سلام عزیز . چطوری ؟
من تقریبا یه ماه پیش کارت معافیتم رو گرفتم . همین دوشنبه نامه اومد که بازرسی نظام وظیفه با شما یه سری کار اداری داره که اگه نیاین کارتتون باطل میشه .
خلاصه رفتیم و چند نفری هم مثل من اومده بودن اونجا . قضیه از این قرار بود که از وقتی این جریان فوتبالیستها راه افتاد نظام وظیفه شروع کرد با تلاش و کوشش بسیار ، پرونده ها رو با ریزبینی و دقت زیاد مورد بررسی دوباره قرار داده .
و تونسته افرادی مثل من که بزرگترین پارتی دنیا یعنی خدا رو دارن و معافیت گرفتن ، بهشون مشکوک بشه که باید ازشون به پاس شناسایی یه کلاهبردار حرفه ای و جاعل کارت معافیت سربازی ( یا در واقع یک لیسانسه کامپیوتر که پدرش با یه حقوق کارگری ناچیز خرجشو میده و هر روز دنبال کار میگردم و از مال دنیا فقط یه pc دارم و روابط اجتماعی قوی هم ندارم) تقدیر و قدردانی به عمل بیاد .
از من میشنوی سمتش نرو که به نظر از همین ماه شروع کردن و پرونده های معافیت رو با دقت خیلی زیاد مورد بررسی دوباره قرار میدن . اون جا کسایی بودن که دو سال یا سه سال معافیتشون رو گرفته بودن اما حالا احضارشون کردن واسه بررسی پرونده .
فکر هم نکن یه بررسی معمولی بود . مثل یه متهم ازت بازجویی میکنن و باید تمام مراحل معافیتت رو با جزییات واسشون شرح بدی و این وسط اگه سوتی بدی خیلی اذیت میکنن حین بازجویی . بعد از اون هم میفرستنت یه جای معتبر که بیماریت بررسی بشه . الان من از مرحله اول گذشتم و همه چی رو صادقانه بهشون توضیح دادم . بقیه اش با خود خدا . خودش معافیتم رو جور کرد خودش هم ازش محافظت میکنه .
فقط مونده واسه کم کاری تیروئید که برم ازمایش بدم . جالبه بهشون گفتم تا الان قرص مصرف میکردم و اینها گفتن قرص نخور و یه هفته بعد باید ازمایش بدی . خدا کنه تا اون موقع اثر قرصها از بین بره و عددهای تو ازمایش کم کاریم رو درست نشون بده .
خلاصه اینکه اگه یه وقت معلوم بشه تقلب کردی مجازات کیفری داره و فقط این نیست که بفرستنت سربازی . جعل سند شناخته میشه دیگه . اگه تا الان این روش خیلی راحت بوده از این به بعد ممکنه بد جور از این کارت پشمون بشی .