دوستان این طرح خرید خدمت رو جزییات بیشتری ازش میدونید؟
دوستان این طرح خرید خدمت رو جزییات بیشتری ازش میدونید؟
اگر منظور شما طرح خريد خدمت افراد غايبه، اين طرح براي افرادي است كه حداقل ٨ سال غيبت دارند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
کسی که سرباز فراری هم هست میتونه از این طرح استفاده کنه؟
من 20 روز پیش خدمتم تموم شد 21 ماه تمام خدمت کردم
اعرامی 1391/12/01- مرکز آموزش: مالک اشتر اراک-یگان خدمتی: ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان....- معاف از رزم بودم- ماشین تحویلم بود- با مدرک لیسانس اعزام شدم.
خوشحال میشم بتونم به دوستان کمک کنم چون خودم موقع اعزام( دوسال پیش همین مواقع) خیلی از دوستان در همین تاپیک کمک گرفتم.
راستی این قضیه فروش خدمت من رو که دو سال از عمرم رو تو خدمت بودم و شب و روز گشت میزدم. بسیار عصبانی کرده. احساس میکنم پشت گوشام مخملی بوده که خدمت رفتم.
از موقعی که -به قول آقایون -خدمت مقدس سربازی رو میفروشن. معلوم شد که مقدسات هم قیمتی دارن![]()
غزیز این طرح مال کساییه که فرصت های زندگیشون رو از دست دادن
کسایی که بدون کارت پایان خدمت نه تونستن تحصیل کنن نه گواهینامه بگیرن نه جواز کسب
مثل داداش خودم که 10 ساله سرباز فراریه چون مشکل اعصاب و روان داره نمیتونه خدمت کنه و معافیت اعصاب هم بهش نمیدن چیکار باید بکنه؟این طرح براش خوبه دیگه
درود
دوستان من میخوام به زودی دفترچه بگیرم
کف پام صاف هست اما فکر نمی کنم شدید باشه ولی انقدر هست که پاشنه هام منجرف شه و راه رفتن یا ایستادن بیشتر از 30 دقیقه موجب درد توی مچ پام میشه و اگر به 1 ساعت برسه شب از درد خوابم نمیره
به همین دلیل فکر می کنم معاف از رزم باشم
تک پسرم
مدرک لیسانس
26 ساله
غیبت ندارم
با توجه به تک پرسی میگن قطعا توی استان خودم خدمت می کنم و با توجه به لیسانس و اضافه شدن معاف از رزم میگن کارم اداریه
نمیدونم
به نظرتون معاف از رزم جه قدر به درد میخوره؟
چه قدر احتمال داره تهران بمونم و خدمتم اداری باشه؟
سپاس
جواز کسب رو میشه به نام همسر یا برادر یا.... گرفت. بنده هم بعد از تحصیل خدمت رفتم و مسول اشتباهات دیگران در زندگیشون هم نیستم.
در ضمن کسی که مشکل اعصاب و روانش در حدی هست که نمیتونه خدمت بره به هیچ وجه نباید گواهینامه بگیره، قادر به تحصیل نیست و توانایی کار هم نداره. البته من هم وقتی عصبانی میشم اعصابم خورد میشه. طبیعیه
بله من هم ناجا افتادم، میخوام در امتحانات خوب عمل کنم و درجم بالا باشه، حداکثری که برا لیسانس می تونه باشه، چه کارهایی باید انجام بدم؟ چه چیزایی رو خوب انجام بدم؟
همه این ها بستگی به این داره که تو کدوم ارگان بیفتین. من که تو نیروی انتظامی بودم معاف از رزم تو آموزشی خیلی فرقی نداشت. ولی تو یگان خدمتی معاف از رزم ها پست نمیدادن ولی گشت میرفتن و به عنوان راننده هم ازشون استفاده میکردن. در شرایط خاص که پیش اومدنش خیلی دست شما نیست اداری خواهید شد
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)