میشه لینک بازیهای n-gage که رو این گوشی کار میدن را برام بزارین
میشه لینک بازیهای n-gage که رو این گوشی کار میدن را برام بزارین
یه سوال دیگه gprs چیست باهاش چیکار میشه کرد و چطوری میشه فعال کرد لطفا همینجا جواب بدید و لینک جای دیگه رو ندین ممنون
N-Gage يه بخش داره...ميتوني مراجعه كني به اونجا گمانم..
GPRS كه همون اينترنته...ولي فكر كنم منظورت GPS ...كه باز اونم تو بخشه برنامه هاي كاربردي هست...توقع نداشته باش يكي بياد اينجا برات آموزش بزاره...
شما دیگه چه آدمهایی هستین خدا نکنه آدم یه چیزی ازتون بخواد
سلام
دوست عزیز legendجان منظور بدی نداشتن
شما یه سرچ کن تایپیک واسه فعال کردن gps هستش
فقط باید اینترنت پر سرعت داشته باشی چون چند تا فایل باید دان کنی که حجمش تقریبا 100_150 مگ هستش![]()
من میخواستم یه تشکر از آقای amini_bio بکنم. سلام دوست عزیز . من یه تشکر به شما بدهکارم و اون اینکه بابت تاپک تفائتهای 95 فنلاندی با کره ای خیلی ممنون به من خیلی کمک کرد من تابستان برا یکی از دوستام یه 95 8 گیگ خریدم که با خوندن تاپک شما فهمیدم کره ای بود و چند روز پیش که رفتم برا خودم یکی بخرم چیزهایی که شما گفته بودید را انجام دادم و حالا خیالم راحته که گوشیم فنلاند اصله خیلی ممنون از این کار زیباتون باز هم از این کارها بکنین
سلام
فایل فلش برای مدل rm-421 می خواستم
ککککممممممکککککککک.....
هیچکی نمی دونه من باید چی کار کنم؟![]()
ما اصولا" آدماي مهربوني هستيم...به همه تا جايي كه بتونيم كمك ميكنيم و اگه كسي دقت نداشته باشه و يكم به خودش زحمت نده و همه چيز رو حاضر و آماده بخواد اينجوري جوابشو ميديم...معمولا" انتظار تشكر هم از كسي نداريم...
سلام یه سوال : درگاه مادون قرمز چیه و به چه درد میخوره؟البته من حاضرم به خودم زحمت بدم اگه جایی رو میشناسین که در این مورد توضیح داده باشه اگه میشه معرفی کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)