تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 356 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دو برابر؟؟؟؟کولر مصرف رو 10-15 درصد میبره بالاشما یه تنظیم موتور ببرش...

اموزش دوردرجا(زاویه بالای 360!)

(اینحرکت برای ماشین های شاسی بلند توصیه نمیشه)غیر ممکن!
    [/B]
    ممنون . بستگی به قدرت موتور این حرکت از همون ابتدای حرکت میتونه اجرا شه یعنی با یک نیروی محرک زیاد ماشین از همون بدو حرکت میتونه وارد حرگت دونات شه .

و اما ماشین شاسی بلند . اتفاقا برای انجام یه همچین حرکتی بعضی از ماشین های شاسی بلند خیلی فاز میدند !! مثل تویوتا هایلوکس !!!!!!!! لامسب مرده برا دور در جا .

و اما رینگ 17 و لاستیک 205 . این سایز کاملا به قدرت موتور بستگی داره . مثلا رو یه ماشین مثل بی ام و با اون قدرتش رینگ 19 میندازن و خیلی خوب جواب میده و یا یه ماشین مثل تویوتا کریسیدا با سایز 15 بهترین دونات رو انجام میده .

و اما . این حرکت رو با ماشین های دیف جلو هم میشه زد

اما برای اینکه حالا بحث دونات اومد من این تکنیک رو که با بچه ها حدود 1 سال پیش گذاشته بودیم رو نقل میکنم .

Dou not

تکنیک دو نات یک تکنیک زیبا و جذابه که فقط جنبه ی نمایشی داره .این تکنیک چند حالت داره که با انجام هر کدوم ااز اون حالت ها چرخ های جلو یا عقب ماشین حول محور چرخ های عقب یا جلو در یک حرکت دایره ای می چرخه.اگه این حرکت درست انجام بشه آثار به جا مونده از لاستیک ها دایره ای رو نشون میده که قطرش برابر فاصله دو محور ماشینه و البته یه توهم خاصی هم به ادم دست میده !!!

حالات انجام این روش به 2 عامل بستگی داره که هر کدوم روشش جداست .
    یکی از حالات به نوع سیستم انفقال (اتوماتیک و دستی ) و دیف جلو یا عقب بودن خودرو داره .
    در هر صورت تکنیک دونات توسط اتومبیل های زیادی امکان اجرا دارد اما به یاد داشته باشید که این تکنیک مهارت زیادی می خواهد پس به تمرین بسیار زیاد نیازمند است. شما برای فراگیری این مهارت لاستیکهای زیادی را صاف خواهید کرد. پس قبل از شروع تمرین به فکر لاستیک هم باشید.
    تکنیک دونات در اتومبیل های دیفرانسیل عقب:
    حالت گیربکس معمولی
    شروع این کار با بر هم زدن سریع تعادل قسمت عقب اتومبیل یا همان over steering آغاز میشود. دنده را در یک قرار دهید و به آرامی در مسیر یک دایره بزرگ شروع به حرکت نمایید. در ادامه دایره را کمی کوچکتر نمایید. در یک زمان کلاچ را بگیرید و ترمز دستی را بکشید زمانی که چرخهای عقب قفل شدند و عقب ماشین شروع به سر خوردن کرد گاز را تا ته فشار دهید و ترمز دستی را بخوابانید و کلاچ را هم ناگهان ول کنید. اکنون ماشین شما اگر قدرت کافی داشته باشد شروع می کند به چرخیدن به دور خود. کنترل مسیر دایره ای نیاز به تمرین دارد. با تمرین شما قادر خواهید بود که چرخ جلو سمت راننده را تقریبا ثابت نگه دارید و بقیه ماشین را دور آن بخش بچرخانید.
    حالت اتوماتیک
    با گیربکس اتوماتیک شما ابتدا باید دنده را در 2 یا L قرار دهید( دنده ای که در گیربکسهای اتوماتیک مخصوص بالا رفتن از تپه و سربالایی شدید می باشد. با اینکار بیشترین تورک را در اختیار خواهید داشت ) با پای چپ خود فشار کمی بر روی پدال گاز بیاورید و بعد پدال گاز را تا نزدیک ته فشار دهید. در این حالت چرخهای عقب ماشین شما باید شروع به هرز گردی نمایند و چرخهای جلو هم ثابت هستند و اتومبیل حرکت نمی کند. اگر چرخهای عقب هرزگردی نکردند مقداری فشار پدال ترمز را کم کنید.وقتی که چرخها هرزگردی را شروع کردند فشار پدال ترمز را کم کنید تا ماشین راه بیفتد. سپس فرمان را بچرخانید و گاز را تا ته فشار داده و پا را کاملا از روی ترمز بردارید. ماشین ناگهان به سمت جلو خواهد رفت و چرخش شروع خواهد شد و عقب ماشین شروع به سر خوردن حول جلوی ماشین خواهد نمود. وقتی که چرخیدن ماشین به دور خود سرعت گرفت با فشار دادن آرام پدال ترمز سرعت ماشین را کنترل نمایید.

وقتی که ماشین خیلی سریع شروع به چرخیدن کرد حتی می توانید با تغییر ناگهانی جهت فرمان، جهت چرخش ماشین را نیز عوض کنید این کار به زیبایی تکنیک دونات خواهد افزود.
    اگر اصلا نتوانستید دونات را شروع کنید و چرخها اصلا شروع به هرزگردی نکردند بدانید اتومبیل شما برای اینکار خیلی ضعیف است.
    اتومبیل های دیف جلو :
    1-در حالت معکوس (دنده عقب )
    این نوع دونات معکوس حتی میتواند جذاب تر از دونات با اتومبیل های دیفرانسیل عقب نیز باشد. اتومبیل هایی مانند ماکسیما یا هوندا آکورد برای اینکار مناسب هستند.
    برای این کار چرخ جلو را در یک محور صاف قرار میدهیم . برای حرکت به سمت عقب گاز را تا وسط فشارمیدهیم و این کار شتاب زیاد و ناگهانی به خودرو میده (یه وقت هول نشین) سپس فرمان رو در جهتی که راحت تریم ناگهانی می چرخونیم این کار باعث میشه یه نیم دور ماشین بزنه و برای چرخش مستمر لازمه که هنگام چرخش فرمان گاز رو تا ته فشار بدیم .
    حالا حالت مستقیم برای دیف جلو ها :
    آقا روک و راست باید زمین خیس باشه چون عقب خیلی دیر سر می خوره .
    برای اینکار چرخهای جلو را کاملا به یک طرف میچرخونیم و دنده رو در گیربکسهای دستی در یک و در گیربکسهای اتوماتیک در دنده مخصوص سربالایی تند قرار میدیم. گاز را تا ته فشار میدیم و کلاچ را ول میکنیم. اتومبیل به شدت شروع به چرخیدن میکنه. وقتی ماشین شروع به چرخیدن کرد ترمز دستی را بطور ناگهانی بالا میکشیم تا چرخهای عقب هم شروع به چرخش حول محور جلوی ماشین بکنند. حالا باید یک دست روی فرمان باشه و دست دیگه روی ترمز دستی. و دائما ترمز دستی را بالا بکشید و آزاد کنید تا چرخهای عقب در حال سر خوردن حول محور جلو باقی بمونه. اگر سطح به اندازه کافی لغزنده باشه میتونین ترمز دستی را کاملا بالا نگه دارین و دونات را ادامه بدین.
    بچه ها این دونات به ماشین که فشار میاره (لاستیک و جلوبندی و اکسل و دیسک صفحه و ... ) به خودتون هم خیلی ضربه وارد میکنه . حواستون جمع باشه

ولی به نظر من دونات اصلی فقط با ماشین پر قدرت دیف عقب حال میده مخصوصا اگه موقع چرخش یه توربو هم چاق کنین ( اقا قبل این کار مطمئن بشین که پنجره ها بالاست اخه یه وقت دیدی پرت شدین بیرون !!!:d
    یا علی

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سلام..میبینم که دسته گل به اب دادی!!!کی گفتیم تو دستی کشیدن بزار دنده 1؟(احتمالا دسته موتورو خراب کردی!)...
    اون برای دور در جا بود که فکر کنم کامل توضیح داده باشم!

حالا این اوایل کاره ...پارسال این موقع که ماشین داشتم یه روز ماشین بابام(یا به قول شما اقام!)خراب بود با ماشین من رفت سر کار.یادمه قرار بود ترمزهاشو یه حالی بهشون بدم برا همین بابام زحمتشو کشید برد مکانیکی اشنای خودش....طرف ارمنی هم بود و خیلی وارد برگشته بود گفته بود به اقازاده بگین فقط به سمت راست دستی نکشه چون لنت ها سالمن فقط یه طرفشون صاف شده!
    لاستیک ها هم باید عوض بشن...یه رینگشم تاب داره!!!! خلاصه ابروی منو پیش بابام(به قول شما اقام!)برد!

----------
    بزار ماشینتون برگرده تا اون موقع چند تا اموزشم اضافه میشه!و از نو شروع میکنی!!این بار با رعایت مسائل ایمنی!

موفق باشی!

>>>مطالبی که مینویسم تجربیات!خودم هستند که ایراداشم کامل برطرف شده!!...من سعی میکنم تمام مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد رو هم بنویسم ولی بعضا شرمندتون میشم مثل این اتفاقی که برا دوستمون افتاد<<<<<
    اطلاعات مفیدی بود .ممنون
    ممنون فعلآ ماشین خوابیده تعمیر گاه اقام هم خفن دلگیر (چه کنیم دیگه می خواستم یه کاری کنیم )

اینکه با پیکان دستی بکشی کاملا کار غیر عقلانیی هستش .و مشکل پیش اومده برای شما باید یا یا مشکل در محک دنده بوده باشه که به نظر من محک دنده شما مشکل پیدا کرده یا در حالت خیلی بد که بعید میدونم فنر های صفحه کلاج خرد شدند . ولی همون محک دنده گزینه اول خرابی شماست .

با 405 و ماکس سرعت 90 کیلومتر و ماشین در وضعیت استاندارد ارتفاع و کمک و لاستیک 205
    با ماکسیما و سرعت 80 و حالت استاندارد
    با تویوتا هایلوکس 2700 و سرعت 50 کیلومتر
    با پاترول و سرعت 50 کیلومتر
    با پراید و پی کی سرعت 60 کیلومتر
    با سمند سرعت 70 کیلومتر
    با گلف همون گل سرعت 70 کیلومتر
    با مزدا 323 اف ال 120 کیلومتر !!!!!!!!!!!!!!!!!
    با پارس و 206 80 کیلومتر
    با سیلو و اسپرو حدود 80
    هیوندای اکسنت با سرعت 50 کیلومتر
    هیوندای سوناتا ( البته مدل 94 نه 2007 ) سرعت حدود 60

دیگه نمیدونم چیا نشستم و دستی کشیدم !!!!!
    راستش جرعت سوال کردن از اقام رو ندارم که بدونم چش شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستش جرعت سوال کردن از اقام رو ندارم که بدونم چش شده
    کاری نداره میری میگی ..سلام اقاجان . محک دنده رو درست کردی یا نه !!!!!!!

اونم میگه اوپس اوپس اوپس

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    لطفا دوستان بگن با چه ماشینی دستی کشیدن و با چه Max سرعتی و چند درجه(خواهشا خالی نبندید)
    من خودم با سمند و با رینگ اسپرت Max سرعت برای چرخش 70 بوده و 180 درجه
    [/QUOTE]

اینو اصلا ندیده بودم....شرمنده...من سعی میکنم پشت فرمون ماشین دیگرون نشینم.اما:

تویوتا سلیکا جی تی=سرعت های مختلف از 180 درجه تا...یه بار سلماس بودیم همه جا یخ زده بود و شده بود پیست من!!!یه نیش ترمز زدم ماشین 3 دور چرخید!!!!!ولی رو اسفالت با 80 تا کشیدم نهایت 360 چرخیده(بدون گاز دادن).رینگ 17 لاستیک 210جلو 230 عقب.

زانتیا=90 درجه با سرعت 60 تا(عبرت شد برام)
    گلف_قدیمی=180-360 با سرعت 75-85 و لاستیک 185 و رینگ 14
    هوندا سیویک=180-200 سرعت 60 و رینگ 14 و لاستیک 185

همین

نامبر1!!!!مرسی از توضیحاتون ولی باور کنین من اگه این توضیح رو میدیدم خودم توضیح نمیدادم.شرمنده...راستی دروغ چرا دونات رو اسمشو نمیدونستم.اصلاح شد.(اون نقل قولت رو وردار!)
    در مورد شاسی بلند هم شما یه ماشین باحال و قدرتی مثال زدی!!!من اومدم با پرادو دو در اینکارو کنم دوتا چرخ ماشین بلند شد!!!هر کاری کردم درست حسابی نشد.برا همین توصیه نکردم چون یهو دیدی یکی میره با پاترول اینکارو بکنه بعد 30 لیتر بنزین سوزوندن تازه میفهمه که نه بابا نمیشه!!!فحشهشم به ما میده!!!!!!

ولی مرسی از توضیحاتون(اگرم قبلا توضیحای کاملی گزاشتین دوباره بزارین بچز استفاد کنن...از ما که گذشت!)
    Last edited by solo_88; 25-08-2007 at 19:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

nomber 1 یه ماشین بگو که باهاش دستی نکشیدی!
    و شما solo جون عجب .... داشتی که رو یخ دستی کشیدی بابا

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دو برابر؟؟؟؟کولر مصرف رو 10-15 درصد میبره بالاشما یه تنظیم موتور ببرش...

اموزش دونات(زاویه بالای 360!)

اینایی که مینویسم خودم انجام دادن و از جایی بر نداشتم...خیالتون راحت!

اول باید یه ماشینی داشته باشین که دیفرانسیل عقب باشه یعنی موقع گاز دادن چرخهای عقبش بچرخه..حدالمکان ماشین صندوق دار باشه...دستی رو چرخ جلو نباشه...قدر ماشینتون کم کم 1800+ باشه که کمترین افت رو داشته باشه.......

[/B]
    من با پیکان هم این حرکت رو زدم. ولی روز بعد بردم 50 تومن دادم دیسک و صفحه کلاچ.

با 206 و 405 هم که دیف جلو هستن با دو تا تخته که خودم درست کردم به راحتی زدم.
    Last edited by Farshadd; 25-08-2007 at 23:34. دليل: یادم رفات بگم. پیکان تو روز بارونی بود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من چند جا كه رفتم 6950 ژژ<قيمت بهم 160دادن>بهم پيشنهاد دادن
    ولي ميگفتن باند بهتره 6975 پايونر>> قيمت بهم 120دادن<<بندازي تا JBL
    ولي واقعا ممنون
    به نظر من با این قیمت امپ نخر. فعلا سیستم خوب ببند تا موقع امپ.

پیشنهاد من:

باند : کنوود 718 ( 2 جفت) بین 120 تا 160 تومن در میان.
    پخش: پایونیر 6950 ( میتونن هر 4 تا خروجی رو بیارن عقب روی تاقچه.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

nomber 1 یه ماشین بگو که باهاش دستی نکشیدی!
    و شما solo جون عجب .... داشتی که رو یخ دستی کشیدی بابا
    شما هم جای من بودی همین کارو میکردی...تازه اولش من نیش ترمز زدم دیدم خیلی لیز شده جاده شروع کردم دستی کشیدن(البته چون جاده لیز بود دستی که میکشیدم ماشین همینجوری 3-4 دار بیهدف میچرخید----یه توضیح ه بدم خیابون های سلماس خیلی پهن هست و مخصوصا دوروبر هم خلوته)

من کلا با برف خیلی حال میکنمزمستون بشه در اون مورد هم مطلب میزارم فقط بدون این ور اونور کردن فرمون و مرتب گاز دادن و سر دادن ماشین رو برف خیلی فاز میده!!!!

نامبر1 شما وقت کردی چند مدل ماشین تست کن!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها حالا که بحث تکنیک های نمایشی شده من یه سری تکنیک هایی که حدود 1 سال پیش بعده کلی کلنجار با حمید بابایی و یه سری بچه های فروم تیونینگ تاک ( متین جان دوست عزیزم ) داشتم میزارم ... خیلی وقتی بود که داشت اون پست ها خاک میخورد !!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اطلاعات مفیدی بود .ممنون

اینکه با پیکان دستی بکشی کاملا کار غیر عقلانیی هستش .و مشکل پیش اومده برای شما باید یا یا مشکل در محک دنده بوده باشه که به نظر من محک دنده شما مشکل پیدا کرده یا در حالت خیلی بد که بعید میدونم فنر های صفحه کلاج خرد شدند . ولی همون محک دنده گزینه اول خرابی شماست .

با 405 و ماکس سرعت 90 کیلومتر و ماشین در وضعیت استاندارد ارتفاع و کمک و لاستیک 205
    با ماکسیما و سرعت 80 و حالت استاندارد
    با تویوتا هایلوکس 2700 و سرعت 50 کیلومتر
    با پاترول و سرعت 50 کیلومتر
    با پراید و پی کی سرعت 60 کیلومتر
    با سمند سرعت 70 کیلومتر
    با گلف همون گل سرعت 70 کیلومتر
    با مزدا 323 اف ال 120 کیلومتر !!!!!!!!!!!!!!!!!
    با پارس و 206 80 کیلومتر
    با سیلو و اسپرو حدود 80
    هیوندای اکسنت با سرعت 50 کیلومتر
    هیوندای سوناتا ( البته مدل 94 نه 2007 ) سرعت حدود 60

دیگه نمیدونم چیا نشستم و دستی کشیدم !!!!!
    سهیل جان شما که دسته دستی رو شکستی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •