سلام نمیدونم باید پیگیرش باشم اگه بخوام بگیرم
همه میگن لو نمیره فقط باید یه مدت صبر کرد تا ابا از اسیای بیفته
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام نمیدونم باید پیگیرش باشم اگه بخوام بگیرم
همه میگن لو نمیره فقط باید یه مدت صبر کرد تا ابا از اسیای بیفته
منم پیشنهاد نمیکنم دوست من
کار درستی نیست نرو دنبالش
اگه بشه که خیلی کار خوبیه
دو سال الکی عمر ادم حروم نمیشه
پ ن :: حالا که موقعیت واسه یک نفرمون جور شده خواهشا حسودی نکنین دیگه ، هی تز ندین که کار درستی نیستو از اینجور حرفا ، ناموسن اگه یکی از شما ها جای من بودینو میتونستین معاف بشین،بجای حسادت کمکتون میکردم،چون میدونم شماهایی که اینجایین هم مثل خودم نه پارتی کلفتی دارین نه پول انچنانی
سلام داداش من بزار برات یه چیز تعریف کنم
به منم گفتن 4-5 بدی میتونن برات معافیت پزشکی بگیرن.اما من یک لحظه هم فک نکردم وگفتم نمیخوام..چون به ادم کار نمیدن واگه بگیرن چوب تو استین ادم میکنن!
حالا چند روز پیش یکی یه چیز تعریف کرد که مطمن شدم.میگفت طرف 40 سالش بوده بود ومیرن دم خونش وگوششو میگیرن میارن .تازه حدود 50 میلیون خرج کرده بودتا براش معافیت پزشکی بگیرن!
شما حساب کن بعد 12 سال رفتن دنبالش![]()
دوستان عزیز اینجا جایی برای موارد خلاف قوانین نیست !! درصورت مشاهده این گونه موارد. برخورد خواهد شد
راست میگین
چون ممکنه برای انجمن مشکلاتی مثل فیلترینگ پیش بیاد
حالا کسی میدونه با بسیجی فعال بودن چند ماه از خدمت کم میکنن
Last edited by mehrabooni; 12-12-2014 at 13:26.
فکر نکنم سرکاری باشهبا خود رئیس صحبت کردم،(یعنی خودش پیشنهاد داد) واسه همین گفتم شرایط خاص هست
واسه این کار میخواستم تاریخ اعزام رو بندازم عقب ولی میخواستم مطمئن بشم که امریه صددرصد اوکی میشه وگرنه الکی چند ماه وقت خودم رو حروم میکردم
واسه همین هم گفت خودت برو دنبالش ببین امکانش هست تا حالا مورد اینطوری نداشتم
حالا بنظرتون از کی و کجا برم بپرسم که دقیق جواب بدن؟
سلام به سربازای غریب اما قوی...
دوستان کسی واسه 10/3 توی 04 بیرجند افتاده اینجا؟
اگه هست یه ندایی بدین ببینیم چندتاییم؟
سلام، در آموزشی چطور میشه نمره بالایی کسب کرد برای بالا بردن درجه بعد از آموزشی؟ من تو امتحانای کتبیش مشکلی ندارم، میتونم خیلی بالا بگیرم، کارای دیگه چیا میخوان؟ چجوری میتونم نمرات بالاتری بگیرم؟ ممنون میشم از با تجربه ها راهنماییم کنن.
متاسفم . خرید خدمت فراریها توهین به کسانی بود که مرد و مردانه خدمت کردند. خدایا این مملکت داره کجا میره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)