بازی رو ندارم منتها چند بار تو کل کل تو گیم نت از این طریق کتک خوردم :| (نکته : من ارتباط خودم رو از هرگونه بازی خز و خیل نفی می کنم : دی)
میندازیش روی میز گوینده ، میری رو اون چرت و پرتای گوشه رینگ (همون 4 تا : دی) بعد میپری روش... میز خورد میشه![]()
بازی رو ندارم منتها چند بار تو کل کل تو گیم نت از این طریق کتک خوردم :| (نکته : من ارتباط خودم رو از هرگونه بازی خز و خیل نفی می کنم : دی)
میندازیش روی میز گوینده ، میری رو اون چرت و پرتای گوشه رینگ (همون 4 تا : دی) بعد میپری روش... میز خورد میشه![]()
اگه میخای کشتی گیرهای قفل را بازشن کنی بی خود مرحله هاش رو نرو
شما برو تو قسمت یونیورس و اون بازی هارو انجام بده برات سوپراستارهای قفل شده رو بازش میکنه
(از منوی ابتدای بازی برو گزینه ی دوم و اون مراحل رو برو)
بحث ٣ چراغ شد... ميخوام بدون كه چيكار ميشه كرد كه كنسول ٣چراغ شه؟!نه اينكه خراب شه ها !! فقط يه ٣ چراغ بده بدونم چجوريه ٣چراغ
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
نه دوست عزیز من جواب شما رو درست دادم! شما اون پست منو با دقت دوبار بخونین! در مورد اینکه من بلد نیستم یا حال ندارم هم چیزی نمیگم و بقیه باید قضاوت کنن!
اما باز هم میگم یا بازی روی هارد نصب نیست و شما اشتباه میکنید یا کنسولتون جنی شده!!
همه بازی ها وقتی روی هارد نصب میشن به جز زمان ورود به بازی (یعنی زمانی که شما از داشبورد وارد بازی میشین!) کاملا از روی هارد اجرا میشن و درایو هیچ فعالیتی نداره! همنطور که علی هم گفت این کار برای اینه که درایو مطمعن بشه که بازی که شما میخواین اجرا کنید دیسکش رو دارین و داخل درایو هست! در PC هم همنینطوره و شما اگه بازی اوریج داشته باشین و اونا نصب کنید بعدش که بازی اجرا شد درایو دیگه فعالیت نمیکنه و بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه!
بعدش هم دوست عزیز من و کاربرای دیگه هیچ وظیفه ای نداریم که جواب سوالات دیگران رو بدیم و فقط از روی علاقه و کمک این کار رو میکنیم و این درست نیست که شما طلبکار کاربرا باشین! من از برخوردتون ناراحت نشدم و ازین اتفاقات زیاد در این انجمن افتاده و منطقی باهاش کنار میام ولی در مورد دیگر کاربران که تجربه شاید نداشته باشن این بر خورد ها درست نیست!
امیدوارم که از صحبتم ناراحت نشین و اگه بی احترامی کردم ببخشین و ایندفعه دیگه تونسته باشم کمکتون کنم.
کابل های AV رو شل هم به کنسول و هم به TV وصل کن ( کاملا جا نرن تو درگاه ) بعد کنسول رو روشن کن! بعد تا شب بشین سه چراغو تماشا کن!!![]()
Last edited by shab_2008; 30-07-2011 at 23:18.
HDMI هم جواب میده؟؟؟
راستی حسام میتونی فیوز هم سریع قطع و وصل کنی که کنسول ریست شه![]()
آخ که چکارایی میکنید شما!آخه سه چراغ میخوای چیکار؟جدی سرت میاد دلت میسوزه ها!
دوستان من گشتم دنبال تاپیک مخصوص Limbo ولی پیداش نکردم!اگه میشه راهنماییم کنید تا لینکشو پیدا کنم!اگرم میدونید جواب سوالم چیه همینجا محبت کنید ارشادم کنید!2 هفتست سر کار یه بچه فینگیلیم!
محتوای مخفی: مخفیه مثلاً
من جدیدا وقتی دسته رو روشن می کنم کنسول هم روشن می شه چرا قبلا اینطوری نبود
کنسولمم اسلیمه
باید هم بشه...
لازم نبود اینهمه بنویسی دستت خسته میشه عزیز.من هم از شما و قدیمیهای فروم هیچ انتظاری ندارم.. در مورد جوابتون هم موقعی که من به جواب درست نرسم یعنی جواب درست داده نشده..اینهایی که شما گفتی من میدونم و چندبارم سوالم رو تکرار کردم ولی مثل اینکه سوالم بد مطرح شد! اون حرفم از روی قصد و غرض نبوده از شما عذر میخوام . دوست دارم همه جا دوستی برقرار باشه و کسی جمله هاشو از کنایه و مسخره نگه.... دوست باشیم همیننه دوست عزیز من جواب شما رو درست دادم! شما اون پست منو با دقت دوبار بخونین! در مورد اینکه من بلد نیستم یا حال ندارم هم چیزی نمیگم و بقیه باید قضاوت کنن!
اما باز هم میگم یا بازی روی هارد نصب نیست و شما اشتباه میکنید یا کنسولتون جنی شده!!
همه بازی ها وقتی روی هارد نصب میشن به جز زمان ورود به بازی (یعنی زمانی که شما از داشبورد وارد بازی میشین!) کاملا از روی هارد اجرا میشن و درایو هیچ فعالیتی نداره! همنطور که علی هم گفت این کار برای اینه که درایو مطمعن بشه که بازی که شما میخواین اجرا کنید دیسکش رو دارین و داخل درایو هست! در PC هم همنینطوره و شما اگه بازی اوریج داشته باشین و اونا نصب کنید بعدش که بازی اجرا شد درایو دیگه فعالیت نمیکنه و بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه!
بعدش هم دوست عزیز من و کاربرای دیگه هیچ وظیفه ای نداریم که جواب سوالات دیگران رو بدیم و فقط از روی علاقه و کمک این کار رو میکنیم و این درست نیست که شما طلبکار کاربرا باشین! من از برخوردتون ناراحت نشدم و ازین اتفاقات زیاد در این انجمن افتاده و منطقی باهاش کنار میام ولی در مورد دیگر کاربران که تجربه شاید نداشته باشن این بر خورد ها درست نیست!
امیدوارم که از صحبتم ناراحت نشین و اگه بی احترامی کردم ببخشین و ایندفعه دیگه تونسته باشم کمکتون کنم.
نه دوست من ، دستم ازین تایپها خسته نمیشه!
والا در یه سری بازی های قدیمی (مثلا بازی های سال 2007 یا 2008 به قبل) بعضی بازی ها در لودینگ ها از روی دیسک هم اجرا میشن با اینکه بر روی هارد نصبن! اما بازی که شما گفتین بازی خیلی قدیمی نیست و دلیلی براجرای اون از روی دیسک هنگام نصب بازی نیست! اولین بار هم هست که من همچین چیزی مبشنوم! حتی الانم یه تحقیقی در این باره کردم ولی همچین مشکلی ندیدم!
حالا یه سوال دیگه :
دیسک بازی شما سالمه!؟ آسیب ندیده!؟ خط و خوش روش نیست!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)