مدارک تک فرزندی رو توی اموزشی میگن بیارید؟
من ثبت احوال سوال کردم گفت تو پادگان یه فرم میگیری میاری اینجا ما تایید میکنیم.
روندش همینه؟کسی تجربه ای داره در موردش؟
مدارک تک فرزندی رو توی اموزشی میگن بیارید؟
من ثبت احوال سوال کردم گفت تو پادگان یه فرم میگیری میاری اینجا ما تایید میکنیم.
روندش همینه؟کسی تجربه ای داره در موردش؟
ممنون از پاسخ سریعتون. پس اگه به امید این نریم که قراره برگردیم پس با خودمون باید یه ساک کوچیک ببریم تا یه سری وسایل موردنیاز همراهمون باشه.
به هر حال ممنون از راهنماییتون
در ۰۱ با اغاز هفته سوم ، از افرادی که دارای شرایط خاص مثل تک اولاد ذکور یا متعهل هستند ، منشی نام نویسی می کنه ، سپس به شما فرمی می دهند که در ان شما مشخص می کنید که چه نوع شرایطی دارید (شما که تک اولاد ذکور هستید بایستی علاوه بر مشخصات خود مشخصات پدر و مادر ، محل تولد و سکونت را وارد نمایید) سپس ان فرم وا تحویل منشی می دهید چند روز بعد یک نامه امضا شده از سوی فرماندهی پادگان به شما می دهند که به ثبت و احوال شهر محل سکونت شماست و خواسته شده که ثبت احوال شهرستان ان را تایید کند بعد از ان شما نامه تایید شده به همراه فتوکپی از کارت ملی و شناسنامه خود و پدر و مادر را تحویل می دهید.
۱-شما برای پست نامه به شهرستان می توانید به ستاد فرماندهی ۰۱ بروید در ان حا این کار را برای شما انجام می دهند
۲- در یک روز خاص اعلام می کنند که در مسجد پادگان مدارک را جمع اوری می کنند.
۳-در روز جمع اموری مدارک یک فرم را باید پر کنید که در ان علاوه بر مشخصات خود ، شماره پرسنلی را نیز وارد کنید. شماره پرسنلی را در هفته دوم به شما می دهند.
یاشا کیشیکلا در مورد تقسیمات آخر دوره روال خاصی برای خدمت کرده هایی که فوق لیسانس هم هستند وجود نداره؟ من به خاطر یه سری مشکلات، نامه رسمی دادگستری دارم برای اینکه کمک کنه بیافتم استان یا شهر خودم. میخواستم ببینم این نامه خطاب به کی باید باشه؟ و اینکه آیا موقع آموزشی زمان جمع آوری مستندات باید بدم دفتر آموزش؟
ممنونم.قربانت.داخل شهره؟
سلام همشهري، شما قبلا كه خدمت كردين، مركز آموزش وليعصر تبريز آموزش ديده بودين؟
اصلا شک نکن 100%
ببینید همونطور که گفتم اصلا این موارد ربطی به دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس نداره.
در مورد مسئله شما مطمئن نیستم که باید به ستاد فرماندهی کل بدین یا منتظر بشین و تقسیم بشین و بعد به فرماندهی استان مورد نظر بدین.
البته این موارد هیچ وقت قطعی نیستن و در صورت کارساز بودن احتمالا استان خودتون بیفتین.
سلامآره چند سال پیش اونجا بودم.
شما 3 دی یعنی چهارشنبه که بری 02 اونجا تقسیم میشین و گردان و گروهانتون مشخص میشه و بهتون تا شنبه مرخصی میدن میایین خونه. حالا شما برا اطمینان یه ساک ببر ولی حتما بهتون تا شنبه مرخصی میدن.
بچه ها من دو تا سوال دارم لطفا هرکس میتونه جواب بده :
1-اونایی که مثل من سقف مجاز سنوات دانشگاهی رو گذروندن یعنی بیشتر از مدت مجاز تحصیلشون تول کشیده اما با اجازه خود نظام وظیفه بوده و هنوز غیبت نخوردن اگه بخان در مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدن معافیت تحصیلی بهشون نمیدن به خاطر اینکه اضافه خوندن حالا اگر اعزام بشن و در حین خدمت قبول شن ترخیص میکنن که با معافیت تحصیلی ثبت نام کنیم یا کلا باید وایسیم تا خدمت تموم شه ؟
2-اینایی که محل اعزامشون توی شهری دیگس مثلا میزنه ساعت 7 صبح فلان شهر یعنی دیگه از نظام وظیفه شهر خودمون نمیبرنمون اونوقت اگه به خاطر دوری یکی دو روز زودتر بریم به اون شهر که در موعد مقرر اونجا حاضر باشیم شب باید تو خیابون بخابیم ؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)