تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 641 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

در آغاز فعالیت parsiann's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض لینک دانلود مستقیم فونت فارسی وکیبرد فرسی

دیدم بعضی از دوستان هنوز با فارسی مشکل دارن واسه همین خودم آپلود کردم تا لینکش مستقیم باشه و بعد از مدتی از کارنیفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام . ميشه يكي چند تا هندزفري بلوتوث معرفي كنه ؟
    ارزش داره 30 ، 40 تومن بدي واسش يا نه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه amir_6994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم با قلم p990 چی جوری میشه picture message داد.
    البته از تو قسمت insert picture بلدم این کارو بکنم ولی خیلی ریز و کوچیک میشه
    راه دیگه ای داره یا نه؟؟؟
    ممنون

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با Edge سرعت اینترنت تا 2 برابر بیشتر میشه ( حداقل)
    ممنون دوستای عزیز.
    1- خوب برام جالبه که 990 edge نداره ولی 810 داره . چرا؟؟؟؟
    2-توی سیستمای ایران فرق داره که گوشیمون edge داشته باشه یا نه؟ یعنی کاملا ساپورت میشه. توی شیراز یعضی از قسمتای شهر که میری کنار علامت آنتن میزنه G و بعضی از قسمتای دیگه شهر میزنه E ( با 810)

داره خودمونی میشه Adel1977's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12 تاریخ Sms

دوست عزیز

من خیلی با گوشی کلنجار رفتم بالاخره 1 راه پیدا کردم. برای درست شدن تاریخ sms در P990 اول باید در CONTROL PANEL قسمت DEVICE/LOCATION ساعت و محل را تنظیم کنید سپس در CONTROL PANEL/MESSAGING/AREA INFORMATION آپشن "area information" را غیر فعال کنید.

در آغاز فعالیت parsiann's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز

من خیلی با گوشی کلنجار رفتم بالاخره 1 راه پیدا کردم. برای درست شدن تاریخ sms در P990 اول باید در CONTROL PANEL قسمت DEVICE/LOCATION ساعت و محل را تنظیم کنید سپس در CONTROL PANEL/MESSAGING/AREA INFORMATION آپشن "area information" را غیر فعال کنید.

عزیز این که بازم گیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام

عزیز سیستم عامل گوشی p990 سیمبین uiq 3 هستش و ویندوز روش نصب نمیشه،ولی از یکی از دوستان (فکر کنم امیر خان) میگفت لینوکس روش نصب کرده ولی تاچ اسکرینش کار نمی کرد.
    عزیز متشکرم از اینکه یه خورده به قسمتهای دیگه مثل سیستم عامل و این طور چیزا بیشتر میپردازی .
    در خصوص سیستم عامل همون طوری که قبلا گفتم میشه رو هر گوشیی هر سیستم عمالیکه خواستی نصب کنی ولی شرط داره :
    1- اول از همه حافظه گوشی باید جای کافی داشته باشه . و اون حافظهکه ما مورد نظرمون هست نه بلکه اون حافظه کا به جز نرم افزارای باز کردن ic چیز دیگه ای نمیتونه بازش کنه . البته یه سری تنظیم هم داره که ممکنه کسی که اونو نوشته روی ic گذاشته باشه مثل سایز یه فایل که اگه کمتر یا بیشتر باشه کار نکنه .

2- سخت افزار گوشی که باید توسط سیستم عامل شناخته بشه . مثل کارت صوتی روی کامپیوتر . و همه برنامه نویسان میدونن که مشکل ترین کار در برنامه نویسی نوشتن درایور برای برقراری ارتباط با سخت افزار هستش .

3-صرفه اقتصادی که مهمترین چیز برای شرکت سازنده هست .

4-کارایی که باید همراه با صرفه اقتصادی باشه . ممکنه که برای ماها که در ساخت یه نرم افزار وارد نیستیم کار ساده ای به نظر بیاد ولی برای نویسنده شاید ساعتها مار ببره . البته تا اونجایی که میدونم ویندوز خیلی سیستم عامل خوبیه اما سوال اینجاست که اگه میندوز نصب بشه تمام امکانات در دسترس هست یا نه . یا اگه نصب کنم دوربین با همون کیفیت uiq3 کار میکنه یا نه . که هنوز تست نشده . و همه میدونیم که 75% از زمان پروژه زمان تست اونه .

پس دوستان باید منتظر باشن تا شاید یه سیستم عامل بهتر بیاد .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

یه چیز دیگه که یادم رفت اینه که uiq3 هنوز سیستم عامل جوونی هست و باید به اون فرصت داد تا خودشو جمع کنه شاید یه روزی از تمام اونا پیش افتاد .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

یادمون باشه شرکت سونی یه شرکت کوچیک نیست که مثل ایران خودرو هرچی که بخواد به خورد مردم بده و بقیه هم چیزی نگن . رقابت خیلی شدید تر از این حرفاست که یه شرکت به این بزرگی بخواد به خاطر چند میلیون دلار ، چند 100 میلیون رو از دست بده .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

بهترین تنبیه برای یک فروشنده ، خرید نکردن از اونه !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •