من از ویندوز XP سرویس پک 3 استفاده میکنم.
معمولاً یک مدت بعد از نصب ویندوز، شکل قرار گیری آیکونهای My Computer من عوض میشه (تصویر زیر):
کسی میدونه علت این موضوع چیه؟ و چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟
من از ویندوز XP سرویس پک 3 استفاده میکنم.
معمولاً یک مدت بعد از نصب ویندوز، شکل قرار گیری آیکونهای My Computer من عوض میشه (تصویر زیر):
کسی میدونه علت این موضوع چیه؟ و چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟
در بعضی موارد ویروسه و در بعضی موارد هم دلیل خاصی نداره و شاید دلیلش نرم افزاری باشه یا...
البته خیلی راحت میشه به شکل قبل برگردوند
سلام دوست عزیز
به قول دوستمون دلیل خاصی نداره .
برای رفع این مشکل باید همونجا در یک فضای خالی کلیک راست کنید بعد از Arrange Icons By گزینه ی :
Show In Groups رو انتخاب کن و حالا دوباره کلیک راست کن و از Arrange Icons By گزینه ی Type رو انتخاب کن .
به این صورت مشکل شما حل خواهد شد.
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید ... چند روزیه زمانی که موقع نصب بازیها با این مشکل مواجه می شوم ...
تصویر :
ممنون![]()
Last edited by Don Thomas; 29-03-2009 at 06:05.
یا بازی به فایلهایی از ویندوزتون آسیب میزنه و یا فایلهایی از ویندوز مشکل داره و یا اینکه ویندوزتون ساپورت نمیکنه بازی رو
سلام
ممنون که توجه کردید ... متاسفانه الآن متوجه شدم که هیچ نرم افزاری هم نمی تونم نصب کنم و این پیغام رو می بینم ...
لطفا راه حل رو بگید ... ( به غیر از ویندوز ریپیر کردن و دوباره نصب کردن )
باز هم تشکر می کنم .![]()
سلام
شما تم یا اسکین ویستا یا ویندوز سون نصب کردید ؟
آخه من بعد از نصب تم ویندوز 7 این مشکل برام پیش اومد و وقتی اونو پاک کردم مشکل رفع شد.
دوستان خسته نباشید . من یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدید خیلی ممنون میشم .
من ویندوز xp رو روی درایو d که درایو اولیه نبود ریختم و بعد که متوجه شدم دوباره ویندوز رو روی c ریختم و درایو d رو فرمت کردم . تا اینجا مشکلی نیست . اما:
الان وقتی میخوام وارد ویندوز بشم 2 تا گزینه انتخاب برای ویندوز دارم . یعنی انگار ویندوز تو درایو d هست هنوز ولی وقتی گزینه دومی رو که تو درایو d بود رو انتخاب میکنم اتفاقی نمیفته ( چون ویندوزی وجود نداره ) حالا من میخوام این گزینه دوم رو از این صفحه پاک کنم . چیکار باید انجام بدم تا دیگه این صفحه سیاه که بهم انتخاب میده دیگه نیاد و مستقیما بره تو ویندوز .
دوستان حتما منظورم رو متوجه سشدن . اگه متوجه شدید یه جوابی بدید . ممنون میشم .
روی my computer کلیک راست کنید. properties رو بزنید. در قسمت advanced زیر گزینه startup and recovery روی settings کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه قسمت system startup مربوط به سوال شماست. تنظیمات دلخواه رو اونجا انجام بدید.
چطور میتونم تشخیص بدم ویندوزم 32 بیتی یا 64 بیتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)