اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم لينك مشكل داره!اینم پپ رسمی و جدید شرکت کونامی برای پی اس بازها
rapid بوده يا mega...?
عزيزم اين دريبل رو قبلا دوستان گفته بودن
ولي بازم دستت درد نكنه
سلام
از دوستان کسی هست که بتونه پرچم و لباس تیمها رو بسازه
تیمهای ایرانی رو می خوام اگه کسی هست می تونم فایلهاش رو در اختیارش بذارم و اون برای من درست کنه
اگر هم کسی علاقه مند که pes 2009 رو ویرایش کنه اعلام امادگی کنه حد اقل به 10 نفر احتیاج دارم که از همین الان خودمون رو اماده کنیم تا اومدن ورژن جدید بازی تا همین که بازی اومد ویرایشش کنیم اگخ کسی امادگی داره و علاقه مند میتونه بهم ایمیل بزنه تا توضیحات بیشتری درباره ویرایش بازی بدم در ضمن باید حد اقل به یکی از ویراستارهای بازی اشنایی کامل داشته باشه .
1. تسلط به زبان انگلیسی
2. اشنایی کامل به فتوشاپ
3.اشنایی کامل به نرم افزار ggs
4. اشنایی کامل به afs Explorer
5. اشنایی کامل به kit server
6. داشتن حوصله و خلاقیت
7. اگر کسی هم باشه که بتونخ از نظر مالی پشتیبانی کنه که عالیه
8. دوستان تهرانی هم می تونیم یه گروه بشیم و یه جا با هم کار کنیم
منتظر جواب شما هستم
سلام اين كه ميگن بازيكن بعد بازي مصاحبه ميكنه كجاست ما كه نديديم يا ميشه داور را فريب داد يا نيمكت ذخيره و مربيها رو ديد وغيره در پرو 08 ps3 لطفا منو راهنمايي كنين
دوست عزیز بعد از بازی با هیچ بازیکنی مصاحبه نمیکنه ! فقط بعضی از مواقع عکس اون رو نشون میده (فکر کنم این رو قبلا حدود 10 نفر دیگه پرسیده بودن)
برای فریب دادن داور باید همزمان سه دکمه L1+L2+R1 رو بگیری ،اون هم موقعی که توپ دستت هست
اگر گرافیکت بالا هم باشه وقتی دکمه استارت رو میزنی عکس نیمکت ذخیره ها رو نشون میده.
همیییییییییییین![]()
کسی نمیدونه اون پچی که یک نفر گذاشته بود و مربوط به درست کردن تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و ... بود در کل چجوری بود؟؟
اگه کسی هم میتونه یه لینک از اون پچ تو rapidshare بزاره ، چون تو gamingacces وسط دانلودهی قطع میشه، اگه کسی بتونه این کارو انجام بده خیلی ممنون میشم.
به به به به !!![]()
فرق پرو08 با الون08 چيست كدام جديدتره و بهتره ايا در الون ليسانس تيمهاي انگليسي رو گرفتن تعداد ورزش گاهها و غيره ببخشيد شما اطلاعات فريب دادن داور رو از كجا گرفتيد چون دربازي تمريني به اين صورت وجود نداره
Last edited by javad_vosogh; 09-04-2008 at 12:07.
آقا پويا اشتباه نكن
اگه گرافيك بالا باشه خود نيمكت كه كيلويي نمياد اون وسط.
بايد توي تنظيمات بازي گرافيك بازي حداقل روي medium باشه اگه روي low باشه تصوير نيمكت نمياد.
الون با يه سبك و گرافيك ثابت داره پيش ميره ولي پيس يا پرو هر سال داره پيش رفت ميكنه و گرافيكش هم بهتر ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)