تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2637 از 4105 اولاول ... 1637213725372587262726332634263526362637263826392640264126472687273731373637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,361 به 26,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه بشه که خیلی کار خوبیه

دو سال الکی عمر ادم حروم نمیشه

پ ن :: حالا که موقعیت واسه یک نفرمون جور شده خواهشا حسودی نکنین دیگه ، هی تز ندین که کار درستی نیستو از اینجور حرفا ، ناموسن اگه یکی از شما ها جای من بودینو میتونستین معاف بشین،بجای حسادت کمکتون میکردم،چون میدونم شماهایی که اینجایین هم مثل خودم نه پارتی کلفتی دارین نه پول انچنانی

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام عزیز . چطوری ؟

من تقریبا یه ماه پیش کارت معافیتم رو گرفتم . همین دوشنبه نامه اومد که بازرسی نظام وظیفه با شما یه سری کار اداری داره که اگه نیاین کارتتون باطل میشه .
    خلاصه رفتیم و چند نفری هم مثل من اومده بودن اونجا . قضیه از این قرار بود که از وقتی این جریان فوتبالیستها راه افتاد نظام وظیفه شروع کرد با تلاش و کوشش بسیار ، پرونده ها رو با ریزبینی و دقت زیاد مورد بررسی دوباره قرار داده .
    و تونسته افرادی مثل من که بزرگترین پارتی دنیا یعنی خدا رو دارن و معافیت گرفتن ، بهشون مشکوک بشه که باید ازشون به پاس شناسایی یه کلاهبردار حرفه ای و جاعل کارت معافیت سربازی ( یا در واقع یک لیسانسه کامپیوتر که پدرش با یه حقوق کارگری ناچیز خرجشو میده و هر روز دنبال کار میگردم و از مال دنیا فقط یه pc دارم و روابط اجتماعی قوی هم ندارم) تقدیر و قدردانی به عمل بیاد .

از من میشنوی سمتش نرو که به نظر از همین ماه شروع کردن و پرونده های معافیت رو با دقت خیلی زیاد مورد بررسی دوباره قرار میدن . اون جا کسایی بودن که دو سال یا سه سال معافیتشون رو گرفته بودن اما حالا احضارشون کردن واسه بررسی پرونده .
    فکر هم نکن یه بررسی معمولی بود . مثل یه متهم ازت بازجویی میکنن و باید تمام مراحل معافیتت رو با جزییات واسشون شرح بدی و این وسط اگه سوتی بدی خیلی اذیت میکنن حین بازجویی . بعد از اون هم میفرستنت یه جای معتبر که بیماریت بررسی بشه . الان من از مرحله اول گذشتم و همه چی رو صادقانه بهشون توضیح دادم . بقیه اش با خود خدا . خودش معافیتم رو جور کرد خودش هم ازش محافظت میکنه .
    فقط مونده واسه کم کاری تیروئید که برم ازمایش بدم . جالبه بهشون گفتم تا الان قرص مصرف میکردم و اینها گفتن قرص نخور و یه هفته بعد باید ازمایش بدی . خدا کنه تا اون موقع اثر قرصها از بین بره و عددهای تو ازمایش کم کاریم رو درست نشون بده .

خلاصه اینکه اگه یه وقت معلوم بشه تقلب کردی مجازات کیفری داره و فقط این نیست که بفرستنت سربازی . جعل سند شناخته میشه دیگه . اگه تا الان این روش خیلی راحت بوده از این به بعد ممکنه بد جور از این کارت پشمون بشی .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

توهین به کسانی بود که مرد و مردانه خدمت کردند
    اینایی که مردانه خدمت کردن هم مجبور بودن همچین زیاد هم مردونگی به خرج ندادن

من که مردانه معاف شدم

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

فقط مونده واسه کم کاری تیروئید که برم ازمایش بدم . جالبه بهشون گفتم تا الان قرص مصرف میکردم و اینها گفتن قرص نخور و یه هفته بعد باید ازمایش بدی . خدا کنه تا اون موقع اثر قرصها از بین بره و عددهای تو ازمایش کم کاریم رو درست نشون بده .

خلاصه اینکه اگه یه وقت معلوم بشه تقلب کردی مجازات کیفری داره و فقط این نیست که بفرستنت سربازی . جعل سند شناخته میشه دیگه . اگه تا الان این روش خیلی راحت بوده از این به بعد ممکنه بد جور از این کارت پشمون بشی .
    نسخه پزشک رو که قرص تجویز کرده داشته باشید؛ اگه یه وقت اثر قرصها از بین نرفت بتونید ثابت کنید که به خاطر قرص بوده.
    مراقب نسخه اصلی مدارک باشید؛ یه بار یه نفر خیلی راحت نسخه پزشکیم رو پاره کرد (در مورد معافیت نبود)
    البته من کپی داشتم، جایی هم که مدرک گرفتم نامه ها رو ثبت میکرد و شماره نامه میداد.
    خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد.

ضمناً پرس و جو کنید ببینید در یکی دو هفته اثر اون قرص ها از بین میره یا نه!
    Last edited by hamed29; 12-12-2014 at 15:09.

5. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پ ن :: حالا که موقعیت واسه یک نفرمون جور شده خواهشا حسودی نکنین دیگه ، هی تز ندین که کار درستی نیستو از اینجور حرفا ، ناموسن اگه یکی از شما ها جای من بودینو میتونستین معاف بشین،بجای حسادت کمکتون میکردم،چون میدونم شماهایی که اینجایین هم مثل خودم نه پارتی کلفتی دارین نه پول انچنانی

سلام. دوست عزیز بچه مردم رو تو چاله ننداز!
    آره هرکی که پولشو داشته باشه جاضر میشه که حدود 5 تومن بده و معاف بشه ولی نه از چنین راهی. مثلا اگه خرید خدمت رو بذارن شاید واسه خیلیا 5 تومن پولی نباشه و خدمت رو بخرن ولی فراموش نکنید که وقتی کارت خدمت رو به طور غیرقانونی گرفتید تا آخر عمرتون هر روز ممکنه بیان دم در خونتون و بگن شما کارتت جعلیه و اون موقع هست که تو هر شرایطی باشید زندگیتون از هم میپاشه چون هر موقع متوجه بشن هم باید کل خدمت رو بعلاوه اضافه خدمتش برید و هم جرم مرتکب شدید و حتما دادگاهی هم میشید. حالا فک کنید شما کارت غیرقانونیتون رو گرفتید و بعدشم واسه چندین سال داشتید یه جای خوب کار میکردید و بعدش این قضیتون لو بره اون کار هم از دست میدید! کلا سربازی چیزی نیست که بخواید باهاش شوخی داشته باشید! من خودم با مدرک فوق لیسانس افتادم 02 ارتش و از 3 دی خدمتم شروع میشه و از ماه ها پیش کلی فکر کردم و برنامه ریختم تا بهترین راه رو برای ادامه زندگیم انتخاب کنم که دیدم بهترین راه رفتن به خدمت هست حالا به دلایل مختلف. اگرچه خودم اصلا دوست ندارم 21 ماه از عمرم رو تو سربازی هدر بدم ولی امیدم به خدا هستو با بهترین برنامه ریزی و ماکزیمم استفاده از زمان های موجود در طول خدمت این 21 ماه رو هم پیش میبرم. در اولین گام که خدا بهم کمک کردو انداختم تهران تا نزدیک خونه باشم و بعد از اینم من وظیفم برنامه ریزی منظم واسه زندگیمه و بقیش دیگه دست خداست. امیر و سردارو ارشد یگانو این آدما هم در مقابل خدایی که دارم هیچن!
    موفق باشی عزیز

7. 3 کاربر از flourish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه نظر دوستان را می خواین که نظر دادن نه اگه نظر همه را می خواین برین نظر اونها را گوش کنید.

اکثر کسایی هم که اینجا جواب میدن کارت پایان خدمت دارن پس به کارت معافیت پزشکی احتمالی شما حسودی نمیکنن!

سوالات بعدی شما در این تاپیک را هم شخصا من جواب نمیدم.

سلام، در آموزشی چطور میشه نمره بالایی کسب کرد برای بالا بردن درجه بعد از آموزشی؟ من تو امتحانای کتبیش مشکلی ندارم، میتونم خیلی بالا بگیرم، کارای دیگه چیا میخوان؟ چجوری میتونم نمرات بالاتری بگیرم؟ ممنون میشم از با تجربه ها راهنماییم کنن.
    بحث درجه بالاتر فقط در ناجا هست و مثلا در سطح لیسانس هم نه اینکه توصیه نمیشه بلکه استواری بهتر هست.

متاسفم . خرید خدمت فراریها توهین به کسانی بود که مرد و مردانه خدمت کردند. خدایا این مملکت داره کجا میره؟
    البته باید جزییات مشخص بشه، گفتم بیشتر این قانون شامل کسانی هست که تا آخر عمر دیگه نمیان خدمت و منتر 50 سالشون بشه تا پاسپورت و... بگیرن در نتیجه راه حلی هست که درآمد زایی بشه.

در نهایت هم کارت پایان خدمت نمیگیرن و کارت معافیت میگیرن.

9. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینایی که مردانه خدمت کردن هم مجبور بودن همچین زیاد هم مردونگی به خرج ندادن
    من که مردانه معاف شدم
    دوست عزیزم
    شما که "مردانه" معاف شدی و رنگ پادگان و خدمت را ندیدی پس قضاوت نکن!
    در این هوای سرد ، هستند سربازانی که در مناطق دور در لب مرز در حال خدمت هستند ، در مناطقی غربی کشور که برف سنگین وجود داره تا زانو در برف باید از یک منطقه وسیع پاسداری کنند که هیچ روشنایی نیست به زحمت دو تا سه قدم جلوتر دیده میشه هم باید از مراقب افراد شرور و قاچاقچی باشه هم مراقب سگ و گرگ و حیوان درنده.شاید این حرف کلیشه باشه اما بخشی از امنیتی که در ان شما مردانه معافیت می گیرید در تلاش و همت این سربازان است.
    نمی خواستم جواب پستت رو بدم اما واقعا هضم این پست سنگینه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر نکنم سرکاری باشه با خود رئیس صحبت کردم،(یعنی خودش پیشنهاد داد) واسه همین گفتم شرایط خاص هست
    واسه این کار میخواستم تاریخ اعزام رو بندازم عقب ولی میخواستم مطمئن بشم که امریه صددرصد اوکی میشه وگرنه الکی چند ماه وقت خودم رو حروم میکردم
    واسه همین هم گفت خودت برو دنبالش ببین امکانش هست تا حالا مورد اینطوری نداشتم
    حالا بنظرتون از کی و کجا برم بپرسم که دقیق جواب بدن؟
    ببینید من خودم زیاد دل خوشی از این ادارات ندارم... همه جا سر زدم شانسمو امتحان کنم (بدون پ)... تا الان که نشده !
    ولی روالش اینه که اول باید برید کارگزینی بپرسید میگیرن یا نه ... اگر اونا ندونن میتونن یه استعلام از وزارت خانه بگیرن مطمئن بشن ... شما هم بعد اینکه مطمئن شدی باید تمدید کنی مثلآ بیفتی اسفند و بعدش مدارک رو تحویل اداره یا هر جا که بخوان ازت بدی
    در ضمن باید جواب تمدیدتون هم سریع بیاد (که دست خودتون نیست) تا حداقل 2 ماه فرصت باشه
    احتمال اینکه تمدید کنید و حتی بعد از موافقت زیرش بزنن هم هست (یا هر اتفاقی رخ بده) بنابراین باید ریسک کنید
    Last edited by pm1; 12-12-2014 at 18:30.

12. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیزم
    شما که "مردانه" معاف شدی و رنگ پادگان و خدمت را ندیدی پس قضاوت نکن!
    در این هوای سرد ، هستند سربازانی که در مناطق دور در لب مرز در حال خدمت هستند ، در مناطقی غربی کشور که برف سنگین وجود داره تا زانو در برف باید از یک منطقه وسیع پاسداری کنند که هیچ روشنایی نیست به زحمت دو تا سه قدم جلوتر دیده میشه هم باید از مراقب افراد شرور و قاچاقچی باشه هم مراقب سگ و گرگ و حیوان درنده.شاید این حرف کلیشه باشه اما بخشی از امنیتی که در ان شما مردانه معافیت می گیرید در تلاش و همت این سربازان است.
    نمی خواستم جواب پستت رو بدم اما واقعا هضم این پست سنگینه!
    خوب همه سربازی که همین نیست . نوکری و بیگاری کشیدن هم داره . اکثر کارهایی که به سربازا میدن اصلا در جهت تواناییشون نیست . پست های صفحه های قبل خیلی خوب گفته شده بود . اگه سربازی تخصصی بشه و حقوق بالا در نظر بگیرن واسش خیلی اوضاع فرق میکنه . همه با کله میرن .
    خداییش انصافه همون بیچاره ای که لب مرز در اون شرایط داره خدمت میکنه دو سال از عمرش رو اینطوری بگذرونه و حقوق ماهیانه 70 تومن بهش بدن و یکی دیگه این خدمت رو نره و خیلی ریلکس زندگی عادیش رو بکنه و توی این دوسال کلی پول در بیاره و تو زندگی جلو بیفته ؟

ما ایرانی ها اینقدر که زور دولت بالا سرمون بوده و ازادی نداشتیم کسایی شدیم که وقتی حقمون پایمال میشه به جای اینکه حقمون رو پس بگیریم ، تقاضا داریم حق بقیه هم مثل ما پایمال بشه . سربازی اجباری هم که حق خوریه . چه جورم حق خوریه .
    میدونیم خیلی ها هستن واسشون فرقی نمیکنه که سربازی برن یا نه . دو سال از عمرشون بره یا نه . مثل مرد میرن سربازیشون رو میگذرونن و اصلا فکر معافی و اینا نیستن . شاید اصلا میخوان تو نظام خدمت کنن و همونجا استخدام بشن . شاید اصلا میخواد جای دولتی استخدام بشه .
    ولی یکی نمیخواد اصلا وارد نظام بشه . اصلا هدف زندگیش با مسیر سربازی نابود میشه . چرا باید این هم خدمت اجباری بره . چرا باید دولت به یکی حال بده و حال یکی دیگه رو بگیره .
    بالشخصه حاضر بودم یا معاف بشم و به زندگیم بچسبم یا اگه رفتم سربازی جوری بشه که بتونم واقعا خدمت کنم به کشورم نه اینکه دو سال رو جایی بگذرونم که عمرم هدر بره . حالا هم که معافیم رو گرفتم ول کن نیستن . هر چند خودم رو قبل از معافیت اماده کرده بودم واسه خدمت اما همون 20% احتمال معافیتم خوشبختانه درست شد .
    Last edited by Gregar; 12-12-2014 at 19:32.

14. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا من از یک شنبه میخوام برم با داشنگاه تصفیه کنم و برم دبنال کرای خدمت برج 10/1 همین امسال یعنی تقربا 10 روزه دیگه میرم تو غیبت ...
    امیدوارم بتونم 3 روزه کارام رو جمع و جور کنم حداقل اینجوری نرم تو غیبت هر چند تا 22 بهمن همه رو می بخشن مثل اینکه امل اگر بخوام جایی پذیرش بگیرم احتمالا مشکل بخرم ..

تا 10 روز دیگه ثبت نام کامل بشه برج 12 اگر برام جا باشه که خوب ... تو مدت این دو ماه پی امریه باشم به نظرتون جواب میده

یکی از رفقا همه شرایط امریه رو دشاتم تقریبا... ( متاهل بود .ارشد داشت . دیگه بگم بسیجی داشت . دوره 45 روزه داشت ) خلاصه 1 ماه مونده به اعزام کارای امریه رو داشت انجام میداد که ازش قبول نکردن و اقتاد ارتش شهرمون

حالا من یه کوچولو امید به پذیرش سپاه دارم اگر بخوام برا امریه اقدام کنم ازم قبول نکنن هیچی دیگه با مردک کاردانی دیگه معلوم چه شود .... همین یه کوچلو امید به پذیرش سپاه رو هم از دست میدم

16. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اگه یک دانشجوی کاردانی که در سمای دانشگاه ازاد درس میخونه نتونه در دو ساله قانونی درسشو تموم کنه ایا میتونه بعد از اتمام کاردانی ادامه تحصیل بده توی همون دانشگاهه ازادش کارشناسی بخونه

معمولا اگه کمیسیون دانشگاه قبول کنه یه نامه میده میبرین نظام وظیفه اونجا هم 99 درصد قبول میکنن معمولا تا ترم 6 اجازه میدن ادامه بدین بعضاً ترم 7 هم اجازه میدن ولی کمیسیون دانشگاه حتماً باید موافقت کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •