تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 312 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حرمت خودت رو نگه دار وقتی من چیزی نمیگم...

نمیخوای بدونی
    اصلا باز هم میگم صد بار هم میگم شما که میگی چرته لایق یاد دادن و اموزش این علم نیستی
    کل بچه های اینجا هم اینو قبول دارن
    میخوای یاد بگیری؟
    دنبال دلیل و مدرک میگردی؟
    برو تو فروم هایی که برای همین ساخته شدن
    ولی توهین به دیگران چه من چه کس دیگه ای نکن وگرنه ارزش خودتو میاری پایین...
    یکم فکر کن بعد چیزی بگو

شرمندم دوستان یکم تند شد ولی خداییش من هیچی نمیگم این آقا دیگه به خدا خیلی زیاده روی داره میکنه.
    فکر نکنم چیز خاصی گفته باشم که ناراحت شدی ، گفتم تو هم یکی از آدمایی هستی که از نمایش قدرتایی که ادعا

میکنی در میری ... غیر از اینه ؟ اگه میخوای ثابت کنی که حرفم اشتباس ، یه فیلم از خودتو همزادت بگیر بذار

این جا تا همه ببینن ... و دهن منو ببندی ، کار سختی نیست .

الان یه بهونه دیگه میاره !
    Last edited by Hoaxes; 11-04-2008 at 19:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه کاوه رسولی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    استان سر سبز گیلان

پيش فرض

افتاد به بچه بازی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

اگه میخوای ثابت کنی که حرفم اشتباس ، یه فیلم از خودتو همزادت بگیر بذار

این جا تا همه ببینن ... و دهن منو ببندی ، کار سختی نیست
    درسته اينجوري همه باور ميكنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

اگه میخوای ثابت کنی که حرفم اشتباس ، یه فیلم از خودتو همزادت بگیر بذار

این جا تا همه ببینن ... و دهن منو ببندی ، کار سختی نیست
    درسته اينجوري همه باور ميكنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    معلوم هست کجایید تاپیک ها همه خالی شدن!!! دیگه کسی صحبت نمی کنه

انسان نور عزیز سلام
    ما خیلی وقته منتظر شما هستیم خوشحالم مجدد به تاپیک اومدید
    کسی نمی خواد از تجربه های جدیدش حرف بزنه؟
    راستی فیلم همزاد چی شد مگه قرار نبود بذارید؟
    من دارم در زمینه قانون جاذبه ذهن به اطلاعات کامل و جامعی می رسم که باهاشون می تونم عملکرد این قانون رو به 80 درصد و زمانش رو حتی به یک ساعت هم برسونم در کمتر از یک ماه کاری کردم که اطرافیانم باورشون نمیشه همه تعجب کردن که بعد از این همه مدت رکود چطور من به این موفقیت ها رسیدم
    اگه از بین دوستان کسی علاقه ای به این قانون داره می تونه برام پیغام خصوصی بذاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی فیلم همزاد چی شد مگه قرار نبود بذارید؟
    همون طور که گفتم ، همچین اتفاقی نیوفتاده ، نمی افته و نخواهد افتاد ...

در همچین مواقعی سکوت بهترینه ... !

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان این هم یک سری از بحث ها و نظریات مطرح شده در زمینه غول گرفتگی و بختک ( غول گرفتگی چیست؟ بختک چیست؟ )
    مطالب به صورت گلچین از ادرس زیر در سایت ارواح کپی شده اند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فلج خواب يا به اصطلاح عموم " بختک " با زمينه ژنتيکي در نتيجه استرسهاي روزمره به وقوع مي پيوندد و هيچگونه عارضه جسمي در پي ندارد.
    تشريح چگونگي فلج خواب يا بختک
    دقيقا پيش از خواب طبيعي و يا هنگام بيدار شدن بامدادي و هنگامي که فرد دراز کشيده حالتي موسوم به فلج خواب رخ مي دهد که در آن فرد براي چند ثانيه ( گاهي تا چند دقيقه ) مطلقا قادر به حرکت نيست ولي در عين حال نسبت به کليه وقايع اطراف خود آگاه است .
    مي توان با لمس بدن فرد يا صدا کردن اسم او، وي را از اين حالت خارج کرد. در ضمن گاهي اوقات فرآيندهاي ذهني خواب در زمان فلج خواب بروز مي کند و فرد حتي ممکن است در حالت بيداري و فلج، رويا ببيند که اکثر اين روياها هشدار دهنده و ترسناکند.

علت ايجاد " بختک "
    به طور يقين مي توان گفت ؛ که فلج خواب در اثر ناهنجاري مغزي ايجاد مي شود که در آن مکانيسمهاي عصبي، در زماني نامناسب فعال شده اند.
    خواب چنين افرادي به جاي آنکه با امواج آهسته مغزي ( آلفا) آغاز شود مستقيما وارد مرحله عميق مي شود و اين بدين معناست که فرد مبتلا به فلج خواب، خواب سبک يا به اصطلاح چرت زدن را تجربه نمي کند.
    فلج خواب يک اختلال ژنتيکي است و تقريبا کليه افراد مبتلا داراي ماده ويژه اي در خون به نام HLA-DR2 هستند. در ضمن فلج خواب هيچ عارضه جسمي ايجاد نکرده و با اضطراب و استرس تشديد مي شود.
    لازم به ذکر است عارضه مذکوربا داروهايي از قبيل ايمي پيرامين و آمفتامينها به طور موفقيت آميزي درمان مي شود.

منبع : خبرگزرای دانشجویان ایران isna
    لینک : isnamed.ir/viewNewsDetail.asp?id=2060

فلج خواب -بختک

فلج خواب(sleep paralysis) به حالت ناتواني درانجام حركات ارادي حين خواب اطلاق مي شـود.فلج خواب يـك تـجربـه ي دلــهره آور و هراس انگيزمي بـاشد. فـلـج خـواب اغـلب اوقات هنگام بيدارشـدن از خـواب و يـا در مـوارد نـادر در لحظه ي بهخـواب رفتن رخ ميدهد. فلج خواب از چند ثانيه تاچـند دقيـقه بـه طـول مي انجامد. 25 تا 30 درصدجـمعيت كشـور حـداقل يكبار در طول زندگي خوداخـتـلال فلج خـواب را تـجـربه كرده اند. فلج خوابميتواند در هر سني روي دهد.

علايم فلج خواب:

1- ناتواني در حركت دادن تنه، دستها و پاها و صحبت كردن (فرد از فرط ترس ميخواهد فرياد بكشد و براي بيدار شدن تقلا ميكند، اما گويي تلاش وي بي نتيجه است).

2- فلج تمام و يا بخشي از عضلات اسكلتي ي بدن.

3- احساس خفگي و نزديك بودن زمان مرگ (گويي موجودي روي قفسه سينه ي شما قرار گرفته است).

4- وحشتزدگي و اضطراب.

5- توهمات خواب(hypnagogic hallucinations): به توهمات شنيداري، ديداري و لمسي ي رويا مانند اطلاق ميشود. احساس حضور يك انسان ديگر در اتاق، احساس فشردگي در قفسه سينه، ديدن سايه ي افراد، ديدن منبع نوراني، شنيدن صداي افراد، شنيدن صداي قدمهايي كه نزديك ميشوند، ديدن شبح، تجربه خروج از بدن، احساس شناور شدن در هوا، شنيدن صداي بازو بسته شدن درها.

تصورات غلط نسبت به فلج خواب و يا بختك:

آزار و اذيت توسط جن، شيطان، ديو و يا موجودات فرازميني، و يا اشتباه گرفتن آن با تجربه خروج از بدن.

علت ايجاد فلج خواب:

عوامل ژنتيكي، اضطراب و استرس، اختلال هراس و اختلال در نظم خواب را در پيدايش فلج خواب دخيل ميدانند.

مكانيسم ايجاد فلج خواب:

در طي خواب در مرحله ي حركات سريع چشم(REM)، يعني مرحله اي كه رويا بيني در آن روي ميدهد، مغز انتقال سيگنالهاي عصبي بسوي عضلات اسكلتي (به استثناي عضله ديافراگم و عضلات چشم) را مسدود و متوقف ميسازد، تا شما روياهاي خود را برون ريزي نكنيد (يعني مثلا وقتي خواب ميبيند در حال دويدن هستيد، از رختخواب بلند نشويد و شروع به دويدن نكنيد). هنگامي كه شما قصد داريد از خواب بيدار شويد، مغز مجدداً كنترل عضلات را به دست ميگيرد. اما گاهي اوقات قبل از اينكه مغز كنترل عضلات اسكلتي را بدست گيرد و عضلات از حالت فلج بودن خارج گردند، شما هشياري خود را باز مي يابيد. كه نتيجه ي آن احساس هراس آور فلج بودن بدنتان خواهد بود. نقطه ي مقابل اين عارضه زماني است كه برخي افراد هنگام رويا ديدن دستها و پاهاي خود را تكان ميدهند و يا در موارد شديد تر دچار خوابگردي ميشوند.

چه چيزهايي احتمال تكرار فلج خواب را افزايش ميدهند:

1-كساني كه بطور طاق باز و رو به پشت ميخوابند بيشتر به فلج خواب دچار ميشوند.

2-برنامه ي خواب نامنظم و محروميت از خواب.

3-افزايش استرس و اضطراب.

4-تغييرات ناگهاني در سبك و يا محيط زندگي.

5-مصرف قرصهاي خواب آور و آنتي هيستامينها.

چگونه هنگام تجربه فلج بدن خود را از اين وضعيت هراس آور خلاصي بخشيم:

1-سعي كنيد انگشتان دست و يا پاي خود را تكان دهيد.

2-چشمان خود را به شدت تكان دهيد، به دنباي آن پلكها و سر خود را.

3-سعي كنيد وضعيت خروج از بدن را در خودتان القا كنيد.

درمان فلج خواب:

فلج خواب يك اختلال خواب بي خطر است. تنها با رعايت اصول بهداشت خواب، خودداري از طاق باز خوابيدن و كاهش استرسها و هراسها ميتوان تكرار آن را به حداقل رساند. افرادي كه هفته اي يكبار به فلج خواب دچار ميشوند لازم است تحت درمان دارويي (مصرف ضد افسردگي ها) قرار گيرند.

mardoman.com

وقتی در موقع خواب موجودات غیر ارگانک به من نزدیک میشن دچار بختک میشم. اگر موجودات درست وحسابی و دوست باشن کمکم میکنن برونفکی رو کامل کنم ولی وقتی انواع وحشیشون اذیتم میکنند همونطور فلج میمونم. قبلا به طور مذبوهانه ای تلاش میکردم خودمو بیدار کنم ولی الان چند تا راه یاد گرفتم اونا رو دور کنم. به هر حال نترسیدن و آرامش خیلی مهمه چون اغلب موجودات خبیث خیلی کار خاصی نمیتونن انجام بدن و به خصوص با آرامش قرآن خوندن دورشون میکنه البته اگه اونقد از ترس زهره ترک نشده باشید که بتونید این کارو بکنید. برای کسایی که برونفکنی میکنند این حالت زیاد پیش میاد به خصوص وقتی انرژی کافی نداشته باشن. بعضی وقتا جالب نیست ولی من دیگه بهش عادت کردم.

ببینم اصلا مگه میشه به این چیزا از دید علمی هم نگاه کرد؟

من سالهاي قبل وقتي تو يه خونه قديمي زندگي مي كرديم زياد با هاش رو برو مي شدم و با جا بجايي منزل ديگه دچارش نشودم خبلي ساخته كه كسي هر شب دچارش بشه .اين علائم كه ذكر كرديد دقيقا درستن.من تاييد مي كنم
    ولي اصلا اين پديده علمي نيييييييييسسسسسستتتتتت.

متوجه شدم بختک در مکان های خاصی بیشتر رخ میده

البته به جا و مکان ربطی پیدا نمی کنه ، بلکه مکانیزم خواب شماست حالا در هرجایی هستید ، به کیفیت خوابها بیشتر ارتباط داره البته اگه از دید علمی نگاه کنیم.
    مثلا حتی اینکه می گند طاق باز یا ... به نظرم زیاد ربطی پیدا نمی کنه ، چون من چندین بار در حالت های دیگه کاملا چند بار بود یکبار هم نبود در حالت غیر طاق باز یا در حالت ، دمر خوابیده این اتفاق برام افتاده.
    اگه یک بار کاملا سیر خوابیده باشید و بیدار باشید دقایقی رو دوباره بخوابید احتمال اینکه چرت نزده به خواب عمیق برید زیاده ، و همین هم تاثیر مستقیم روی فلج خواب داره. این یکی از مواردی که می شه مثال زد و مثالم هم به خاطر این بود که به کیفیت خوابتون ربط داره این حالت.
    و در مورد علمی هم تاجاهایی می شه علمی در نظر گرفت همون طور که در متن بیان شد ، اما از یه جهاتی نمی شه.

دوستان کسی می دونه این طاق باز چیه؟ ( darkstreet) ,؟

عرض سلامسلام
    برام بعضی مواقع (صبح) موقع خواب و بيداری اتفاق ميافتد که مشابه بختک ولی بدين صورت که اولش يک احساس( سردی کردن) به من دست می دهد و بعدش همزمان ماهيچه های چشمم سنگينتر ميشه بطوری که اين حس به من دست ميده که اگه بگذارم چشمم بسته بشه ديگه باز و بيدار نميشم..
    خيلی سخت هستش که جلوی بسته نشدن پلکم (چشم) را بگيرم..

با سپاس

خواستم توجهتون را به این تایپ بکشونم و ببینم که ایا این اتتفاق برای شما اشنا است

یا خیر چون این اتفاق هم به بختک ربط دارد..و برای خود من هم پیش امده

ممنونم از شما

سلام دوست عزیز Niloo
    در موردی که گفتید فلج مغزی من رشتم پزشکی نیست، به خاطر همین اطلاعات درستی ندارم. ولی اینجور که می دونم فلج مغزی از کودکی شروع می شه در صورتی که علایم آن رو داشته باشید باید مشخص بوده باشه و علایمش جوری نیست که شما یا خانوادتون متوجه اون نباشید دربارش اطلاعات ندارم اما تا همین حد می دونم . بهر حال اگه خودتون همچین احساسی دارید یا علایمی داشته باشید من نمی دونم . اما این مواردی که می گید اگه در خواب باشه همون حالت فلج خواب و طبیعی است.

نوشته: Niloo در 03 مهر 1386,ساعت 1806
    به نام خدا
    با سلام خدمت دوستان عزيز امروز بعد از اذان صبح وقتي كه هنوز آفتاب طلوع نكرده بود من در تخت خوابم دراز كشيده بودم و قصد خوابيدن داشتم وقتي كه كاملا خوابم نبرده بود يك اتفاق عجيب براي من رخ داد كه هنوز هم شكه هستم و خيلي وحشت كرده ام .
    من وقتي كه چشمانم بسته بود صداي پايي را شنيدم كه به طرف من مي آمد بعد هم احساس كردم كه قلبم با سرعت خيلي خيلي زيادي مي تپيد تمام قفسه ي سينه ام از شدت درد تير مي كشيد بعد هم كه خواستم چشمانم را باز كنم ديدم كه نمي توانم .خيلي ترسيذه بودم حس مي كردم چيزي درون بدنم رفته بود احساس خيلي بدي بود تا اينكه ناگهان همه چيز به حالت عادي برگشت و ديگر هيچ احساس بدي نداشتم.
    مي خواستم از شما دوستان خواهش كنم كه اگر در مورد اين اتفاق اطلاعي داريد به من كمك كنيد.
    با تشكر

اما در مورد این موارد به نظر من مشکل خاصی نیست. بیشتر به اضطرس و یک خواب کابوس مانند شبیه .

فرض کنید که از خواب دچار این قضیه بشید، به هر علتی شاید از اضطرس های روزانه ، در خواب حالت ترس براتون رخ بده.ذهن شما کابوس رو می سازه در این حالت.
    حالتی که می گید نمی تونستید چشماتون رو باز کنید به علت این بوده که آگاهی شما به جسمتون بوده همزمان در حالت خواب بودید و حالت فلج در خواب هم بهتون دست داده اما بیشتر مواقع چشم ها رو می شه باز کرد اما اعضای بدن رو نمی شه تکان داد مثلا نمی تونید دهانتون رو باز کنید. صد البته به ترس شما از این حالت بستگی داره. که می خواهید چی کار کنید گاهی اوقات ، دوستان رو می دیدم که با صداهایی خفیفی این حالت رو به افراد بیدار نشان می دهند تا از این حالت درشون بیارند. خوب این به علت ترسه تنگی نفس فلجی ، از طرف دیگه به خاطر ترسی که شما دارید ممکنه در این حالت توهمهای وحشت زا هم ببنید. که این فقط به ترس شما بر میگرده.
    توصیه ای که دارم اینه که از الان هر وقت این حالت بهتون دست داد ازش نترسید. به افزایش آگاهی خودتون کمک کنید. رفته رفته می بینید که نه تنها نمی ترسید بلکه خیلی شجاعانه و قوی با این حالت کنار می آیید. می شه چشمها رو ببندید بعد از چند لحظه به حالت طبیعی بر می گردید
    یا سعی کنید چشم ها رو ببنید و بخوابید به حالت طبیعی باز می گردید یا به خواب می روید یا کاملا بیدار می شوید.
    صدای پا و ... هم به نظر من توهمی هست که در این حالت رخ داده.
    در مورد علت این اتفاق برای شما که نکات درونش تحلیل شد به خاطر اینه که احتمالا شما یک زمان به خواب رفتید مثلا تا سحر خواب بودید و مدتی بیدار ماندید و دوباره خوابیدید ( که یکی از دلایل این اتفاق هست) اصولا خواب های دوتیکه خیلی ممکنه در خواب دوم این اتفاق بیافته.
    اینها تحلیل حالت شما بود که یه جورایی خواب و بیداری(آگاهی بر جسم) و بختک(فلج خواب) با هم دیگه ترکیب شدند.
    گاهی اوقات شاید به علت ترس و اضطرس روزانه اینطوریه گاهی هم نه اینطوری نیست فقط فلجی هست و اتفاقا حس خیلی مرموزی داره که آدم دوست داره کشفش کنه.
    قسمت هایی از همین تاپیک هم مطالعه کنید خوبه.

درود بر دوستان
    جناب Eagle بواسطه نوشته هاي جالبتان از شما تشكر ميكنم.
    دوستان نكته اي رو در اين موضوع در مورد خودم به شما ميگم. اين قضيه به اصطلاح بختك براي من بارها و بارها از كودكي اتفاق ميافتاد با همين تفاسيري كه در اين 6 صفحه از تك تك دوستان خواندم, نياز به تكرار نميبينم.
    شايد باورتان نشود و يا الان كه اين را ميخوانيد به من بگوييد اين ديوانه شده. ولي در حال حاظر يكي از تلاشهاي من اين است كه به همين حالتي كه دوستان از آن واهمه دارند برسم(ديگر به آن نميگويم بختك). اما چرا؟
    زماني كه تمرينهاي خروج ارادي آگاهي را آغاز كردم پس از چند بار به خواب رفتن و بيدار شدن معمولا به همين حالت خلاصي از جسم ميرسيدم. چون از كودكي با اين حالت آشنا بودم خوب ميدانستم كه چيست. اما اينبار ديگر همه چيز تحت اختيار من بود. من وقتي متوجه ميشوم كه در اين حالت هستم خيلي خوشحال ميشوم و ديگر مثل گذشته سعي نميكنم حركت كنم و خودم را به اصطلاح از اين حالت خلاص كنم, چرا كه اين حالت براي من دقيقا همان لحظه جدايي آگاهي از جسم است. دوستان دقت كنيد, وقتي شما خارج از جسمتان آگاه ميشويد از آنجايي كه از بسياري از قيود جسمي جدا شده ايد, حالت كاملا جديد و نويي را تجربه ميكنيد و چون حالت كاملا جديد و تازه است ترس ذاتي شما را فرا ميگيرد, چرا كه تجربيات جديد معمولا ترس آور است.
    اما يك پيشنهاد براي شما دوستاني كه اينجا مطلب نوشتيد و بقيه كساني كه به اين حالت دچار ميشوند دارم, چرا كه معتقدم اين افراد توانايي هاي ذاتي بيشتري براي خروج آگاهي از جسم دارند. پيشنهاد من اين است, اينبار در آن حالت سعي كنيد وحشت نكنيد, بي حركت بمانيد و همچنان نظاره گر باشيد, سعي كنيد اطراف را خوب مشاهده كنيد, بدانيد كه هرچه در آن حالت ميبينيد با چشمان فيزيكي شما نيست. در اين حالت در كالبد ديگري هستيد و مثل كودكي كه از ابتداي بدنيا آمدن در اين كالبد جديد فيزيكي اش راه رفتن نميداند و كم كم ياد ميگيرد كه چطور راه برود و حتي بدود, بايد در مورد تجربيات انتقال آگاهي به اين كالبد اثيري هم ياد بگيريم كه چگونه از آن استفاده كنيم.
    در آن حالت ابتدايي جدايي آگاهي از آنجايي كه شما از قيود جسمي خلاص شده ايد, در آن لحظات كاملا مستعد رويا سازي هستيد و اگر ارتعاشات فكري در سطح وحشت و دلهره هر چند كم و اندك باشد معمولا نتيجه اي بجز خلق موجودي معمولا سياه و وحشتناك به نام بختك نخواهد بود. در آن لحظات ورود به اثيري معمولا به هر چه فكر كنيد در كنارتان خلق ميشود.
    چند ماه پيش زماني كه براي اولين بار موفق شدم بصورت كاملا ارادي و آگاهانه به آن حالت وارد شوم لحظه اي ترس مرا فرا گرفت و متوجه موجودي از جنس همين موجوداتي كه بسياري از شما حس كرده ايد در كنار خودم شدم, اما بلافاصله بر خودم مسلط شدم و به ياد آوردم كه در حين تمرين به اين حالت وارد شده ام, باورتان نميشود بلافاصله پس از بدست آوردن كامل آگاهي ام متوجه شدم كه از آن موجود خبري نيست و اصلا وجود خارجي نداشته و متوجه شدم كه من جدا از جسمم هستم, تمرينهايم جواب داده و محيط اتاق كاملا حقيقي و بدور از روياست.
    يكبار هم كه شده امتحان كنيد و از اين حالت واهمه نداشته باشيد, من به شما قول ميدهم در آن حالت هيچ اتفاق بدي براي شما نخواهد افتاد مگر اينكه با فكر خودتان وحشت را خلق كنيد, آنگاه است كه واقعا موجوداتي ترسناك را ميبينيد كه فكر وحشت زده شما خلق كرده است. البته من منكر وجود موجودات ماورايي نيستم اما باور دارم كه در حالت عدم تسلط بر آگاهي و وحشت و دلهره نميتوانيد موجودات اثيري را ببينيد. بايد كاملا مسلط شويد تا مثلا بتوانيد انسانهاي ديگر در اثيري را مشاهده كنيد. آنگاه است كه فرق روياي وحشت آلود و حقيقت كاملا ملموس ميشود.

خوب جدیدترین نظریه ای که در مورد بختک مطرح شده برون فکنیه
    یعنی شما بین برون فکنی و بیداری گیر می کنید
    اصلا ربطی هم به موجودات اسرار امیز نداره
    در حقیقت شما اگه یک مقدار تمرکز و تلاش کنید می تونید از ( جسمتون ) بیرون بیاید و در محیط اطرافتون گشت بزنید!
    بهتره پست جناب LightSeeker رو کامل بخونید
    ولی نکته اینجاست که چطور ما باید اساس رخ دادن بختک رو کشف کنیم و از اون برای انجام یک برون فکنی راحت تر و سریع تر استفاده کنیم
    نقاطی هستند که در هنگام خواب در انها به احتمال زیاد بختک رخ می دهد
    مثلا توی خونه ما دوتا نقطه هست که وقتی مستاجرمون روش می خوابه دچار بختک میشه

گاهی اوقات افراد خبر داده اند که در خواب موجودی سياه رنگ (آل) روی آنها افتاده است و آنها نميتوانند حرکتی انجام دهند بسيار از اين حالت هراس پيدا ميکنند و ميخواهند کامه به زبان آورند و نميتوانند سعی ميکنند بسم الله بگوييند و وقتی اين کار را انجام ميدهند تمامی مشکلات رفع ميگردد.
    بعضي ها معتقدند كه بختك از لوله ي بخاري يا سوراخ ها داخل خانه شده و ردايي سفيد به تن دارد وبا نگاهي هولناك به انسان نگاه ميكند
    حال اين آل چيست؟ آل همان کالبد اختری شخص است که از بدن فاصله ميگيرد ناگهان هوشياری به بدن باز ميگردد شخص چشمانش بسته است وليکن با چشمان کالبد اختری سايه که خود اوست را ميبيند. حواس بدن کار نميکنند چون اختيار در دست کالبد اختری است شخص سعی ميکند که حواس را به بدن بازگرداند (ذکر اسم خدا). به تلاشی که فرد ميکند موفق به باز گرداندن کالبد به بدن ميشود و آن هنگام است که شخص از خواب بيدار ميشود.
    اگر همچنين اتفاقی افتاد چه کنيم؟ جواب بسيار ساده است. اول اصلا نبايد ترسيد زيرا چيزی جز خودمان نيست. سعی کنيد به انگشتان شست پا تمرکز کنيم و سپس با يک حرکت کوچک آنها را تکان دهيم. همه چيز درست ميشود. علت تمرکز روی انگشت شست پا بخاطر اين است که کالبد اختری آخرين نقطه ای را که برای خروج کامل رها ميکند آن انگشتان است. ابتدا از سر شروع شده و آرام آرام بصورت مورب از بدن فاصله ميگيرد.
    در هنگام مواجه شدن شخص با اين حالت او عرق مي كرد(كه از نشانه هاي برونفكني ميباشد) و نميتواند حركت كن وحتي سعي او براي فرياد زدن هم بي نتيجه ميماند
    اگر نظري داريد حتماً عنوان كنيد
    در پناه حق

با سلام
    من مطالعات و تحقیقات زیادی در مورد مسئله بختک یا خفتوک انجام دادم که دوست دارم در اینجا نظر اساتید و کسانی رو که با اون سروکار داشتن رو بدونم و از تجربیاتشون استفاده کنم
    مختصری در باره این موجود میگم و یه مرور شرح میدم

بختک نوعی از جنیانه که در زمانی که انسان در عامل خواب هست یعنی زمانی که بخشی از روح از بدن انسان جدا میشه به گونه ای از قفسه سینه به بالا ی بدن انسان قرار میگیره و اجازه بیدار شدن به انسان رو نمیده یعنی اینکه در زمانی که انسان به طور معمولی و بدون دخالت شخص دیگری میخواهد از خواب بلند شه احساس سنگسنس عجیبی و حتی مرگ میکنه حالت هائی که به انسان دست میده اینه که چشم ها بسته هست ولی محیط اطراف رو میبینه و بلند فریاد میزنه ولی صداش در نمیاد و مسائل دیگه ............
    خیلی ها میتونن در این زمان دست های بختک رو که به شکل سم هستن رو بر روی خرخره خود احساس کنند

فعلان یا حق

دوستان سلام
    تا زمانی که اطلاعات شما در این زمنیه کامل نیست لطفا نظری ندهید چون ممکنه باعث گمراهی دیگران بشه

تا جایی که من می دونم ( البته هیچ حرفی رو بدون تحقیق قبول نکنید) اطلاعاتم رو براتون می ذارم
    من دقیق در مورد بختک نمی دونم و فرضیه های زیادی هم هستن ولی بهتره این نکات رو بدونید

افراد متخصص در زمینه برون فکنی و سفر روح با جرئت می گویند که این رویداد ارتباطی با برون فکنی دارد تقریبا نوعی برون فکنی ناقص متاسفانه من تا به حال تجربه نکردم
    در هنگام برون فکنی دو جن بالای سر شما حضور دارند و هدف انها تنها خندیدن به شکست شما در برون فکنی است افراد بسیاری انها را احساس کرده اند البته این بحث را با دیدن کالبد اختری اشتباه نگیرید این دو مطمئنا جن هستند و در کتاب با شما تا ابدیت نیز به انها صریحا اشاره شده است

البته فراموش نکنید که غول گرفتگی هیج ربطی به جسم شما ندارد یعنی هیچ موجودی روی شکم شما نمی نشیند!!! گاهی اوقات پیش می اید که این دو جن درهنگام سفر روح به شما کمک می کنند البته طبق گفته ها و گاهی اوقات هم جلوی خروج روح شما را می گیرند
    از انجایی که غول گرفتگی در رابطه با عدم توانایی در خروج کامل روح از بدن است و با کمی تمرکز می توان به راحتی از بدن خارج شد احتمال دارد که این دو جن جلوی خروج شما را گرفته باشند ولی این فقط یک احتمال است

من چند روز پیش یک تجربه خیلی عجیب برام پیش اومد براتون می گم تا دوستانی که بختک رو تجربه کردن اونو بررسی کنن:
    فکر کنم ساعت 9 یا 10 صبح بود که من هنوز خواب بودم و هرچند وقت یک بار بیدار می شدم ولی دفعه اخر وقتی بیدار شدم هرچی تلاش کردم خودم رو جابجا کنم نتونستم مطمئنم خواب نبوده من مدت هاست روی خواب کار می کنم و فرق اون رو با بیداری تشخیص می دم دقیقا شبیه فلج شدن بود چشمام رو بستم و برای برون فکنی تلاش کردم دقیق یادم نیست چکار شدم ولی بعد که بیدار شدم دقیق توی همون حالت بودم با این فرق که این بار اعضای بدنم رو می تونستم حرکت بدم
    به نظر شما این بختکه؟ البته من از نظر تنفس با مشکلی روبرو نشدم! فقط دچار یه نوع فلج موقت شده بودم

------------------------

اگر از بین دوستان کسی تجربه غول گرفتگی داشته به تاپیک زیر مراجعه کنه و در تحقیق بزرگ ما شرکت کنه
    8 تا سوال هست که باید بهشون پاسخ بدید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by darkstreet; 16-04-2008 at 20:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

دوستان من ميخوام يه موضوعي رو بهتون بگم
    من تو عمرم شايد 2 بار نماز نخونده باشم
    اما هر وقت سوره آيت الكرسي رو ميخونم بعدش يه جوري كارام راست و ريس ميشه
    نه بگم كه اتفاقي باشه من خودمم هنوز نتونستم بفهمم جريان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولي واقعا اين سوره واسه من مث يه معجزه عمل ميكنه با اينكه خودمم هنوز نفهميدم جريان چجوريه
    اما ميتونم با جرات بگم واقعا اسراري تو زندگي و خلقت انسان ها هست كه براي مغز ما آدما اصلا قابل درك نيست

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من بعد از اون برون فکنی که داشتم یه حالتی شدم
    مثلآ
    دارم راه میرم تویه خیابون یک دفعه چشام رو میبندم و باز میکنم و میبینم دارم پرواز میکنم و بعد از چند لحظه همه چیز برمیگرده جایه خودش
    یا یکی از دبیرهامون رو دیدم که با ماشین اومد رفت و 30 ثانیه ی دیگه همون دبیر از همون مسیر قبلی درست مثل اون که دیده بودم اومد و رفت
    یا بعضی چیزهارو میبینم و چند دقیقه بعد همون تکرار میشه
    دوستان لطفآ دلیلش رو بگید و بگید چطور میتونم کاری کنم که دیگه این اتفاقات نیفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

یه سوال دارم شاید شما بدونید
    تو تمر ینات ذن مدیتیشن و تلی پاتی وهمچنین هیپنوتیزم موقه ای که مراحل را که مثل چند گام داره می گذرانی البته باموفقیت آیا موقه ای که برای بارهای دیگه این مراحل را از اول میرید یا دیگه اون مراحل اولیه که دیگه می تونید انجام بدید را انجام نمیدید
    مثلا: تو خود هیپنوتیزم مثلا موقهای که کاتالبسی با موفقیت انجام می دید
    و در جلسات بعدی که می خواهید به درجات بالاتر مثلا سومنامبول برید آیا مراحل کاتلبسی مثلا خشکی را انجام میدید یا نه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •