تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2636 از 4428 اولاول ... 1636213625362586262626322633263426352636263726382639264026462686273631363636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,351 به 26,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند روزیه با اینترنت نامحدود 1Mbps محل کار که از پارس‌آنلاین هست یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی می‌خوام بعضی سایت‌ها، که فی لتر هم نیستند، رو ببینم، سایت رو باز نمی‌کنه و به نظر می‌آد کانکشن به اون سایت تایم‌اوت می‌ده. بعدش که یه پراکسی داخلی (داخل ایران) رو تنظیم می‌کنم، همون سایت رو بدون مشکل باز می‌کنه. ظاهراً پارس‌آنلاین یه خرابکاری یه جایی کرده.

مورد اولش رو وقتی متوجه شدم که وب‌سایت یه مؤسسه خیریه رو که خودم طراحی و آپلود کردم رو چک می‌کردم. باز نمی‌کرد. حتی پینگش هم نمی‌کرد اما از طریق فی لتر شک ن مشکلی نداشتم. دنبال یه پراکسی داخلی گشتم و بعد از تنظیم اون دیدم که بدون هیچ مشکلی باز شد. در ضمن، هاست این وب‌سایت هم به تازگی به داخل ایران منتقل شده.

از اون روز به بعد دیدم که هر از چند گاهی بعضی از سایت‌ها که مشکلی هم ندارن و فیلتر نیستن، یه همچین بلایی سرشون اومده.

کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟
    مشکل از پارس آنلاین هست ولی مقطعی هست و حل میشه مثلا الان شما این مشکل رو داری و من مشکلی ندارم

از CMD این دستور رو اجرا کن ببین فرقی میکنه : ipconfig /flushdns

یکبار ریستارت کامپیوتر هم توصیه میشه

2. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چند روزیه با اینترنت نامحدود 1Mbps محل کار که از پارس‌آنلاین هست یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی می‌خوام بعضی سایت‌ها، که فی لتر هم نیستند، رو ببینم، سایت رو باز نمی‌کنه و به نظر می‌آد کانکشن به اون سایت تایم‌اوت می‌ده. بعدش که یه پراکسی داخلی (داخل ایران) رو تنظیم می‌کنم، همون سایت رو بدون مشکل باز می‌کنه. ظاهراً پارس‌آنلاین یه خرابکاری یه جایی کرده.

مورد اولش رو وقتی متوجه شدم که وب‌سایت یه مؤسسه خیریه رو که خودم طراحی و آپلود کردم رو چک می‌کردم. باز نمی‌کرد. حتی پینگش هم نمی‌کرد اما از طریق فی لتر شک ن مشکلی نداشتم. دنبال یه پراکسی داخلی گشتم و بعد از تنظیم اون دیدم که بدون هیچ مشکلی باز شد. در ضمن، هاست این وب‌سایت هم به تازگی به داخل ایران منتقل شده.

از اون روز به بعد دیدم که هر از چند گاهی بعضی از سایت‌ها که مشکلی هم ندارن و فیلتر نیستن، یه همچین بلایی سرشون اومده.

کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟
    علاوه بر توضیحات دوستمون شما dns رو هم عوض کنید شاید حل بشه
    فعلا برای تست از dns های گوگل استفاده کنید:
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    منم این مشکل رو با بعضی سایتها مثل استور گوگل کروم داشتم که بدون سد شکن سایت باز نمیشد اما با اون به راحتی باز میشد که با تعویض dns حل شد
    Last edited by saeed ssd; 23-11-2013 at 17:42.

4. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان این طرح 512 که هست واسه دانلود چجوریه چند kb میده ؟ کسی هست که از مخابرات طالقاتی کرج داشته باشه ؟اگه هست راضی هست ؟ ممنون میشم ج بدین

Sent from my GT-P3100

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوش به حالتون
    1-شما چه سرویسی دارین ؟
    2-دان استریم شما چند هست ؟
    3-من قبلا دان استریم روی 4 مگ بود روی بین 200 تا 360 میشد حالا دان استریم برام روی 9 مگ گذاشت اما خطم تا 6 مگ را نشون میده --میگن کشش نداره
    4-سرعتم کم شده نمیدونم اشکال کلی بود یا تغییر پروفایل من بود به نظرتون به 4 مگ برش گردونم ؟
    1. سرویس 512 محدود
    2.روی 9 مگ هست
    3.4 . شما از کجا میدونی خطط نمیکشه؟ snr خطط مگه زیره 10 هست؟ مشکل از خود سرویس دهندس که سرعت رو محدود میکنه. با اینکه مثلا خطط روی 9 مگ هست ولی بت همچین سرعتی رو نمیده

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من امروز صبح سرویس گرفتم و تا الان هم چراغ ADSL ام خاموشه. کلا تا کی طول میکشه اینا وصل کنن؟ اصلا واسه چی بلافاصله خط رانژه نمیشه؟ طرف میگفت دو سه روز طول میکشه حتی یوزر پسوردی هم که بهم داده میزنم تو سایت پارس آنلاین میگه اشتباهه یعنی هنوز اکانت رو نساختن !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من امروز صبح سرویس گرفتم و تا الان هم چراغ ADSL ام خاموشه. کلا تا کی طول میکشه اینا وصل کنن؟ اصلا واسه چی بلافاصله خط رانژه نمیشه؟ طرف میگفت دو سه روز طول میکشه حتی یوزر پسوردی هم که بهم داده میزنم تو سایت پارس آنلاین میگه اشتباهه یعنی هنوز اکانت رو نساختن !!!
    دیگه از اینجا به بعدش با مخابرات مرکز شماست که چقدر لفتش بده تا خط رو رانژه کنه
    مثلا من دقیقا یادمه مرکز ما دو هفته طولش داد تا خط رو رانژه کنه
    دو سه روز که خیلی خوبه

9. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من نامحدود هستم میخوام برم محدود از کجا بفهمم خطم 9 مگ رو میکشه مشهد هستم؟؟

بعد چرا این تنظیمات مودم با آدرس192.168.1.1 برام بالا نمیاد؟!

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من نامحدود هستم میخوام برم محدود از کجا بفهمم خطم 9 مگ رو میکشه مشهد هستم؟؟

بعد چرا این تنظیمات مودم با آدرس192.168.1.1 برام بالا نمیاد؟!
    تو همین 192.168.1.1 برید هست Status یا Statistics روی DSL قسمت SNR و دیتا ریت که نوشته خطتتون تا چه میزانی کشش داره. اگه دیتا ریت نبود، بیشتر یا مساوی بودن SNR از Line Attenuation نشون میده خط تو وضعیت خوبی هست و 9 مگ رو جواب میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

1. سرویس 512 محدود
    2.روی 9 مگ هست
    3.4 . شما از کجا میدونی خطط نمیکشه؟ snr خطط مگه زیره 10 هست؟ مشکل از خود سرویس دهندس که سرعت رو محدود میکنه. با اینکه مثلا خطط روی 9 مگ هست ولی بت همچین سرعتی رو نمیده
    512 محدود تو دانلود چه قدر میده ؟

Sent from my GT-P3100

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •