سلام
دوربین h50 سونی تو ایران هست؟ قیمتش چجوریاس؟
فیلم برداری این دوربین عکاسی ها در حد n95 هست؟
سلام
دوربین h50 سونی تو ایران هست؟ قیمتش چجوریاس؟
فیلم برداری این دوربین عکاسی ها در حد n95 هست؟
برای کانون فرهنگی میخوام و استفاده زیادی هم ازشون میشه. 3تا مثل هم باشند و کیفیت عکس خوبی هم داشته باشند.موفق باشی
بنظرم اگه هزینه رو بیشتر کنید می تونید دوربی نهای خوبی بخریدو با 800 تومان نمیشه دقیقا گفت چه دوربینی بهتره. دوربینایی که من پیشنهاد می کنم در صورت افزایش هزینه خرید در پست 2635 ذکر کردم.
اگه امکان افزایش بودجه نیست شاید sx110 .A750is,A650is که همگی دارای تنظیماته دستی هستند و در رده خود دوربینهای خوبی می باشند , می تونند گزینهای ی بعدی باشن
البته اگه بتونبد هزینه را افزایش دهید انتخابهای بهتری در پیش رو دارید.
با تشکر بسیار فراوان از شما.میشه لطفن خودتون بهترین گزینه را هم پیشنهاد کنید؟
اخه انتخاب بین این همه بسیار سخت میباشد.
ممنون
t 500 sony 10 مگا پیکسله ضمنا فیلمبرداریش هم hd است جمع م جور هم هست
فوکوس دستی ندارد حالت ماکرو دارد قیمت 140000 تومان
فوکوس دستی ندارد حالت ماکرو دارد قیمت 200000 تومان
به نظر من اگه قراره كه دوربين SLR نخريم بهتره از قابليتهاي سوپر زوم دوربين هاي slrlike استفاده كنيم. پيشنهاد من تو سوپر زومها fz28 و در compact ها اگه مشكل زوم كم براتون منتفي است lx3 با توجه به اينكه رفتار نويزي بهتري در شرايط نوري كم نسبت به رقباش داره و همچنين جمو جور و سبك و خوش ساخت است.
دوربينهاي ديگر ردها , منظورم دوربينهاي كامپكت اتوماتيك هست , چو ن فلاش ضعيفي دارند و داراي تنظيمات دستي كمي هستند در شرايط نوري كم و محيط هاي بسته عكسهاي جالبي نمي گيرند ولي در محيط هايي با شرايط نوري مناسب عكسهاشون قابل قبوله.
از آنجايي كه شما از لحاظ هزينه مشكلي نداريد همون دو نمونه كه عرض كردم در شرايط مختلف كارايي خوبي دارند.
sx10 هم دوربينه خوبيه ولي من اين دوربينو به خاطر ابعاد و وزن بيشتر (417 گرم fz28 و 600 گرم sx10 ) و همچنين مود hd و raw دوربين fz28 , انتخاب نكردم. و همچنين در حال حاضر قيمت sx10 گرونتر از fz28 است.
در نهايت اين پيشنهاد بنده است ولي بهتره هنگام خريد همه دوربينهايي كه نام بردم رو (fz28 ,sx10,g10,g9,lx3 ) از نزديك ببينيد هر كدام كه بيشتر به دلتون نشست همونو انتخاب كنيد.
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز
سلام دوستان
بين canon sx 200 is
canon sd 960
canon sd 780
sony t 500
كدومو پيشنهاد ميكنين؟ (فيلم برداري HD برام مهمه)
نظرتون در رابطه با خرید Canon D10 برای یک عکاس آماتور چیه ؟
انتظاراتم هم از دوربین محدود اِ ولی از قابلیت های D10 خیلی خوشم وامده ...
درسته مقایسش با Sony H50 سخته( شاید غیر ممکن ) ولی چقدر نسبت به H50 کمبود داره ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)