تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2634 از 4105 اولاول ... 1634213425342584262426302631263226332634263526362637263826442684273431343634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,331 به 26,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من خیلی تو نت گشتم کسی میدونه بیماری های پدر که باعث میشه بتونیم کفالتشون رو قبل 70سالگی بگبریم طبق قانون جدید چیه ??

Sent from my HUAWEI G730-U10

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
    یه کتابی چیزی هست بخریم که توش تمام قوانین انتظامی ناجا رو نوشته شده باشه..؟
    که مثلا حق افسر نگهبان چیه ؟ حق سرباز چیه ؟
    که اگه فردا افسر نگهبانی دژبانی حرفی یا کاری ازمون خواست بتونم طبق بند و قانون جوابش رو بدیم...یه کتابی که بند به بند قانون رو نوشته شده باشه..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ببینید احتمالش در ناجا کم هست ولی غیر ممکن نیست در نتیجه شما باید برین ببینید چی پیش میاد.

هدف ما هم اینه که باچشم بازتر برین.

جا باز شده کد خورده، شاید کد را در روزهای آخر بخورین ولی در برگه اولیه خودتون نباشه.

طرح طرح خوبی هست چون کسی که 35 سالسه نمیاد خدمت بیاد هم مفید نمیشه ولی نباید 8 سال غیبت باشه باید سقف سنی باشه.

بر فرص دیپلمی که 27 سال سن داره و 8 سال غایبه نره و فوق 27 ساله بره حق خوری هست.

به نطر 36-35 سال به بالا مناسب باشه که میشه حدودا متولدین 57-58 به بالا.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

سلام
    واقعا جا داره بابت توجه ....سرعت پاسخ گویی و دقتی که درپاسخگویی دارید ازتون تشکر کنم.

.

4. 2 کاربر از کاظم2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    اینطور که به نظر میاد اکثر لیسانس ها دارن میوفتن ناجا و ارشدا ارتش، درسته ؟
    تو ارشدا هم جندین نفر رو دیدم که تهران افتادن.
    یعنی احتمالش نیست تهران بیوفتم من؟ اصلا چجوریه قانونش ؟ میشه دست کم یه پیشبینی ای کرد؟ هم برای آموزشی و هم تقسیم .
    لیسانس الکترونیک، کرج ، اون نامه (برگ سفید) هم هنوز نیومده برام، یکشنبه میرم پلیس + 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    یعنی احتمالش نیست تهران بیوفتم من؟ اصلا چجوریه قانونش ؟ میشه دست کم یه پیشبینی ای کرد؟ هم برای آموزشی و هم تقسیم .
    لیسانس الکترونیک، کرج ، اون نامه (برگ سفید) هم هنوز نیومده برام، یکشنبه میرم پلیس + 10
    نه بستگی به نیاز اون مقطع زمانی داره و هیچ قاعده و قانون خاصی نداره،به هر حال ارتش نیاز بیشتری به نیرو داره و اکثرا میوفتن ارتش!
    من یه بار دیگه میرم خدمت اگه بفرستنم ناجا!
    البته حاضرم در ارتش یا سپاه هم مجدد به عنوان دژبان مرکز خدمت کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام حسین آقا.
    بنده که فوق لیسانسم و ساکن کرج چهارشنبه بعد از ظهر ناممو پست آورد و قبلشم رفتم پلیس +10 گفتش یه هفته قبل اعزام پست میاره و بهم نگفت! منو انداختن 02 ارتش که تهران هست. ولی اینکه فوق لیسانس رو میندازن ارتش و لیسانس رو میندازن نیروی انتظامی که نمیتونه درست باشه چون ارتشم قطعا لیسانس میگیره، مثلا همین پادگان 02 کلی لیسانس میگیره. ولی نکته اینجاست که نیروی انتظامی به افراد وظیفه لیسانس و فوق لیسانس بیشتر نیاز داره چون برای کاراش از اونا استفاده میکنه مثل همین بچه هایی که میندازن سر چهار راه ها. ولی به نظرم در زمان فعلی احتمال اینکه لیسانس و فوق لیسانس بیوفتن نیروی انتظامی بیشتر هست. اینکه آموزشی کدوم شهر بیوفتی که اصلا هیچ قاعده ای نداره حالا باز شاید برای تقسیم یه قاعده ای داشته باشه. ایشالا که جای خوب بیوفتی رفیق.
    Last edited by flourish; 11-12-2014 at 23:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شما 3 دی یعنی چهارشنبه که بری 02 اونجا تقسیم میشین و گردان و گروهانتون مشخص میشه و بهتون تا شنبه مرخصی میدن میایین خونه. حالا شما برا اطمینان یه ساک ببر ولی حتما بهتون تا شنبه مرخصی میدن.
    ما که از راه تقریبا دور میایم 01 چطوریه وضعیت؟ یعنی 4شنبه بعداز ظهر ولمون میکنن؟ من خیلی سختمه بخوام 4شنبه بیام و دوباره جمعه شب برگردم.اونجا جایی نمیدن که بمونیم 2روز رو؟؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان این طرح خرید خدمت برای افراد بالای 27 سال شامل سربازهای فراری هم میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

در ۰۱ با اغاز هفته سوم ، از افرادی که دارای شرایط خاص مثل تک اولاد ذکور یا متعهل هستند ، منشی نام نویسی می کنه ، سپس به شما فرمی می دهند که در ان شما مشخص می کنید که چه نوع شرایطی دارید (شما که تک اولاد ذکور هستید بایستی علاوه بر مشخصات خود مشخصات پدر و مادر ، محل تولد و سکونت را وارد نمایید) سپس ان فرم وا تحویل منشی می دهید چند روز بعد یک نامه امضا شده از سوی فرماندهی پادگان به شما می دهند که به ثبت و احوال شهر محل سکونت شماست و خواسته شده که ثبت احوال شهرستان ان را تایید کند بعد از ان شما نامه تایید شده به همراه فتوکپی از کارت ملی و شناسنامه خود و پدر و مادر را تحویل می دهید.
    ۱-شما برای پست نامه به شهرستان می توانید به ستاد فرماندهی ۰۱ بروید در ان حا این کار را برای شما انجام می دهند
    ۲- در یک روز خاص اعلام می کنند که در مسجد پادگان مدارک را جمع اوری می کنند.
    ۳-در روز جمع اموری مدارک یک فرم را باید پر کنید که در ان علاوه بر مشخصات خود ، شماره پرسنلی را نیز وارد کنید. شماره پرسنلی را در هفته دوم به شما می دهند.
    اقا تشکرات فراوان بابت پاسخ گویی بی دریغه شما
    فقط یه چیزی:شنیدم اگه پدر مادر واسه 2تا شهر مختلف باشند باید از 2تا شهر گواهی بگیری از ثبت احوال. حقیقت داره؟؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک دانشجوی کاردانی سما باید چند ترمه تموم کنه

تا چند ترم میتونه با نامه از نظام وظیفه ادامه تحصیل بده
    اگه یک دانشجوی کاردانی که در سمای دانشگاه ازاد درس میخونه نتونه در دو ساله قانونی درسشو تموم کنه ایا میتونه بعد از اتمام کاردانی ادامه تحصیل بده توی همون دانشگاهه ازادش کارشناسی بخونه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •