تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2635 از 3347 اولاول ... 163521352535258526252631263226332634263526362637263826392645268527353135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,341 به 26,350 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه milad.design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان 2 شب هست که وقتی از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنم (یک شب 3ساعته ، یک شب 2ساعته گرفتم) ، تقریبا نیم ساعت اخر و از شارژ خود گوشی کم میکنه و پیام میده که موجودی شما تمام شده است! در حالی که در برنامه ایرانسل من وقتی میرم درست نشون میده که مثلا 80درصد موجودی بسته هنوز باقی مونده!
    مثلا دیشب بسته 2ساعته بود ، تقریبا نیم ساعت آخر رفت شارژ و تموم کرد و از بسته استفاده نمیکرد در حالی که بسته از 40 گیگ فقط 5گیگش مصرفش شده بود!

داره خودمونی میشه Vahid7767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان 2 شب هست که وقتی از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنم (یک شب 3ساعته ، یک شب 2ساعته گرفتم) ، تقریبا نیم ساعت اخر و از شارژ خود گوشی کم میکنه و پیام میده که موجودی شما تمام شده است! در حالی که در برنامه ایرانسل من وقتی میرم درست نشون میده که مثلا 80درصد موجودی بسته هنوز باقی مونده!
    مثلا دیشب بسته 2ساعته بود ، تقریبا نیم ساعت آخر رفت شارژ و تموم کرد و از بسته استفاده نمیکرد در حالی که بسته از 40 گیگ فقط 5گیگش مصرفش شده بود!
    ایرانسل یه سرویسی داره با نام "طرح کنترل مصرف آزاد" که وقتی فعالش کنی از اون به بعد هروقت بسته خریدی و بستت تموم شد از شارژت هیچی کم نمیشه و نمیذاره از شارژ گوشی برای رفتن به اینترنت استفاده بشه
    یعنی مثلا اگه بسته ۶ تا ۱۲ظهر خریدی راس ساعت ۱۲ اینترنتتو قطع میکنه

کد فعالسازی

3. 3 کاربر از Vahid7767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

.
    داداش من خودم s7 دارم مدل فلت هست و اج نیست. آنت دهیش معمولیه و شاخ نیست
    یه مودم d100 دارم باهاش 9 مگابایت یا 72 مگابیت میگیرم. با گوشی ولی تهش 3 مگابایت.
    یه سونی z5 هم داریم که تست گرفتم باهاش مثل مودم 9 مگابایت رو داد
    من نظرم اینه اون s7 رو برای این کار نگیری
    خودم دارم و دارم با توجه به تجربه خودم میگم. حالا چی بگیری که خوبه رو نمیدونم ولی سونی xz به نظرم خوب باشه یا آیفون 7 پلاس
    سلام دوست عزیز شما و امثال شما که سرعتهای بالا دارید میخواستم بدونم تو تمام ساعت های شبانه روز این سرعت رو دارید ویا اختلاف فاحشی تو ساعت های اولیه روز با ساعت های عصر تا انتهای شب براتون پیش نمیاد اخه من تو اول صبح تا 42 مگا بیت هم میگیرم ولی شبا که میام خونه نهایت ۳تا ۴مگا بیت میگیرم البته برخی از دوستان نظرشون به اینه که چون از فاصله دور دارم میگیرم اینجوریه ولی اخه وقتی مشخصات سیگنال تا این حد خوبه وتعغیری هم نمیکنه چرا باید سرعت تا این حد اختلاف داشته باشه اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست سرعت که می گیرم با دانلودم کاملا متفاوته!!! سرعت دانلودم زیر300کیلو اما تستم اینه؟!!!( فول انتن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - U

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

تست سرعت که می گیرم با دانلودم کاملا متفاوته!!! سرعت دانلودم زیر300کیلو اما تستم اینه؟!!!( فول انتن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - U
    اگه منظورت فقط امروزه من هم صبح که داشتم تست میکردم فوق‌العاده ضعیف بود تماس گرفتم ۷۰۰گفت مثل این که فقط مخصوص من نیست درحال پیگیریه تا شب درست میشه ولی اگه همیشه اینطوره که حتما مشکل از جایی دیگه است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه منظورت فقط امروزه من هم صبح که داشتم تست میکردم فوق‌العاده ضعیف بود تماس گرفتم ۷۰۰گفت مثل این که فقط مخصوص من نیست درحال پیگیریه تا شب درست میشه ولی اگه همیشه اینطوره که حتما مشکل از جایی دیگه است
    اره ابوالفضل جان امروز تست کردم اینجوریه..ولی ی موردی دیگه هم هس الان دوشبه که دارم دانلود می کنم تو 2ساعت خودشو بکشه 12گیگ بتونم بگیرم...کانکشن هم معمولا دوتایی میزارم..اخرای دانلودم چهارتاگذاشتم تا 3ونیم مگ گرف..این چطوریه قضیش؟

این تنظیمات دستی باند فرکانس کمک می کنه ب سرعت بالا؟
    Last edited by sasan.69; 08-12-2016 at 16:30.

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

اره ابوالفضل جان امروز تست کردم اینجوریه..ولی ی موردی دیگه هم هس الان دوشبه که دارم دانلود می کنم تو 2ساعت خودشو بکشه 12گیگ بتونم بگیرم...کانکشن هم معمولا دوتایی میزارم..اخرای دانلودم چهارتاگذاشتم تا 3ونیم مگ گرف..این چطوریه قضیش؟
    چی بگم والا دیگه اذیتای ایرانسل داره از حد میگذره همه اینا هم برمیگرده به کمبود پهنای باند شدیدی که ایرانسل داره به نظر من سنگ سنگین برداشته فعلا کمرش داره اوت زیر خم میشه جز صبر کردن هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد چون وقتی شما یا هر کس دیگه ای مشخصات سیگنالش خوبه یعنی مشکلی در دریافت پهنای باند نداره وقتی sinrشما خوبه یعنی مقدار نویز آنچنانی در کار نیست مابقی چیزا هم که در اختیار مصرف کننده نیست که بتونه کاری کنه اپراتور باید مشکل رو حل کنه که اون هم با این حجم شدید متقاضی کاری نمیتونه بکنه کم کم با اضافه کردن پهنای باند مشکلات کم میشه ولی کی این اتفاق بیافته والاه واعلم

9. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چی بگم والا دیگه اذیتای ایرانسل داره از حد میگذره همه اینا هم برمیگرده به کمبود پهنای باند شدیدی که ایرانسل داره به نظر من سنگ سنگین برداشته فعلا کمرش داره اوت زیر خم میشه جز صبر کردن هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد چون وقتی شما یا هر کس دیگه ای مشخصات سیگنالش خوبه یعنی مشکلی در دریافت پهنای باند نداره وقتی sinrشما خوبه یعنی مقدار نویز آنچنانی در کار نیست مابقی چیزا هم که در اختیار مصرف کننده نیست که بتونه کاری کنه اپراتور باید مشکل رو حل کنه که اون هم با این حجم شدید متقاضی کاری نمیتونه بکنه کم کم با اضافه کردن پهنای باند مشکلات کم میشه ولی کی این اتفاق بیافته والاه واعلم
    مرسی داداش .......

ی سوال دیگه...این تنظیمات دستی مثلا بیاد رو باند 2600برای چی هس؟ چ کمکی می کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

مرسی داداش .......

ی سوال دیگه...این تنظیمات دستی مثلا بیاد رو باند 2600برای چی هس؟ چ کمکی می کنه؟
    عزیز باند ۷پهنای باند بیشتری داره و معمولا بالای 2برابر باند۳پهنا داره اگه مشخصات سیگنال تو اون باند هم خوب باشه خیلی بهتر پهنای باند گیرت میاد

12. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

.
    داداش من خودم s7 دارم مدل فلت هست و اج نیست. آنت دهیش معمولیه و شاخ نیست
    یه مودم d100 دارم باهاش 9 مگابایت یا 72 مگابیت میگیرم. با گوشی ولی تهش 3 مگابایت.
    یه سونی z5 هم داریم که تست گرفتم باهاش مثل مودم 9 مگابایت رو داد
    من نظرم اینه اون s7 رو برای این کار نگیری
    خودم دارم و دارم با توجه به تجربه خودم میگم. حالا چی بگیری که خوبه رو نمیدونم ولی سونی xz به نظرم خوب باشه یا آیفون 7 پلاس
    ممنون . تشکر.
    والا منم از همین میترسم. میخوام یه چیزی بگیرم که این مشکل دریافت کم سرعت رو نداشته باشه.
    اصلا تعصب به برندی ندارم و دنبال بهترین هستم. روی همین دو موردی که گفتین فکر کنم مانور بدم بهتره.
    بقیه ی مدلها فکر نکنم به خوبی اینها باشند. ولی htc 10 هم فکر کنم خوب باشه تو این مورد ولی
    یه جا خوندم بهترین همون z5 هست که شما هم دارین و اشاره هم کردین و امتحانش رو هم پس داده.
    فکر کنم بخوام fail نداشته باشم باید برم سمت زد فایو ... البته یه مشکل دیگه هم هست میگن
    z5 دو سیم سرعت دریافتش خوب نیست و cat4 هست و باید تک سیم باشه که cat6 هست و سرعت بالاست.
    این مورد گوشی شما دو سیم هست یا تک؟ و اینکه به نظرتون z5 معمولی بهتره یا z5 premium ؟ از نظر همین آنتن دهی و دریافت سرعتهای بالای نت؟
    - و اینکه اگراز دوستان کسی هست که بگه دلیل علمی اینکه گوشی فلان مدل نسبت به مدل دیگه (در حالی که هر دو تو ساپورت باندهای 2g عین هم هستند) آنتن دهی بهتر و سرعت نت بهتری داره چیه؟ مثلا همین s7 تازه at9 cهست و اسنپدراگون 820 ولی مثلا زد فایو cat6 اسنپ 810 هست ولی زد فایو بهتر آنتن میده و سرعت نشت بالاتره چیه؟ پس به سی پی مربوط نیست؟
    Last edited by fastfind; 08-12-2016 at 17:12.

14. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •