تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2634 از 4751 اولاول ... 1634213425342584262426302631263226332634263526362637263826442684273431343634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,331 به 26,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمام حرف من این بود که زور ما به شاتل نمی رسه/ یه واقعیته
    بین آی اس پی هیچ رقابتی نیست چون سر همشون به یه آخور بنده
    فقط و فقط به فکر جیب خودشونن و بس
    تنها چیزی که اهمیت نداره رضایت کاربر بدبخته
    در حالی که اگه ما نباشیم از گشنگی می میرن
    اما فکر می کنین چند نفر میان تو این تاپیک؟
    واقعا چند نفر قبل از خرید میان اینجا تحقیق؟
    تمام بچه های ناراضی این تاپیک که بخوان از شاتل برن 100 نفر هم نمیشن
    خیلی خوش بینانست که فکر کنیم شاتل به خاطر 100 نفر که در واقع پر مصرف ترین و ناراضی ترین کاربراشم هستن بیاد
    سیاستش رو عوض کنه
    اگه به همین کم رضایت ندیم همینم قطع می کنن

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

7

اين حر فها كاملا غلطه. استفاده نكردن از چيزي كه حق طبيعي مشتركه با فرهنگي نيست بلكه بلا نسبت اسكليه!!
    ببين دوست عزيز اگر هر شركتي فقط مشترك زياده كنه و از اونر هيچ كاري براي گسترش زيرساخت و حجم شبكش انجام نده خوب مطمئنا به مشكل برميخوره. شاتل شده عين خطاي موبايل تو تابستون و عيد در گيلان ما. اون موقع هم اينقدر آدم موبايل بدست مياد شمال كه سرويسها كرش ميكنه و NETWORK BUSY ميده. پس بايد بگيم آدمهايي كه اونجا با مامانشون صحبت ميكنن بي فرهنگن و بايد از موبايل استفاده نكن تاشبكه براي اون زني زائويي كه وقت زايمانش رسيده خالي باشه كه زنگ بزنه آمبولانس!!

دوست عزیز حرف شما صحیحه اما من طبق شرایطی که حاکمه گفتم .اگه فقط تقصیر isp بود میشد قبول کرد حرف شمارو . اما الان طبق شرایطی که خودتونم میدونید از isp تا کاربرا همه تحت فشارن و مطمئنا isp های دیگه هم اگه این سیاست ادامه دار بشه میوفتن تو چاه و شما فکر نکنید میرید یه شرکت دیگه صبح تا شب دانلود میکنید و هیچ اتفاقی هم براتون نمیفته .در این بین شاتل هم سیاست مزخرفیو در پیش گرفته وگرنه به این زودی خودشو با این همه کاربر نمیبرد زیره اب . (البته هنوز که شبانه رایگانه ) و خدا نکنه که برش دارن چون منی که ترافیکم 3 گیگه اصلا روز هیچی نمیتونم دانلود کنم و به همون شبی 200 تا 800 مگ رازیم

4. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    128 داره.
    منم از شاتل میرم.واقعا روی اعصابم رفته.چند وقته شبا نمیتونم دانلود کنم.دیشب سرعت از دایال اپ کمتر بود.تمام شب افتضاح بود.
    خوب برو ، به حرف 1 نفر و 2 نفر میشه اطمینان کرد؟ تو همین تاپیک این همه دارن میگن سرعت افتضاحه ولی اگر لوگ شب قبل رو نشون بدن میبینیم که 4 گیگ دانلود کردن ، بد میگن سرعت کمه ... ، ولی این 1 هفته رو قبول دارم که شاتل بدجور مشتریهاشو رنجوند ، من هم جزو یکیشون ، ( البته من در کل 3 تا 2 مگ دارم و فعلا یکی از این 3 تا سرعتش پاییشن اومده و بقیه مثل اسب داره دانلود می کنه )

6. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینجا از دوستان کسی هست که از بابلسر باشه و از شاتل سرویس آرت گرفته باشه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

خوب برو ، به حرف 1 نفر و 2 نفر میشه اطمینان کرد؟ تو همین تاپیک این همه دارن میگن سرعت افتضاحه ولی اگر لوگ شب قبل رو نشون بدن میبینیم که 4 گیگ دانلود کردن ، بد میگن سرعت کمه ... ، ولی این 1 هفته رو قبول دارم که شاتل بدجور مشتریهاشو رنجوند ، من هم جزو یکیشون ، ( البته من در کل 3 تا 2 مگ دارم و فعلا یکی از این 3 تا سرعتش پاییشن اومده و بقیه مثل اسب داره دانلود می کنه )
    درسته. معمولا هر وقت جایی اعتراضی چیزی باشه همه جوگیر میشن و هر چی بتونن مینالن، خیلی ها هستن که با شرایط بهتر از چیزی که پیشبینی میکردن دارن سرویس میگیرن و بازم از زمین و زمان شکایت میکنن. به نظر من تا وقتی دولت داره اینترنت رو وارد و توزیع میکنه عملا هیچ رقابتی وجود نداره - این تبلیغات و شرایطی که هر ISP داره هم سقفش محدود میشه به دولت و در نهایت آسیب رو ما میبینیم. برای شرکتی مثل شاتل رفتن 100 نفر که هیچ، 1000 نفر هم نمیتونه دلیلی برای تغییر سیاست شرکت باشه - پس لطفا خودتون رو اذیت نکنید. ما هم ناراضی هستیم اما...
    Last edited by moslem-visual; 13-11-2010 at 00:32. دليل: اشتباه لپی

9. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما صحیحه اما من طبق شرایطی که حاکمه گفتم .اگه فقط تقصیر isp بود میشد قبول کرد حرف شمارو . اما الان طبق شرایطی که خودتونم میدونید از isp تا کاربرا همه تحت فشارن و مطمئنا isp های دیگه هم اگه این سیاست ادامه دار بشه میوفتن تو چاه و شما فکر نکنید میرید یه شرکت دیگه صبح تا شب دانلود میکنید و هیچ اتفاقی هم براتون نمیفته .در این بین شاتل هم سیاست مزخرفیو در پیش گرفته وگرنه به این زودی خودشو با این همه کاربر نمیبرد زیره اب . (البته هنوز که شبانه رایگانه ) و خدا نکنه که برش دارن چون منی که ترافیکم 3 گیگه اصلا روز هیچی نمیتونم دانلود کنم و به همون شبی 200 تا 800 مگ رازیم
    فقط تقصیر isp.چرا حرف بیخود میزنی.همه شاهدا.چند ماه پیش شبانه بعضی سایتها دانلود 60 کیلوبایت بود.بعضی سایتها 30.وقتی ساعت 7 میشد سرعت یدفعه خوب میشد.علتش هم این بود که عمدا شاتل سرعت شبانه را محدود کرده بود که ملت ترافیک روزانه را استفاده کنن و ترافیک بخرن.الان هم که همه سایتها را سرعتشو بسته.دیگه خیال خودشو راحت کرده.

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

درسته. معمولا هر وقت جایی اعتراضی چیزی باشه همه جوگیر میشن و هر چی بتونن مینالن، خیلی ها هستن که با شرایط بهتر از چیزی که پیشبینی میکردن دارن سرویس میگیرن و بازم از زمین و زمان شکایت میکنن. به نظر من تا وقتی دولت داره اینترنت رو وارد و توزیع میکنه عملا هیچ رقابتی وجود نداره - این تبلیغات و شرایطی که هر ISP داره هم سقفش محدود میشه به دولت و در نهایت آسیب رو ما میبینیم. برای شرکتی مثل شاتل رفتن 100 نفر که هیچ، 100 نفر هم نمیتونه دلیلی برای تغییر سیاست شرکت باشه - پس لطفا خودتون رو اذیت نکنید. ما هم ناراضی هستیم اما...
    هرجور راحتی.توی ایران هر شرکتی ببینه داره بی دردسر محصولشو میفروشه روز به روز کیفیتو کم میکنه که به سودش اضافه کنه

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

نه عزیزیم.من خودمو دوستای خودمو میبینم.در درجه بعد کسایی را که توی سایت پیغام میگذارن.خود من چند وقت بود سرعت شبانم شده بود 45.چند شب پیش شد 35.دیشب رسما 2-5 کیلوبایت.

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض وضعیت آینده شاتل

مشکلات فعلی اینترنت ناشی از دوچیز هست
    یکی کسانی که تصمیم گیرنده هستند در عرصه اینترنت و نظرشان این هست که سرعت اینترنت نباید زیاد باشد.
    که خود این شده مادر تمام مشکلات.
    وقتی سرعت پایین باشه شرکتها می بینند مشتری مجبور هست همون یک جنس را بخرد رقابت از بین می رود
    شرکتها می بینند خوب چه کاریه رقابت کنیم پول را بچسب وقتی اینطوری شد هم کیفیت میاد پایین هم قیمت بالا می مونه.
    این مشکل حداقل تا 3 سال دیگه باقی هست .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مشکل دوم
    50 درصد مشکلات بر میگرده به خود شاتل که اولاً خیلی طمع کار هست .
    شاتل یه کارهایی هم کرد مثلاً سرویسهای eco office راه انداخت که واقعاً قیمتهاش بالاست اصلاً نمی صرفه
    art را مثلاً نا محدود کرد.

شاتل الان براش دیگه مهم نیست مشتری ازدست بده چون در فکر تسخیر بازار های جدید هست .
    هر چقدر هم ریزش مشتری داشته باشه مشتری جدید میگره.
    حالا تا مشتری جدیدها بفهمند چه خبره شاتل بار خودشو بسته.
    شاتل به جای اینکه تلاش کنه هزینه های خودش را کم کنه قیمت اینترنت را پایین بیاره مشتری جذب کنه به دنبال راههای دیگه هست.
    30 درصد قیمت اینترنت مربوط به هزینه پهنای باند هست که می خره و 70 درصد بقیه تجهیزات و هزینه انتقال و وچیزهای دیگه هست.
    اگر اینجور ی پیش بره قطعاً به ضرر شاتل هست و حتی اگر دست به ترفندهای جدید بزنه باز فایده نداره.

با این قیمت سرعت و کیفیت پایین ping بالا شاتل دیگه نمی صرفه.

اگر وضع همین طوری پیش بره بهترین راه حل جایگزین مخابرات هست.هر چند اونهم چنگی به دل نمیزنه ولی خوب از لحاظ حجمی قیمتی به صرفه هست .

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

13. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرویس 1 - 2 مگ شاتل

سرویس شماره 2 - 2مگ شاتل

لینک دانلود نداشتم وگرنه بیشتر از این حرفا دانلود می کردم
    یه سرویس 2 مگ دیگه هم دارم که دانلود باهاش نمی کنم .... ولی سرعت اون هم درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

7

اين حرف شما رو قبول دارم كه ISP ها تحت فشار ولي مشكلات اونها در اين حيطه نيست. اگه در ارائه پهناي باند مشكل دارند چرا در طي 24 ساعت اين مشكل پيش نمياد؟ و فقط در طول مدت اريگان هست؟
    به نظرم اين بحث محدوديت‌هاي حكومتي شده يه راه فرار براي كم كاري. تو دادن سرويس درست كم كاري ميكنن ميگن كار دولته
    چرا سرعت كمه؟ كار مخابراته چرا ... بيخيال بابا اين بهونه‌ها ديگه نخ نماست.

اولا اين حرف شما دقيقا تاييد اين مسالست كه كه اين محدوديت‌ها عمديه شايد مثلا رندومه يعني هر دفعه بيخ يه بي‌گناهي رو ميگيره.
    دوما همه رو به يك ترازو نسنجيد، خيلي‌ها اهل دروغگويي نيستند و واقعا مشكل سرعت دارند.

درسته. معمولا هر وقت جایی اعتراضی چیزی باشه همه جوگیر میشن و هر چی بتونن مینالن، خیلی ها هستن که با شرایط بهتر از چیزی که پیشبینی میکردن دارن سرویس میگیرن و بازم از زمین و زمان شکایت میکنن. به نظر من تا وقتی دولت داره اینترنت رو وارد و توزیع میکنه عملا هیچ رقابتی وجود نداره - این تبلیغات و شرایطی که هر ISP داره هم سقفش محدود میشه به دولت و در نهایت آسیب رو ما میبینیم. برای شرکتی مثل شاتل رفتن 100 نفر که هیچ، 100 نفر هم نمیتونه دلیلی برای تغییر سیاست شرکت باشه - پس لطفا خودتون رو اذیت نکنید. ما هم ناراضی هستیم اما...
    دوست عزيز خيلي ها 128 دارن وDownStream آنها 512 است.شركتي كه نميتونه تعهداتشو خوب اجرا كنه غلط ميكنه بيشتر از چيزي كه قول داده براي عده‌اي عمل كنه. ببين همون 128 وقتي اين سرويس رو ميگيرن انتظار 128 دارن. وقتي شما بيشتر از آن بهشان سرويس بدي خوب انتظارشون رو مي‌بري بالاو طبيعي كه بعد از چند وقت ديگه حجم شبكت نكشه و اين جوري افتضاح ببار بياره...
    بعدشم فكر كردي اونا عاشق چشو ابروي مان كه 128 رو 512 مي‌بندن؟ نه دوست عزيز اين كار هم دقيقا به نفع خودشونه. چند نفر اينجوري برا شاتل تبليغ ميكنن كه ما128 داريم ولي اينقدر سرعتش بالاست.
    دولت انحصاري كرده درست، اما ميگم اين هيچ ربطي به محدوديت سرويس شبانه نداره
    انحصار دولت ضررش در اينجاست كه با خصوصي سازي و اشتغال زايي منافات داره. اينا واسه در رفتن مشكلو از سر خودشون وا ميكنن و ميبندن به جاهاي ديگه...

16. 2 کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •