سلام به همه دوستان.
آقا من یه سوال دارم که.....
من رمز گوشیمو(n95) یادم رفته...هر جا هم سر میزنم نتونستم پیدا کنم....
باید چه کنم؟
در ضمن با این آپدیت ها یا فلش های سریال نامبر گوشی عوض میشه؟
ممنونم.
سلام به همه دوستان.
آقا من یه سوال دارم که.....
من رمز گوشیمو(n95) یادم رفته...هر جا هم سر میزنم نتونستم پیدا کنم....
باید چه کنم؟
در ضمن با این آپدیت ها یا فلش های سریال نامبر گوشی عوض میشه؟
ممنونم.
من فقط میدونم با آپدیت سریال گوشی عوض نمیشه!!!
بالاخره هر کوفتی بوده سفارشش دادم...خدا کنه چخوان نکرده باشه!
اینم وبلاگشه...شما هم یه سر بزنین.یه وقت سر مارو کلاه نذاشته باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نميدونم كه اشتباه كردي يا نه ولي تو سايت ايفروش هم يه آگهي بود كه من ديده بودم اين لينكشه برو يه سر بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه شماره داده بهش زنگ بزن سوال بكن.
اين هم شمارش:
09358644410
قيمتش هم قبلا زده بود الان ديگه نزده فكر كنم 11000 تومن بود
الان نگاه كردم ديدم كه اسمش سفارش دهنده تو سايت ايفروش همون سجاد ادهمي هست كه اين وبلاگ هم براي اون هست.
اگه دستت رسد امتحان كن و خبرش رو بده.
دوست عزیز این آقا همون سجاد ادهمیه.من قبلا باهاش صحبت کردم.واسه شهر کرد چهارمحال و بختیاریه.اول نقشه رو می گفت 15 تومن آخرش هم ازش گرفتم 13 تومن.الان هم که منتظرم برسه دستم...خیلی هم از برنامش تعریف کرد و گفت حجمش 20 مگابایته!
خب منم دیدم این 6 مگابایت مپ لودر کجا و اون 20 مگابایت کجا ، تصمیم گرفتم ازش بخرم.فقط سرکار نباشم...
Last edited by Mojtaba-MCI; 07-02-2008 at 11:52.
باسلام به دوستان .من به تازگی n95خریدم و یه چند تایی تم روش ریختم وبه راحتی نصب شد ولی وقتی فردا دوباره رو گوشی تم ریختم تمهای قبلیم نیستند و به نظر میاد پاک شده ولی دوباره تمهای حذف قبلیم رو نصب میکنم میگه این تم قبلا نصب شده ایا دوباره نصب میکنید ولی نیستش خلاصه از 10تم 5تاش حذف شده ایا شما کمکی میتونید بکنید ممنون
باسلام یه مشکل جدید دیگه که الان حالم و گرفته اینه که گوشیم وقتی بلوتوث رو روشن میکنی میتونی عکس بفرستی و اهنگ بفرستی به گوشی دیگه و اهنگ هم میگیری از گوشی مقابل ولی عکس نمیگیره به طوری که از رو گوشی okمیزنی برای گرفتن میزنی ولی گوشی مقابلت همچنان داره دنبال اون میگرده و نمیفرسته من با 2تا گوشی هم امتحان کردم البته سونی اریکسون جفتتشم اهنگ میگیره ولی عکس نه حالا چون جمعه هست نتونستم گوشی نوکیا پیدا کنم ولی شما راهنمایی کنید
اصلا این کلوپ ول شده...دیگه هیچ کس تووش نمیاد!شما ناچاری بری توو کلوپ 8 گیگ سوالتو بپرسی.
برا منم همین جوریه.یه تعداد خاصی بیشتر تم قبول نمیکنه .اگر هم بخوای نصب کنی جایگزین تم های دیگه میشه.
سلام دوستان
منم دقیقا با گفته شما موافقم در ضمن انقدر الرت لو باتری میده که اگه یه گوشیه دیگه بود فقط بخاطر همین الرتش باتریش تموم میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)