تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2639 از 4105 اولاول ... 1639213925392589262926352636263726382639264026412642264326492689273931393639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,381 به 26,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جواز کسب رو میشه به نام همسر یا برادر یا.... گرفت. بنده هم بعد از تحصیل خدمت رفتم و مسول اشتباهات دیگران در زندگیشون هم نیستم.
    در ضمن کسی که مشکل اعصاب و روانش در حدی هست که نمیتونه خدمت بره به هیچ وجه نباید گواهینامه بگیره، قادر به تحصیل نیست و توانایی کار هم نداره. البته من هم وقتی عصبانی میشم اعصابم خورد میشه. طبیعیه
    خوب پس این شخص چجوری امرار معاش کنه؟
    حالا گواهینامه هیچی تحصیل هم هیچی میگیم حقش نیست
    اما بدون پایان خدمت حتی نمیتونه دکه میوه فروشی ساده بزنه چون سر هفته پلمپش میکنن بدون مجوز

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا من از یک شنبه میخوام برم با داشنگاه تصفیه کنم و برم دبنال کرای خدمت برج 10/1 همین امسال یعنی تقربا 10 روزه دیگه میرم تو غیبت ...
    امیدوارم بتونم 3 روزه کارام رو جمع و جور کنم حداقل اینجوری نرم تو غیبت هر چند تا 22 بهمن همه رو می بخشن مثل اینکه امل اگر بخوام جایی پذیرش بگیرم احتمالا مشکل بخرم ..

تا 10 روز دیگه ثبت نام کامل بشه برج 12 اگر برام جا باشه که خوب ... تو مدت این دو ماه پی امریه باشم به نظرتون جواب میده

یکی از رفقا همه شرایط امریه رو دشاتم تقریبا... ( متاهل بود .ارشد داشت . دیگه بگم بسیجی داشت . دوره 45 روزه داشت ) خلاصه 1 ماه مونده به اعزام کارای امریه رو داشت انجام میداد که ازش قبول نکردن و اقتاد ارتش شهرمون

حالا من یه کوچولو امید به پذیرش سپاه دارم اگر بخوام برا امریه اقدام کنم ازم قبول نکنن هیچی دیگه با مردک کاردانی دیگه معلوم چه شود .... همین یه کوچلو امید به پذیرش سپاه رو هم از دست میدم
    12 پر شده میفتی 2 سال بعد

3. این کاربر از alone-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله من هم ناجا افتادم، میخوام در امتحانات خوب عمل کنم و درجم بالا باشه، حداکثری که برا لیسانس می تونه باشه، چه کارهایی باید انجام بدم؟ چه چیزایی رو خوب انجام بدم؟
    اصلا غصه درجه رو نخور . مخصوصا شما که تو نیروی انتظامی افتادی. بنده خودم به عینه تو مدت 21 ماه خدمت تو نیروی انتظامی دیدم که درجه برای سرباز جماعت خیلی فرقی نمیکنه. ممکنه تو پستی که شما بعد از آموزشی توش مشغول میشی قبلا یک سرباز صفر بوده باشه و بعا از شما یک ستوان یکم بیاد. البته منظورم این نیست که بی خیال درجه بشی. فقط از لحاظ ذهنی آمادگی داشته باش.

5. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا واقعا پر شده .. نمیتونم درخواست تعجیل بدم ..اون جوری خیلی دیر میشه.... تازه 24 ماهه میشم خوب ...

حالا بیا و درستش کن ... از کمبود سرباز 24 ماهه کردن حالا میگن پر شده .. به ما که رسید آسمون تپید

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب پس این شخص چجوری امرار معاش کنه؟
    حالا گواهینامه هیچی تحصیل هم هیچی میگیم حقش نیست
    اما بدون پایان خدمت حتی نمیتونه دکه میوه فروشی ساده بزنه چون سر هفته پلمپش میکنن بدون مجوز
    چنین افرادی میتونن خودشون رو به بهزیستی معرفی کنن.
    البته اگه ناراحتی اعصابشون اجازه میده که با مردم تو مغازه سر و کله بزنن میتونن خیلی راحت جواز رو به نام یکی دیگه. مثلا خود شما یا همسرشون یا ... بگیرن.

8. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. دوستان بعد از دوره آموزشي در 05 كرمان تقسيمات به چه طريقي هست؟
    مثلا بستگي به مورد خاصي داره؟ وضعيتمون تو دوره آموزشي يا ...؟
    همه ي دوره ديده هاي 05 رو بعد آموزشي ميفرستن دم مرز؟ يا شانسيه؟
    من خودم كاشان هستم ولي افتادم 05 كرمان بعد از آموزشي چند درصد احتمال داره استان خودم (اصفهان) يا مثلا تهران بيافتم؟ [تك فرزند نيستم- تك پسر نيستم - هيچ موردي هم كه كمك كنه مثل متعهلي و پدر سن بالا و اينها رو ندارم.]
    * و اينكه حدودي ميتونيد بگيد آموزش ديدهاي 05 رو براي ادامه خدمت بيشتر به كدوم استانها ميفرستند؟

10. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود

دوستان من میخوام به زودی دفترچه بگیرم

کف پام صاف هست اما فکر نمی کنم شدید باشه ولی انقدر هست که پاشنه هام منجرف شه و راه رفتن یا ایستادن بیشتر از 30 دقیقه موجب درد توی مچ پام میشه و اگر به 1 ساعت برسه شب از درد خوابم نمیره
    به همین دلیل فکر می کنم معاف از رزم باشم
    تک پسرم
    مدرک لیسانس
    26 ساله
    غیبت ندارم

با توجه به تک پرسی میگن قطعا توی استان خودم خدمت می کنم و با توجه به لیسانس و اضافه شدن معاف از رزم میگن کارم اداریه
    نمیدونم

به نظرتون معاف از رزم جه قدر به درد میخوره؟
    چه قدر احتمال داره تهران بمونم و خدمتم اداری باشه؟

سپاس
    منم دقیقا شرایط جسمی شما رو دارم، با دکتر هم مشورت کردم گفت معاف از رزم هم صددرصد نیست وقت خودت رو الان تلف نکن که اضافه هم بخوری، تو خود خدمت اقدام کن شاید ترتیب اثر دادن
    ولی یادت باشه از الان پوتین طبی مناسب + کفی مخصوص بگیری اونجا به مشکل بر نخوری

آقا واقعا پر شده .. نمیتونم درخواست تعجیل بدم ..اون جوری خیلی دیر میشه.... تازه 24 ماهه میشم خوب ...

حالا بیا و درستش کن ... از کمبود سرباز 24 ماهه کردن حالا میگن پر شده .. به ما که رسید آسمون تپید
    بله یکی از دوستان حدود 2هفته پیش اقدام کرد 12پرشده بود و افتاد واسه 2 سال دیگه ، شرایط تعجیل رو نمی دونم

12. این کاربر از alone-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منم دقیقا شرایط جسمی شما رو دارم، با دکتر هم مشورت کردم گفت معاف از رزم هم صددرصد نیست وقت خودت رو الان تلف نکن که اضافه هم بخوری، تو خود خدمت اقدام کن شاید ترتیب اثر دادن

بله یکی از دوستان حدود 2هفته پیش اقدام کرد 12پرشده بود و افتاد واسه 2 سال دیگه ، شرایط تعجیل رو نمی دونم
    برای درخواست تعجیل هیچ شرایطی نمیخواد. فقط باید برید پلیس +10 در خواست بدید.

14. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این 2 سال بعد یعنی سال 94 یا 95 ؟ اینطور که شما نوشتی 2 سال بعد میشه سال 95 نه 94 یا منظورتون بعد از عید نوروز همین چند ماهه دیگر هست ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

شانس ما رو باش ... آقا با این اوضاع ما 24 ماه خدمت میشم یا 21 ماهه ..اگر 24 ماه میشم دنبال سرباز معلمی باشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •