آقا من وقتی بازیها رو روی memory card نصب میکنم سیو نمیشن درحالی که وقتی روی phone memory نصب میکنم هیچ مشکلی نداره و بازیها سیو میشن چیکار باید بکنم؟ یکی راهنماییم کنه. ممنون![]()
آقا من وقتی بازیها رو روی memory card نصب میکنم سیو نمیشن درحالی که وقتی روی phone memory نصب میکنم هیچ مشکلی نداره و بازیها سیو میشن چیکار باید بکنم؟ یکی راهنماییم کنه. ممنون![]()
سلام. واسه دو تا مشکلم درخواست کمک داشتم:
1- میخوام یه فایل فلش(اس دبلیو اف) رو واسه اسکرین سیور گوشیم تعریف کنم تا موقعی که گوشیم روفت تو اسکرین سیور اون فایل فلشو(که یک ساعته)نشون بده.
2-طریقه فعال کردن جی پی اس گوشی مدل من رو بیزحمت راهنماییم کنین.آیا نرو افزار خاصی میخواد.اسمش چیه؟
ضمنا گوشی من ان73 سری می هستش.
خیلی خیلی ممنون.
در مورد سوالهاتون :
1- شما باید این کارو از طریق تم انجام بدین .... روی آیکون تم مورد نظرتون که روی گوشیتون فعال هست برید ...
Option رو بزنید و گزینه Power Saver رو انتخاب و اون فایل فلش رو انتخاب کنید ...
2- دوست من گوشی شما gps داخلی نداره و نمیتونید از GPS استفاده کنید ....
خوب چه تمی نصب میکنید؟؟؟
برو به این سایت ببین این تم ها رو نصب نمیکنه؟ البته باید اول unzip کنید و سپس فایل sis رو نصب کنید...
اگه نصب نشد تاریخ گوشیتو عوض کن و با تاریخای مختلف امتحان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی فارسی تایپ کن این از قوانینه...
برا چی ؟؟یا باید فایل رو ساین کنید یا گوشی رو هک....
من تا حالا تمی رو ندیدم که نیاز به ساین داشته باشه...لا اقل همه ی تم ها اینطوری نیست
این کارو کردم.وقتی روی پاورسیور که میرم انتخاب فایل واسم نمیاد که واسه اسکرین سیور انتخاب کنم.
شاید فایل فلشو باید تو یه جای خاصی از حافظه گوشیم ذخیره کنم تا بشه واسه اسکرین سیور تعریف کرد؟
با نرم افزارم نمیشه جی پی اسمو فعال کنم؟
خیر ..... باید gps بلوتوث بخرید تا بتونید از gps استفاده کنید ....
اقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟!![]()
بعضی از بازیا از تو اپشنش صداش کم میشه....اقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟!![]()
اگه تو اپشنش نباشه کم نمیشه !!! چاره ای هم نیست...
دوست من منظورتون کدوم بازی هست ...؟
.
داخل تنظیمات بازی رو چک کردین ....؟ باید میزان تغییر صدا اونجا باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)