینقدم دیگه تورنت واسه من داغون نیست
    1-تعداد دانلود همزمان رو بیشتر کنید (اگه سقف سرعت هرکدوم پایینه)
    2-استفاده از Port Forwarding (البته دیگه اختصاص DNS به GMail منتفی میشه)

14. این کاربر از ruzbe1313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

این اتفاق زیاد نمیوفته !
    برای ما که اشتراک حجمی داریم مثلا در طول 2 ماه گذشته کلا 3-4 بار اینطوری شده و همیشه بعد از چند ساعت به حالت اولیه بر می گرده ...یعنی احتمالا وقتایی هست که دارن تنظیمات سرور رو چک می کنن یا تنظیم خاصی رو نرم افزار مدیریت اکانت کاربرا انجام می دن ... اینجور وقتا با ورود به قسمت اطلاعات حجم مصرفی بجای نشون دادن میزان حجم باقیمانده نوشته می شه unlimited یا اینکه حجم مصرفی اصلا کم نمی شه ... زمانش رو نمی شه دقیق تعیین کرد ... اون دیگه شانس شماست که همون لحظه متوجه بشی یا نه ! ( البته بچه ها هم نامردی نمی کنن و ظرف همون چند ساعت چند گیگ دان می کنن معمولا ! بس که همیشه در صحنه هستن تا سرور قاطی می کنه 2 دقه بعدش انگار کلاغه به همه خبر می ده ! نبوغ از نوع ایرانی )
    ممنون
    حق با شماست!
    منم وقتي قبل از نامحدود گرفتن ميرفتم تو تنظيمات اكانت، نامحدود ميزد و همون موقع سرعتم بالا ميرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •