دیدم بعضی از دوستان هنوز با فارسی مشکل دارن واسه همین خودم آپلود کردم تا لینکش مستقیم باشه و بعد از مدتی از کارنیفته
![]()
دیدم بعضی از دوستان هنوز با فارسی مشکل دارن واسه همین خودم آپلود کردم تا لینکش مستقیم باشه و بعد از مدتی از کارنیفته
![]()
سلام . ميشه يكي چند تا هندزفري بلوتوث معرفي كنه ؟
ارزش داره 30 ، 40 تومن بدي واسش يا نه ؟
ممنون
سلام. میخواستم بدونم با قلم p990 چی جوری میشه picture message داد.
البته از تو قسمت insert picture بلدم این کارو بکنم ولی خیلی ریز و کوچیک میشه
راه دیگه ای داره یا نه؟؟؟
ممنون
ممنون دوستای عزیز.
1- خوب برام جالبه که 990 edge نداره ولی 810 داره . چرا؟؟؟؟
2-توی سیستمای ایران فرق داره که گوشیمون edge داشته باشه یا نه؟ یعنی کاملا ساپورت میشه. توی شیراز یعضی از قسمتای شهر که میری کنار علامت آنتن میزنه G و بعضی از قسمتای دیگه شهر میزنه E ( با 810)![]()
دوست عزیز
من خیلی با گوشی کلنجار رفتم بالاخره 1 راه پیدا کردم. برای درست شدن تاریخ sms در P990 اول باید در CONTROL PANEL قسمت DEVICE/LOCATION ساعت و محل را تنظیم کنید سپس در CONTROL PANEL/MESSAGING/AREA INFORMATION آپشن "area information" را غیر فعال کنید.
عزیز این که بازم گیره![]()
عزیز متشکرم از اینکه یه خورده به قسمتهای دیگه مثل سیستم عامل و این طور چیزا بیشتر میپردازی .
در خصوص سیستم عامل همون طوری که قبلا گفتم میشه رو هر گوشیی هر سیستم عمالیکه خواستی نصب کنی ولی شرط داره :
1- اول از همه حافظه گوشی باید جای کافی داشته باشه . و اون حافظهکه ما مورد نظرمون هست نه بلکه اون حافظه کا به جز نرم افزارای باز کردن ic چیز دیگه ای نمیتونه بازش کنه . البته یه سری تنظیم هم داره که ممکنه کسی که اونو نوشته روی ic گذاشته باشه مثل سایز یه فایل که اگه کمتر یا بیشتر باشه کار نکنه .
2- سخت افزار گوشی که باید توسط سیستم عامل شناخته بشه . مثل کارت صوتی روی کامپیوتر . و همه برنامه نویسان میدونن که مشکل ترین کار در برنامه نویسی نوشتن درایور برای برقراری ارتباط با سخت افزار هستش .
3-صرفه اقتصادی که مهمترین چیز برای شرکت سازنده هست .
4-کارایی که باید همراه با صرفه اقتصادی باشه . ممکنه که برای ماها که در ساخت یه نرم افزار وارد نیستیم کار ساده ای به نظر بیاد ولی برای نویسنده شاید ساعتها مار ببره . البته تا اونجایی که میدونم ویندوز خیلی سیستم عامل خوبیه اما سوال اینجاست که اگه میندوز نصب بشه تمام امکانات در دسترس هست یا نه . یا اگه نصب کنم دوربین با همون کیفیت uiq3 کار میکنه یا نه . که هنوز تست نشده . و همه میدونیم که 75% از زمان پروژه زمان تست اونه .
پس دوستان باید منتظر باشن تا شاید یه سیستم عامل بهتر بیاد .
یه چیز دیگه که یادم رفت اینه که uiq3 هنوز سیستم عامل جوونی هست و باید به اون فرصت داد تا خودشو جمع کنه شاید یه روزی از تمام اونا پیش افتاد .
یادمون باشه شرکت سونی یه شرکت کوچیک نیست که مثل ایران خودرو هرچی که بخواد به خورد مردم بده و بقیه هم چیزی نگن . رقابت خیلی شدید تر از این حرفاست که یه شرکت به این بزرگی بخواد به خاطر چند میلیون دلار ، چند 100 میلیون رو از دست بده .
بهترین تنبیه برای یک فروشنده ، خرید نکردن از اونه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)