تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 416 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

رانینگان یا ریننگان؟ درسته ولی یادم نیست دقیقا کجا خوندم ولی میدونم به دلایلی بدن ضعیف اوچیها توانایی حمل ریننگان رو نداره به همین دلیل توبی ریننگان رو داده بود به اوزوماکی ناگاتو و البته مادارا هم خودش به کابوتو گفت که چطور تونستی راز های بدم من رو کشف کنی و... خون هاشیراما رو هم میتونسته بعد از جنگ بدست بیاره همون طور که ارورچیمارو بدست اورد ولی همونطور که ریکودو هم بدن عالی داشته هم چشم و چاکرا مادارا هم برای اینکه بتونه کامل و عالی بشه به بدن هاشیراما احتیاج داشته... و اینها روی اون تنبل اوچیها یحتمل نوشته شده و میگم که ساسکه نمیتونه ریننگان داشته باشه!
    تو جنگ با هاشیراما اون کشته شد.بنابر این فرصت هیچ کاری نداشته ولی میتونسته اون رو حمل کنه.ببین قدرت چشمی به بدن قوی احتیاج نداره بلکه به چاکرای قوی و مخصوص خودش احتیاج داره.با این حال حرفتون درسته،برای استفاده از قدرت کامل رانینگان(یا ریننگان)قدرت سنجو خیلی کمک میکنه اما این به معنا نیست که اوچیها نمیتونه بدونه بدن هاشیراما به جایی برسه.میتونه ولی سختی زیادی داره ولی با استفاده از خون سنجو خیلی راحت میشه.در واقع قدرتهای چشمی با سرعت برق چاکرا میخورن و حمل کردن اونها خستگی زیادی به ادم میده ولی با بدن سنجو تمام این موارد برطرف میشه.مانگای 561 تو راهه.فکر کنم ساسکه هم میتونیم در اینده نزدیکی ببینیم.موفق باشید

2. 2 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

تو جنگ با هاشیراما اون کشته شد.بنابر این فرصت هیچ کاری نداشته ولی میتونسته اون رو حمل کنه.ببین قدرت چشمی به بدن قوی احتیاج نداره بلکه به چاکرای قوی و مخصوص خودش احتیاج داره.با این حال حرفتون درسته،برای استفاده از قدرت کامل رانینگان(یا ریننگان)قدرت سنجو خیلی کمک میکنه اما این به معنا نیست که اوچیها نمیتونه بدونه بدن هاشیراما به جایی برسه.میتونه ولی سختی زیادی داره ولی با استفاده از خون سنجو خیلی راحت میشه.در واقع قدرتهای چشمی با سرعت برق چاکرا میخورن و حمل کردن اونها خستگی زیادی به ادم میده ولی با بدن سنجو تمام این موارد برطرف میشه.مانگای 561 تو راهه.فکر کنم ساسکه هم میتونیم در اینده نزدیکی ببینیم.موفق باشید
    حالا خود مادارا به کنار اون استثناییه ولی با توجه به حرف توبی که گفت میخوام به یک وجود کامل تبدیل بشم و اون گیاه با بدن هاشیراما رو داشت به نظرم اوچیها نیاز به بدن عالی داره ولی مطمئن نیست این حرفم حالا باز معلوم میشه

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

مانگای جدید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میثم جان حالا دیگه من حرفتون رو تایید میکنم.برای اکتیو کردن رانینگان به قدرت سنجو نیاز هست.کاری که مادارا کرد.موفق باشید

6. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

جدا مادارا یه چیز دیگست!! حالا دیگه بیشتر مطمئن شدم ساسکه داره میاد به کمک ناروتو...

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

جدا مادارا یه چیز دیگست!! حالا دیگه بیشتر مطمئن شدم ساسکه داره میاد به کمک ناروتو...
    فقط معلوم نیست با کی خواهند جنگید.مادارا؟کابوتو؟توبی؟ هر کدوم از اینها میتونه خطرناکترین دشمن دنیای نینجاها باشه.
    Last edited by footballist; 27-10-2011 at 15:18.

9. 2 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا یه سوال من این مانگای جدید رو خوندم ولی متوجه یه موضوع نشدم ؟؟
    مادارا از جنگ با هاشیراما زنده مونده بود ؟؟؟ خودش رو دو قسمت کرده ؟؟؟چی شد دقیقا من نفهمیدم ؟؟ این قدرن سنجو چی بود ..یه دفعه کلی گیاه و درخت رو کرد مثل اون قسمتی که هاشیراما با هاکاگه سوم می جنگید ؟؟؟ چی شد دقیقا
    یکی من رو روشن کنه ؟؟
    کیوبی چه کار کرد...با ناروتو متحد شد ..با اون خندش نکنه داره سره ناروتو گول میماله ؟؟ گفت اگه قرار باشه بین مادارا و تو یکی رو انتخاب کنم تورو انتخاب می کنم ..
    اصلا مگه کیوبی الان تحت کنترل ناروتو نیست ؟؟؟
    کلا گیج شدم رفت .

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم که متوجه نشدم بالاخره توی اون جنگ بین مادارا و هاشیراما چه اتفاقی افتاده!
    ناورتو هم مثل این که چاکراش ته کشیده بود و کیوبی چاکرای خودش رو بدون تبدیل شدن ناروتو به ردای روباه شیطانی به اون داد
    کیوبی مادارا رو بخوبی میشناسه و دل خوشی از اون نداره برای همین اینجا با ناروتو متحد شد
    چون نمیخواد گیر آکاتسوکی یا همون مادارا بیفته

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

آقا یه سوال من این مانگای جدید رو خوندم ولی متوجه یه موضوع نشدم ؟؟
    مادارا از جنگ با هاشیراما زنده مونده بود ؟؟؟ خودش رو دو قسمت کرده ؟؟؟چی شد دقیقا من نفهمیدم ؟؟ این قدرن سنجو چی بود ..یه دفعه کلی گیاه و درخت رو کرد مثل اون قسمتی که هاشیراما با هاکاگه سوم می جنگید ؟؟؟ چی شد دقیقا
    یکی من رو روشن کنه ؟؟
    کیوبی چه کار کرد...با ناروتو متحد شد ..با اون خندش نکنه داره سره ناروتو گول میماله ؟؟ گفت اگه قرار باشه بین مادارا و تو یکی رو انتخاب کنم تورو انتخاب می کنم ..
    اصلا مگه کیوبی الان تحت کنترل ناروتو نیست ؟؟؟
    کلا گیج شدم رفت .
    اینطور که معلومه از جنگ با هاشیراما زنده مونده ولی باقیش هنوز نامعلوم... قدرت سنجو هم نه قدرت بدن هاشیراما که عنصر چوب داشته و هیچکی هم مثل هاشیراما دیگه پیدا نشده حالا مادارا یجوریی بدن اون رو زده به خودش که بتونه ریننگان رو هم فعال کنه و هم از چوب استفاده کنه مثل همون کاری که اروچیمارو با یاماتو کرده
    هاشیراما با هوکاگه هم داستانش همون فن ادو تنسی هست که الان کابوتو داره اجرا میکنه و اون موقع ارو اجراش کرد

ولی در عجبم این مادارا کیه که کیوبی حتی با میل باطنی (ظاهرا!!) داره با ناروتو همکاری میکنه تا گیرش نیفته! قبل از اون فقط ناروتو میتونست بره تو حالت کیوبی و از چاکراش استفاده کنه و بس.

15. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ولی در عجبم این مادارا کیه که کیوبی حتی با میل باطنی (ظاهرا!!) داره با ناروتو همکاری میکنه
    من در عجبم این هاشیراما کی بوده که مادارا از دستش پنهان شده بعد از مبارزه و حالا بعد از این همه مدت دوباره بیرون اومده....حتی اوروچی هم دنبال اتون بوده ..دانزو هم دنبال اون بوده ..
    کلا این اوچیها و سنجو ها با هم رابطه تنگاتنگی دارن ..تنها یکیشون به درد نمی خوره دوتاشون باشه اون قبیله یا دهکده خیلی شاخ میشه ...حالا با هم پیوند بخورن که دیگه میشه جناب دانای بزرگ (پدر نینجاها و فنون نینجایی )

راستی اخرای مانگا یه تیکه سوناده می گه نوبت منه برم بیرون ( بابای شیکامارو هم میکه تو این شرایط فقط یه کار میشه کرد و سوناده سریع بعدش میگه که من باید برم بیرون ) چه می خواد بکنه.؟؟؟؟ ..قوی هستش ولی نه اون قدر که با مادارا در گیر بشه ....؟؟ به هر حال یه سنین بوده برای خودش ... جیرایا که خیلی قبولش داشت ...
    تسوچیکاگه که دیگه وقتش شده ..بریم خرماش رو بخوریم !! کمرش خوب نگرفت !!!

17. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این دانای بزرگ اسمش چیه؟! منظورم اسم اصلی اونه که به فارسی ترجمه نشده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •