من خیلی تو نت گشتم کسی میدونه بیماری های پدر که باعث میشه بتونیم کفالتشون رو قبل 70سالگی بگبریم طبق قانون جدید چیه ??
Sent from my HUAWEI G730-U10
من خیلی تو نت گشتم کسی میدونه بیماری های پدر که باعث میشه بتونیم کفالتشون رو قبل 70سالگی بگبریم طبق قانون جدید چیه ??
Sent from my HUAWEI G730-U10
سلام
یه کتابی چیزی هست بخریم که توش تمام قوانین انتظامی ناجا رو نوشته شده باشه..؟
که مثلا حق افسر نگهبان چیه ؟ حق سرباز چیه ؟
که اگه فردا افسر نگهبانی دژبانی حرفی یا کاری ازمون خواست بتونم طبق بند و قانون جوابش رو بدیم...یه کتابی که بند به بند قانون رو نوشته شده باشه..
سلام
واقعا جا داره بابت توجه ....سرعت پاسخ گویی و دقتی که درپاسخگویی دارید ازتون تشکر کنم.
.
سلام دوستان
اینطور که به نظر میاد اکثر لیسانس ها دارن میوفتن ناجا و ارشدا ارتش، درسته ؟
تو ارشدا هم جندین نفر رو دیدم که تهران افتادن.
یعنی احتمالش نیست تهران بیوفتم من؟ اصلا چجوریه قانونش ؟ میشه دست کم یه پیشبینی ای کرد؟ هم برای آموزشی و هم تقسیم .
لیسانس الکترونیک، کرج ، اون نامه (برگ سفید) هم هنوز نیومده برام، یکشنبه میرم پلیس + 10![]()
نه بستگی به نیاز اون مقطع زمانی داره و هیچ قاعده و قانون خاصی نداره،به هر حال ارتش نیاز بیشتری به نیرو داره و اکثرا میوفتن ارتش!
من یه بار دیگه میرم خدمت اگه بفرستنم ناجا!
البته حاضرم در ارتش یا سپاه هم مجدد به عنوان دژبان مرکز خدمت کنم![]()
سلام حسین آقا.
بنده که فوق لیسانسم و ساکن کرج چهارشنبه بعد از ظهر ناممو پست آورد و قبلشم رفتم پلیس +10 گفتش یه هفته قبل اعزام پست میاره و بهم نگفت! منو انداختن 02 ارتش که تهران هست. ولی اینکه فوق لیسانس رو میندازن ارتش و لیسانس رو میندازن نیروی انتظامی که نمیتونه درست باشه چون ارتشم قطعا لیسانس میگیره، مثلا همین پادگان 02 کلی لیسانس میگیره. ولی نکته اینجاست که نیروی انتظامی به افراد وظیفه لیسانس و فوق لیسانس بیشتر نیاز داره چون برای کاراش از اونا استفاده میکنه مثل همین بچه هایی که میندازن سر چهار راه ها. ولی به نظرم در زمان فعلی احتمال اینکه لیسانس و فوق لیسانس بیوفتن نیروی انتظامی بیشتر هست. اینکه آموزشی کدوم شهر بیوفتی که اصلا هیچ قاعده ای نداره حالا باز شاید برای تقسیم یه قاعده ای داشته باشه. ایشالا که جای خوب بیوفتی رفیق.
Last edited by flourish; 11-12-2014 at 23:19.
ما که از راه تقریبا دور میایم 01 چطوریه وضعیت؟ یعنی 4شنبه بعداز ظهر ولمون میکنن؟ من خیلی سختمه بخوام 4شنبه بیام و دوباره جمعه شب برگردم.اونجا جایی نمیدن که بمونیم 2روز رو؟؟![]()
دوستان این طرح خرید خدمت برای افراد بالای 27 سال شامل سربازهای فراری هم میشه؟
اقا تشکرات فراوان بابت پاسخ گویی بی دریغه شما
فقط یه چیزی:شنیدم اگه پدر مادر واسه 2تا شهر مختلف باشند باید از 2تا شهر گواهی بگیری از ثبت احوال. حقیقت داره؟؟
اگه یک دانشجوی کاردانی که در سمای دانشگاه ازاد درس میخونه نتونه در دو ساله قانونی درسشو تموم کنه ایا میتونه بعد از اتمام کاردانی ادامه تحصیل بده توی همون دانشگاهه ازادش کارشناسی بخونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)