تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2638 از 4105 اولاول ... 1638213825382588262826342635263626372638263926402641264226482688273831383638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,371 به 26,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان این طرح خرید خدمت رو جزییات بیشتری ازش میدونید؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان این طرح خرید خدمت رو جزییات بیشتری ازش میدونید؟
    اگر منظور شما طرح خريد خدمت افراد غايبه، اين طرح براي افرادي است كه حداقل ٨ سال غيبت دارند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگر منظور شما طرح خريد خدمت افراد غايبه، اين طرح براي افرادي است كه حداقل ٨ سال غيبت دارند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    کسی که سرباز فراری هم هست میتونه از این طرح استفاده کنه؟

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من 20 روز پیش خدمتم تموم شد 21 ماه تمام خدمت کردم
    اعرامی 1391/12/01- مرکز آموزش: مالک اشتر اراک-یگان خدمتی: ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان....- معاف از رزم بودم- ماشین تحویلم بود- با مدرک لیسانس اعزام شدم.
    خوشحال میشم بتونم به دوستان کمک کنم چون خودم موقع اعزام( دوسال پیش همین مواقع) خیلی از دوستان در همین تاپیک کمک گرفتم.
    راستی این قضیه فروش خدمت من رو که دو سال از عمرم رو تو خدمت بودم و شب و روز گشت میزدم. بسیار عصبانی کرده. احساس میکنم پشت گوشام مخملی بوده که خدمت رفتم.
    از موقعی که -به قول آقایون -خدمت مقدس سربازی رو میفروشن. معلوم شد که مقدسات هم قیمتی دارن

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من 20 روز پیش خدمتم تموم شد 21 ماه تمام خدمت کردم
    اعرامی 1391/12/01- مرکز آموزش: مالک اشتر اراک-یگان خدمتی: ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان....- معاف از رزم بودم- ماشین تحویلم بود- با مدرک لیسانس اعزام شدم.
    خوشحال میشم بتونم به دوستان کمک کنم چون خودم موقع اعزام( دوسال پیش همین مواقع) خیلی از دوستان در همین تاپیک کمک گرفتم.
    راستی این قضیه فروش خدمت من رو که دو سال از عمرم رو تو خدمت بودم و شب و روز گشت میزدم. بسیار عصبانی کرده. احساس میکنم پشت گوشام مخملی بوده که خدمت رفتم.
    از موقعی که -به قول آقایون -خدمت مقدس سربازی رو میفروشن. معلوم شد که مقدسات هم قیمتی دارن
    غزیز این طرح مال کساییه که فرصت های زندگیشون رو از دست دادن
    کسایی که بدون کارت پایان خدمت نه تونستن تحصیل کنن نه گواهینامه بگیرن نه جواز کسب
    مثل داداش خودم که 10 ساله سرباز فراریه چون مشکل اعصاب و روان داره نمیتونه خدمت کنه و معافیت اعصاب هم بهش نمیدن چیکار باید بکنه؟این طرح براش خوبه دیگه

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

دوستان من میخوام به زودی دفترچه بگیرم

کف پام صاف هست اما فکر نمی کنم شدید باشه ولی انقدر هست که پاشنه هام منجرف شه و راه رفتن یا ایستادن بیشتر از 30 دقیقه موجب درد توی مچ پام میشه و اگر به 1 ساعت برسه شب از درد خوابم نمیره
    به همین دلیل فکر می کنم معاف از رزم باشم
    تک پسرم
    مدرک لیسانس
    26 ساله
    غیبت ندارم

با توجه به تک پرسی میگن قطعا توی استان خودم خدمت می کنم و با توجه به لیسانس و اضافه شدن معاف از رزم میگن کارم اداریه
    نمیدونم

به نظرتون معاف از رزم جه قدر به درد میخوره؟
    چه قدر احتمال داره تهران بمونم و خدمتم اداری باشه؟

سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

لطفا حذف شود

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

غزیز این طرح مال کساییه که فرصت های زندگیشون رو از دست دادن
    کسایی که بدون کارت پایان خدمت نه تونستن تحصیل کنن نه گواهینامه بگیرن نه جواز کسب
    مثل داداش خودم که 10 ساله سرباز فراریه چون مشکل اعصاب و روان داره نمیتونه خدمت کنه و معافیت اعصاب هم بهش نمیدن چیکار باید بکنه؟این طرح براش خوبه دیگه
    جواز کسب رو میشه به نام همسر یا برادر یا.... گرفت. بنده هم بعد از تحصیل خدمت رفتم و مسول اشتباهات دیگران در زندگیشون هم نیستم.
    در ضمن کسی که مشکل اعصاب و روانش در حدی هست که نمیتونه خدمت بره به هیچ وجه نباید گواهینامه بگیره، قادر به تحصیل نیست و توانایی کار هم نداره. البته من هم وقتی عصبانی میشم اعصابم خورد میشه. طبیعیه

10. این کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بحث درجه بالاتر فقط در ناجا هست و مثلا در سطح لیسانس هم نه اینکه توصیه نمیشه بلکه استواری بهتر هست.
    بله من هم ناجا افتادم، میخوام در امتحانات خوب عمل کنم و درجم بالا باشه، حداکثری که برا لیسانس می تونه باشه، چه کارهایی باید انجام بدم؟ چه چیزایی رو خوب انجام بدم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود

دوستان من میخوام به زودی دفترچه بگیرم

کف پام صاف هست اما فکر نمی کنم شدید باشه ولی انقدر هست که پاشنه هام منجرف شه و راه رفتن یا ایستادن بیشتر از 30 دقیقه موجب درد توی مچ پام میشه و اگر به 1 ساعت برسه شب از درد خوابم نمیره
    به همین دلیل فکر می کنم معاف از رزم باشم
    تک پسرم
    مدرک لیسانس
    26 ساله
    غیبت ندارم

با توجه به تک پرسی میگن قطعا توی استان خودم خدمت می کنم و با توجه به لیسانس و اضافه شدن معاف از رزم میگن کارم اداریه
    نمیدونم

به نظرتون معاف از رزم جه قدر به درد میخوره؟
    چه قدر احتمال داره تهران بمونم و خدمتم اداری باشه؟

سپاس
    همه این ها بستگی به این داره که تو کدوم ارگان بیفتین. من که تو نیروی انتظامی بودم معاف از رزم تو آموزشی خیلی فرقی نداشت. ولی تو یگان خدمتی معاف از رزم ها پست نمیدادن ولی گشت میرفتن و به عنوان راننده هم ازشون استفاده میکردن. در شرایط خاص که پیش اومدنش خیلی دست شما نیست اداری خواهید شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •