نت کلا داغون شده به زور پیج باز میکنه چطور مشکلی نداره؟؟
نت کلا داغون شده به زور پیج باز میکنه چطور مشکلی نداره؟؟
دوست عزیز قبلا هم گفتم شما روی گسترش ارتباطات هستید که پهنای باندش همینه آی پی های مخابرات مشکلی نداره
این هم تست سرعت در ساعات رایگان:
![]()
رنج ایپی ها مخابرات چی هستش 2.185 ؟ اگر این هستش با این رنج هم تست میگیرم
دوستان روی این ایپی هم هستن فردا تست میگیرم ارسال میکنم
فکر نمیکنم از گسترش ارتباطات باشه من الان روی 37.221.8 هستم سرعتم هم خوبه استریمینگ هم خوبه فقط ای کاش گیت ویم لاک نبود
احتمالا از پهنای باند هست
این هم سرور لاس وگاس
![]()
دوستان مخابراتی بنده نت فن اوا دارم 4 روزه قطعه زنگ میزنم هرجا چیزی میگن . چراغ dsl ثابته و چراغ اینترنت خاموشه . مودمم ریست کردم و بعد کانفیگ کردم .الان اینا میگن از نویزه .خوب اگر نویز باشه چراغ dsl یا خاموش میشه چشمک میزنه . مقدار snr نزدیک 9 هست . line Attenuation هم 55 هست . دو ماه قبل اینجور شد پورت عوض کردن درست شد . چیکار کنم؟
احتمالا مشکل از اکانتینگه شرکته اگه یوزر و پسورد غلط وارد کنید چراغ مودم قرمز میشه ؟
نویزتون خیلی بالاست Attainable rate خط چند هست ؟ الان روی چه سرعتی لینک ثابت میشه ؟ اگه یه عکس از مشخصات خط بذارید بهتره
پینگ امروز هم خرابه برای همه آی پی ها و فقط سرعت خوبه ! 1 هفته هست نمیشه از سرویس های آنلاین استفاده کرده و درست هم نمیشه !![]()
احتمالا مشکل از اکانتینگه شرکته اگه یوزر و پسورد غلط وارد کنید چراغ مودم قرمز میشه ؟
نویزتون خیلی بالاست Attainable rate خط چند هست ؟ الان روی چه سرعتی لینک ثابت میشه ؟ اگه یه عکس از مشخصات خط بذارید
URL=http://8pic.ir/][/URL
با 117 شهر خودمون تماس گرفتم چک کردن گفتن افتضاحه خطت، فردا میان درست کنن امیدوارم درست بشه
Last edited by fafool70; 20-09-2015 at 13:36.
دومگ
همین الان
![]()
Last edited by reza1375534; 20-09-2015 at 23:37.
با سلام ببخشید میدونم اینجا تاپیک صبانت نیست گفتم شاید کسی بتونه جوابمو بده
من آبادان زندگی میکنم مرکز مخابراتی ولیعصر آبادان هستم
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود 10گیگ حداقل تبادل اطلاعات سرعتش چنده؟؟ و بعد از تمام شدن 10 گیک چند میشه؟؟و ممکنه سرعتش بعد از 10 گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟ چون من خودم و همسایهامون الان شاتل داریم128نامحدود سرعتش فیکس 120 هستش 100گیگ هم دانلود کنم تغییر نمیکنه البتهدوستان تو مرکز مخابراتی های دیگه اینطوری نیستن و سرعتشون 8 هم میشه
چون من نت رو برای گیم آنلاین میخوام شاتل بدردم نمیخوره و بیشتر مواقع لگ هستم تو بازی چه سرور ایرانی چه خارجی
ممکنه صبانت 128 نامحدود سرعت دانلودش بعذ از 10گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟
آیا صبانت پینگ خارجی و داخلی و پکت لاستش بدرد گیم میخوره؟؟
با تشکر فراوان
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)