من میخوام اکسلو به صورت حرفه ای بیاموزم
کسی میتونه در این مورد کمکم کنه و راه رو بهم نشون بده؟
من میخوام اکسلو به صورت حرفه ای بیاموزم
کسی میتونه در این مورد کمکم کنه و راه رو بهم نشون بده؟
Help نرم افزار بهترینه
مجموعه کتاب کلیدم بد نیست
kelid.ir
شما کل ستونو انتخاب کنین و کلیک راست کنین و گزینه Format cells رو انتخاب کنین در تب Number گزینه Custom رو انتخاب کنین در قسمته Type گزینه General رو پاک کنین و بعد 11تا صفر وارد کنین به این صورت
00000000000
سلام
ببینید شما باید از دستور Vlookup استفاده کنید...
خب شما جدول اصلیتونو ساختین (یه اسمیم واسش بزارین، که تو فرمول نویسی راحت تر بشه پیداش کرد جدولو انتخاب کنین و از منوی Design و در قسمت table name یه اسمی واسش بزارین)
جدول بعدیتونم بسازین، فرض میکنیم جهت برگ شما از چپ به راسته...نکته مهم اینه که شماره کداتون باید حتما ستون اول باشه
حالا تو جدول جدیدتون و تو قسمت شرح این دستورو وارد کنین
(False,شماره ستونی از جدول اصلیتون که شرحو توش نوشتین,نام جدول اصلیتون,شماره ردیفی که کدو وارد میکنین) vlookup=
شما وقتی حرف اول نام جدولو تایپ میکنی یه لیست میاد که اسمه جدولت توشه، دوبار کلیک کن روش
شماره ستونی از جدول اصلیتون که شرحو توش نوشتین: منظور شماره سلول نیست بلکه شماره خوده ستونه جدوله مثلا ستون 2 یا 3 یا...
بطور مثال
فرض کنیم جدول اصلیتونه اینه
[
و اینم جدول جدیتون
[[/URL]
دستورو تو خونه F6 تایپ میکنین یعنی این دستورو
(البته چون من رو خونه کد کلیک کردم عبارت [کد] بجای شماره سلول نوشته شده که فرقی با تایپ دستی نداره)
][
حالا بعد از وارد کردن شماره کد تو ستون کد جدول جدید شرحش نوشته میشه
همین کارو میتونین تو ردیفهای دیگه هم انجام بدین (در اینجا شماره ستون 2 بود مطمئنا واسه قسمت واحد باید 3 باشه چون شرح این قسمت تو ستون 3 از جدول اصلیه)
امیدوارم مشکلت حل شده باشه
Last edited by farshidcivil; 05-06-2011 at 12:17.
سلام خدمت دوستان کسی هست در مورد اکسل هم منو راهنمایی کنه
میخوام یه عدد رو تقسیم به عدد دیگه کنم ولی نمیخوام کسری نشون بده آیا میشه مثلا 10 تقسیم بر 7 رو نشون بده 1 و 3 یعنی خارج قسمت و مقسوم رو جداگونه
تو رو خدا کمک کنید خیلی گیرم
متشکرم
با سلام خدمت دوستان
من یک فایل word دارم که الان از من خواستن اونرو در فرمت اکسل بفرستم به یک ایمیل
مشکلی که هست اینه که یک در یکی از ستونهای word مربوط به تاریخ هست که در اکسل برعکس نشون داده میشه . ایا راهی برای درست کردنش هست ؟ مثلا به صورت 88/11/21 نشون داده شود
![]()
من دوراه زیر را عملی انجام دادم اما فرمتش تغییر نکردن
1)فایل word رو از menu insert>>objectداخل فایل اکسل insert کردم
2)کل جدول رو از فایل وورد انتخاب ودقیقا به تعداد ردیفها وستون جدول از فایل اکسل ردیف وستون انتخاب کردم وpastکردم
البته باید توجه داشته باشیم که aligmentاز چپ به راست باشه نه چپ به راست
(دوتاراهی که گفتم بطور عملی برای تاریخ جواب داد)![]()
منظورتون خارج و قسمت و باقیمانده ست دیگه؟
تابع mod باقیمانده دو تا عددو میده
(mod(10,7=
و QUOTIENT خارج قسمته دو تا عددو
(QUOTIENT(10,7=
سلام خسته نباشید من می خوام در یک سلول اگه عدد1 نوشته بشه در سلول دیکر عدد 4000 و اگه 2 نوشته بشه مثلا 7000 و به همین ترتیب عددای دیگه لطفا راهنمایی کنید
سلام
خب خودتون میگین " اگه عدد1 نوشته بشه" پس باید از تابع if استفاده کنین ولی چون چند تا شرط دارین باید بصورت تو در تو (nested) استفاده کنین
اگه فرض کنین اعداد رو تو سلول A1 مینویسین این دستورو تو سلولی که میخواین وارد کنین
فرض کنیم : اگه 1 وارد بشه عدد 4000
اگه 2 وارد بشه عدد 7000
اگه 3 وارد بشه عدد 10000
(((,if(A1=1,4000,if(A1=2,7000,if(A1=3,10000=
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)