خوب پس این شخص چجوری امرار معاش کنه؟
حالا گواهینامه هیچی تحصیل هم هیچی میگیم حقش نیست
اما بدون پایان خدمت حتی نمیتونه دکه میوه فروشی ساده بزنه چون سر هفته پلمپش میکنن بدون مجوز
خوب پس این شخص چجوری امرار معاش کنه؟
حالا گواهینامه هیچی تحصیل هم هیچی میگیم حقش نیست
اما بدون پایان خدمت حتی نمیتونه دکه میوه فروشی ساده بزنه چون سر هفته پلمپش میکنن بدون مجوز
12 پر شده میفتی 2 سال بعد
اصلا غصه درجه رو نخور . مخصوصا شما که تو نیروی انتظامی افتادی. بنده خودم به عینه تو مدت 21 ماه خدمت تو نیروی انتظامی دیدم که درجه برای سرباز جماعت خیلی فرقی نمیکنه. ممکنه تو پستی که شما بعد از آموزشی توش مشغول میشی قبلا یک سرباز صفر بوده باشه و بعا از شما یک ستوان یکم بیاد. البته منظورم این نیست که بی خیال درجه بشی. فقط از لحاظ ذهنی آمادگی داشته باش.
آقا واقعا پر شده .. نمیتونم درخواست تعجیل بدم ..اون جوری خیلی دیر میشه.... تازه 24 ماهه میشم خوب ...
حالا بیا و درستش کن ... از کمبود سرباز 24 ماهه کردن حالا میگن پر شده .. به ما که رسید آسمون تپید
چنین افرادی میتونن خودشون رو به بهزیستی معرفی کنن.
البته اگه ناراحتی اعصابشون اجازه میده که با مردم تو مغازه سر و کله بزننمیتونن خیلی راحت جواز رو به نام یکی دیگه. مثلا خود شما یا همسرشون یا ... بگیرن.
سلام. دوستان بعد از دوره آموزشي در 05 كرمان تقسيمات به چه طريقي هست؟
مثلا بستگي به مورد خاصي داره؟ وضعيتمون تو دوره آموزشي يا ...؟
همه ي دوره ديده هاي 05 رو بعد آموزشي ميفرستن دم مرز؟ يا شانسيه؟
من خودم كاشان هستم ولي افتادم 05 كرمان بعد از آموزشي چند درصد احتمال داره استان خودم (اصفهان) يا مثلا تهران بيافتم؟ [تك فرزند نيستم- تك پسر نيستم - هيچ موردي هم كه كمك كنه مثل متعهلي و پدر سن بالا و اينها رو ندارم.]
* و اينكه حدودي ميتونيد بگيد آموزش ديدهاي 05 رو براي ادامه خدمت بيشتر به كدوم استانها ميفرستند؟
منم دقیقا شرایط جسمی شما رو دارم، با دکتر هم مشورت کردم گفت معاف از رزم هم صددرصد نیست وقت خودت رو الان تلف نکن که اضافه هم بخوری، تو خود خدمت اقدام کن شاید ترتیب اثر دادن
ولی یادت باشه از الان پوتین طبی مناسب + کفی مخصوص بگیری اونجا به مشکل بر نخوری
بله یکی از دوستان حدود 2هفته پیش اقدام کرد 12پرشده بود و افتاد واسه 2 سال دیگه ، شرایط تعجیل رو نمی دونم
برای درخواست تعجیل هیچ شرایطی نمیخواد. فقط باید برید پلیس +10 در خواست بدید.
این 2 سال بعد یعنی سال 94 یا 95 ؟ اینطور که شما نوشتی 2 سال بعد میشه سال 95 نه 94 یا منظورتون بعد از عید نوروز همین چند ماهه دیگر هست ؟
شانس ما رو باش ... آقا با این اوضاع ما 24 ماه خدمت میشم یا 21 ماهه ..اگر 24 ماه میشم دنبال سرباز معلمی باشم
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)