تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 272 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداوکیلی داور دیشب خیلی خوب قضاوت کرد
    من خودم به شخصه فکر کردم چک روی آدبایور خطا کرد ولی بعد که صحنه آآهسته رو دیدم فهمیدم عجب داوریه این بابا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خداوکیلی داور دیشب خیلی خوب قضاوت کرد
    من خودم به شخصه فکر کردم چک روی آدبایور خطا کرد ولی بعد که صحنه آآهسته رو دیدم فهمیدم عجب داوریه این بابا
    همه داروهاي اروژا همينطور هستند اگر نتيجه بازي از قبل ژيش بيني نشده باشه همشون خيلي خوب قضاوت ميكنن .

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

گاس عزیز , چقدر ساده ای تو !! وقتی قرار بر این باشه که ما حذف بشیم , حتی اگر بهترین تکنولوژی روز دنیا هم استفاده بشه , بازم کاری میکنن که حذف بشیم ...
    چی بگه بنده خدا...چیزی بگه اینم محروم میکنن...یوفا دیکتاتوری راه انداخته...
    امیدوارم یه خبرنگاری پیشو بگیره و پشت پرده بازی رو رو کنه تا شاید سران یوفا مجبور به استعفا بشن...که البته کم از این اتفاقات تو فوقتبال نیفتاده...
    +
    آنجلوتی میخواد فرگوسن میلان بشه گمونم!
    +
    این خبر:
    اینتر خواهان اوبی میکل
    مورینیو تمایل فراوانی دارد تا ستاره نیجریه ای چلسی را در سن سیرو ببیند و مدیربرنامه های این ستاره نیزاعلام کرده که با سران نرآتزوری در این رابطه دیدار کرده است.
    ژوزه مورینیو مربی اینتر،زمانی که در چلسی مشغول به کار بود، جان اوبی میکل 22 ساله را در سال 2006 برای چلسی خریداری کرد. این ستاره نیجریه ای اخیرا اعلام کرده بود که تاپایان رقابتهای این فصل صبر می کندو پس از آن مذاکراتی را برای تمدید قراردادش با آبی پوشان آغاز خواهند کرد و اکنون صبحتهایی درمورد پیوستن او به اینتر به گوش می رسد.

قرارداد میکل در سال2011 با چلسی به اتمام خواهد رسید و طبق گفته جان شیتو، مدیربرنامه های او، توافقاتی برسر انتقال او به اینتر حاصل شده است. البته جزئیات کمی در مورد این توافق منتشر شده ولی این طور به نظر می رسد که میکل با قراردادی 5 ساله به ایتالیا خواهد رفت. مبلغ انتقال این ستاره نیجریه ای در حدود 15 میلیون یورو برآورده شده است.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی خیلی زیبایی بود...به همه تبریک میگم...گل انلکا هم فوق العاده بود و واکنش های چک هم خیلی بهتر از چند بازی قبل بود...
    ای کاش گاس هیدینگ و دروگبا تو چلسی موندگار بشن...
    +
    چلسی داره راه درست رو میره باید همیشه اقلن یک تیم و نصفی بازیکنهای خوب داشته باشه و یه مربی بزرگ که بازیکن های روی نیمکت رو رو فرم نگه داره و جرات هم نکنن مخالفتی بکنن.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها موضوع اين اخطار چيه كه به من دادن : اخطار ها: 0/1 (10) و اصلا معنيش چي چي هستش
    حالا مگه چيكار كرده بوديم فقط به اين .... پلاتيني يه كم ابراز احساسات كرده بودم كه اونم همه اين كارو كرده بودند حالا چرا فقط من اخطار گرفتم اين انصاف نيست به خدا من شكايت مي كنم به سازمان ملل

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من از مديران ودوستان مي خواهم در مورد اين اخطار من تجديد نظر كنن چون فقط من نبودم و در ضمن اون لحظه همه احساساتي بوديم ديگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من از مديران ودوستان مي خواهم در مورد اين اخطار من تجديد نظر كنن چون فقط من نبودم و در ضمن اون لحظه همه احساساتي بوديم ديگه
    من هم اخطار گرفتم اونم دو تا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

خیالت نباشه بعد از چند وقت خودش پاک میشه...در مورد بازیه چلسی-بارسا من فقط یه پست داده بودم که همون رو هم پاک کردن و بهم اخطار دادن...من هم مادر داور رو مورد لطف قرار داده بودم

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

خیالت نباشه بعد از چند وقت خودش پاک میشه...در مورد بازیه چلسی-بارسا من فقط یه پست داده بودم که همون رو هم پاک کردن و بهم اخطار دادن...من هم مادر داور رو مورد لطف قرار داده بودم
    ای بابا انگار پلاتینی توی p30world هم نفوذ کرده!!!!!
    مورد لطف قرار دادن پلاتینی و داور دیگه اخطار نمیخواد. این داوری بو دار که بر همه مشهود بود؛ پس اخطار چرا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ای بابا انگار پلاتینی توی p30world هم نفوذ کرده!!!!!
    مورد لطف قرار دادن پلاتینی و داور دیگه اخطار نمیخواد. این داوری بو دار که بر همه مشهود بود؛ پس اخطار چرا؟
    بچه ها من ميگم بيايد به دادگاه لاهه شكايت كنيم اگه نشد به سازمان ملل بازم نشد به دادگاه خانواده خودمو ن از دست اين برادر پلاتيني ( اين بار كه به اين عزيز برادر توهيني كه نشد ها ...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •