شما که میگفتی میخوام ماشین حساب ساده ببرم دیگه معادلات ریاضی جریانش چیه ؟![]()
شما که میگفتی میخوام ماشین حساب ساده ببرم دیگه معادلات ریاضی جریانش چیه ؟![]()
نه اونقدرا هم ساده نه دیگه !! یه کم پیچیده !![]()
گفتم که removed رو زده بودم.ولی خب چرا این نمیشه؟
مگه remove یکی از معانیش بازداشتن نمیشه؟(منظورم بازداشتن از انجام کاری)
فکر نمیکنم .. همون forbiden این معنی رو میده ...یعنی منع کردن
از دوستان این تاپیک کسی مکانیک پرند (دانشگاه آزاد) انتخاب کرده؟؟؟
من در مورد سطح سوالات با چند تا از معلم های هر درس جداگانه صحبت کردم و به جز عربی ( که مثل دو سال قبل بوده تقریبا ) و فیزیک ( که مثل سال 84 سخت نبوده ) معتقدن تو درس خودشون کنکور ریاضی امسال سخت ترین کنکور از 80 به اینور بوده ، گرچه سخت بودن سوالات رو نمیشه ضعف آزمون به حساب آورد چون برای همه سخته و اتفاقا به نفع کسانیه که سطح علمی بالاتری دارن ولی بهرحال یه عده از بچه ها سر امتحان وقتی با سوالات سنگین مواجه میشن خودشون رو میبازن و نمیتونین از تمام تواناییشون استفاده کنن ( گرچه باز اینم ضعف آزمون نیست )
برای شما هم دعا میکنیم که به خواستتون برسین ، البته به نظرم در موارد دیگه ای غیر از رتبه تون بیشتر نیاز به دعا دارین ! !
من امسال پشت کنکوری بودم
پارسال وقتی کنکور رو دادیم همه خندون بودن و از رتبه های ایده الشون حرف میزدن
ولی امسال بعد کنکور همه از نا امیدی حرف میزدن و فضا خیلی غمگین بود ,حتی یکی از بچه های شاخ رو که رتبش تو سنجش ها زیر 50 بود داشت گریه میکرد از هرکی میپرسیدم چند تا نزدی می گفت بگو چند تا زدی ولی مثلا پارسال لحظه بعد کنکور همه فکر می کردن بهترین کنکور عمرشون رو دادن
معلومه که یکی دو روز بعد کنکور سوالا به دلیل بیشتر دیده شدن گلابی تر به نظر میان
من فیزیک پیش 1 سبز گاج رو 2 بار زدم ولی سر کنکور از حل مساله ها عاجز موندم فکر کردم خیلی سختتر از گاج ولی امروز مساله شو با گاج مقایسه کردم دیدم که که مساله های سبز گاج خیلی سختتر کنکور هستن
مساله ها سر کنکور سختتر از حالت بعد از کنکور به نظر میرسه,مثلا شاید اگه سوالهای فیزیک 84 رو الن به تو بدن,90 بزنی درصورتی که اون سال بالاترین درصد کشور 86 بوده
ممکنه که از نظر بار علمی خیلی سخت نبوده باشه,ولی نسبت به سوالهای گلابی سالهای پیش خیلی خیلی......سختتر بوده
وقتی میگیم سخت بوده ,قصد گول زدن خودمونو که نداریم
میگم نکنه پیشی جان تو دکتر توکلی معاون سازمان سنجشی و می خوای با این حرفا بچه های شاکی رو آروم تر کنی ؟ ای ناقلا
پیشی جون درصد هات چند بود ؟
پیشی عزیزم من واست آرزوی میکنم
ایشالا رتبه ی برق شریف رو بیاری
اصلا واسه همه ی دوستام و بچه های این تاپیک صمیمانه آرزوی موفقیت می کنم
من مکانیک علوم تفریحات رو زدم
دوستان چه نوع ماشی حسابهای مجاز هستند برای جلسه کنکور ؟؟عزيز جان اگه ايني كه ميگي يه سواله ما هم داريم جواب ميديم.اما معلم مام میگفت مشکلی نیست و فقط ماشین حساب مهندسی نمیزارند ببری ...
سر جلسه كنكور بردن ماشين حساب موبايل پيجر بيسيم و ...... از هر نوع ممنوعه.
فقط مي تونيد چند تا مداد و پاك كن و مداد تراش و .... ببري و لا غير...
حالا شما هي بگو معلممون فلان گفته.
موفق باشي دوست عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)