تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2632 از 4105 اولاول ... 1632213225322582262226282629263026312632263326342635263626422682273231323632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,311 به 26,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بخش نامه جدید ماده 6 :

کسانی که پدرشان دچار بواسیر یا همروئید هستن از سربازی معافند .
    امکانش هست لینک منبع بدید ؟

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بلاخره محل اعزام دی ماهی ها رو سیستم پلیس+۱۰ مشخص شد، هرکی مثل من هنوز برگش رو نیاوردن براش میتونه به پلیس +۱۰ مراجعه بکنه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا یکی از دوستان کمک کنه.... رفیقم میخواد دکتری امتحان بده ولی دوره ارشدش 4سال طول کشیده یعنی سنوات خورده.... ولی با مجوز نظام وظیفه شهریور دفاع کرده.... حالا میتونه دکتری امتحان بده؟ توی دفترچه سنجش اومده... داوطلبی که بیش از سقف مجاز ارشدش طول کشیده شرایط استفاده از معافیت تحصیلی دکتری ندارند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیلی این دم خدمت رفتن روحیه خوبی داشتیم این خبر خرید خدمت هم اومد روش
    مثه مته داره روحمو میخوره
    غایب و فراری 27 ساله توانایی خدمت نداره اونوقت لیسانس فوق لیسانس 28 ساله میتونه 12ساعت سر 4راه پست بده؟؟انصافتون کجا رفته آخه مسئولین؟؟
    باید امکان خرید برای همه فراهم بشه نه فقط غایبین متخلف
    بايد از خدات هم باشه سرچهارراه بدهن بهت..جايي مثل سرچهارراه به مرزباني كه معلوم نيست افقي برگردي يا عمودي!!!!شرف داره

5. 3 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان مرکزآموزش نیروی انتظامی اراک چجور جاییه؟ کسی بوده تا حالا؟ 3 دی باید کچل کنیم بریم؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بخش نامه جدید ماده 6 :

کسانی که پدرشان دچار بواسیر یا همروئید هستن از سربازی معافند .
    عجب قانونای مسخره ای دارن .یارو فلجه معافش نمیکنن اونوقت اگه کسی باباش بواسیر داشته باشه معاف میشه ؟ این قانوناشون منو کشته.

8. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بچه ها.
    دیروز نامه اعزامم اومد، اعزامی اول دی هستم که البته تو برگه ای که پست آورده تاریخ اعزامو زده 3 دی (خوب یه دو روزی به نفع ما شد!). آموزشگاه انشائی نزاجا 02 افتادم که آدرسشم زده تهران، رباط کریم، پرندک، 02. شنیده بودم اولین روز سربازا رو یه جا تو شهرشون جمع میکنن و اتوبوس میزان میفرستن پادگان ولی احتمالا چون من ساکن کرج هستم دیگه گفتن نزدیکم خودم برم! راستی بنده با مدرک فوق لیسانس افتادم اینجا.
    حالا از این حرفا گذشته چندتا سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن:
    1- این پادگان چطوریه؟ سخت گیریش زیاده؟ معمولیه؟
    2- روز اول یعنی همون 3 دی بریم لباسامونو میدن و بعد سه چهار روزی میفرستنمون خونه دیگه؟ اگه اینطور باشه دیگه لازم نیست جز مدارک چیزی با خودمون ببریم دیگه؟ راستی لازم هست موهامون رو هم همون روز بزنیم یا نه؟ چون تو تذکرات برگه ای که دم در خونه اومده نوشته مو رو با 4 بزنیم. راستی تو این برگه زده که عابر بانک سپه هم همراهمون باشه! آخه چرا؟! من که شماره حسابمو دادم دیگه کارتشو میخوان چیکار؟ من اصلا از کارت سچه استفاده نمیکنم چون به نظرم بانک خوبی نیست و الان کارتمو تو شهر دیگه خونه فامیلمون جا گذاشتم و فعلا بهش دسترسی ندارم. حالا انقدر گیر نیستن که حتما بخوان کارت عابربانک رو ببینن؟ اصلا کارت عابر بانک ما رو میخوان چیکار؟ نکنه اون دوزار هم که واریز میکنن میخوان بالا بکشن!
    3- بنده شرایطشو دارم که داخل پادگان معاف از رزم بگیرم. به نظرتون واسه 02 معاف از رزم گرفتن یه مزیت هست یا نه؟ مثلا اگه معاف از رزم بگیرم آموزشیم راحت تر میشه؟ یا مثلا چون معاف از رزم بودم ممکنه که واسه تقسیم دیگه پادگان نندازنم؟ و اینکه ممکنه به خاطر معاف از رزم درجمو کم کنن؟ کلا به نظرتون معاف از رزم رو بگیرم یا اصلا چیزی نگم؟
    4- دوستانی که قبلا 02 افتاده بودن یا کلا ارتش بودن مثل 01 میشه بگن بعد از خدمت کدوم شهر افتادن؟ اصلا روالی داره که مثلا فوق لیسانس و دکتری بیشتر شهر خودش بندازن؟ یا کاملا رندوم هستش؟
    ببخشید طولانی شد، ممنون میشم رفقا کمک کنید.
    تشکر از همه

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان مرکزآموزش نیروی انتظامی اراک چجور جاییه؟ کسی بوده تا حالا؟ 3 دی باید کچل کنیم بریم؟
    جای خوبیه دوست من

من بچه اراکم هروقت آمدی خواستی شماره میدم در خدمتتم عزیز

اما من شنیدم تقسیماش بیشتر برای مرز داری هست

که البته اصلن مشخص نیست این حرف درست باشه یا غلط

11. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بچه ها.
    دیروز نامه اعزامم اومد، اعزامی اول دی هستم که البته تو برگه ای که پست آورده تاریخ اعزامو زده 3 دی (خوب یه دو روزی به نفع ما شد!). آموزشگاه انشائی نزاجا 02 افتادم که آدرسشم زده تهران، رباط کریم، پرندک، 02. شنیده بودم اولین روز سربازا رو یه جا تو شهرشون جمع میکنن و اتوبوس میزان میفرستن پادگان ولی احتمالا چون من ساکن کرج هستم دیگه گفتن نزدیکم خودم برم! راستی بنده با مدرک فوق لیسانس افتادم اینجا.
    حالا از این حرفا گذشته چندتا سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن:
    2- روز اول یعنی همون 3 دی بریم لباسامونو میدن و بعد سه چهار روزی میفرستنمون خونه دیگه؟ اگه اینطور باشه دیگه لازم نیست جز مدارک چیزی با خودمون ببریم دیگه؟ راستی لازم هست موهامون رو هم همون روز بزنیم یا نه؟ چون تو تذکرات برگه ای که دم در خونه اومده نوشته مو رو با 4 بزنیم. راستی تو این برگه زده که عابر بانک سپه هم همراهمون باشه! آخه چرا؟! من که شماره حسابمو دادم دیگه کارتشو میخوان چیکار؟ من اصلا از کارت سچه استفاده نمیکنم چون به نظرم بانک خوبی نیست و الان کارتمو تو شهر دیگه خونه فامیلمون جا گذاشتم و فعلا بهش دسترسی ندارم. حالا انقدر گیر نیستن که حتما بخوان کارت عابربانک رو ببینن؟ اصلا کارت عابر بانک ما رو میخوان چیکار؟ نکنه اون دوزار هم که واریز میکنن میخوان بالا بکشن!
    3- بنده شرایطشو دارم که داخل پادگان معاف از رزم بگیرم. به نظرتون واسه 02 معاف از رزم گرفتن یه مزیت هست یا نه؟ مثلا اگه معاف از رزم بگیرم آموزشیم راحت تر میشه؟ یا مثلا چون معاف از رزم بودم ممکنه که واسه تقسیم دیگه پادگان نندازنم؟ و اینکه ممکنه به خاطر معاف از رزم درجمو کم کنن؟ کلا به نظرتون معاف از رزم رو بگیرم یا اصلا چیزی نگم؟
    4- دوستانی که قبلا 02 افتاده بودن یا کلا ارتش بودن مثل 01 میشه بگن بعد از خدمت کدوم شهر افتادن؟ اصلا روالی داره که مثلا فوق لیسانس و دکتری بیشتر شهر خودش بندازن؟ یا کاملا رندوم هستش؟
    تشکر از همه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

فقط میخوام ببینم با این نرخ موالید و کاهش شدید آن میخوان در اینده با کمبود نیرو چی کار کنن ؟؟؟؟

بازم افزایش بدن مدت خدمت رو تا 30 ماه یا 34 ماه !!!!!!!!!!!!!

یا سربازی اجباری رو بردارن و نیروی تخصصی دائمی استخدام کنن !!!!! (با توجه به مملکتی که ما داریم چیزی محال و خنده دار و بیشتر شبیح مزاح است)
    کلا هنوز آیین نامه تدوین نشده و شاید تغییراتی که تو پست قبلیم اشاره کردم اعمال بشه ولی می خوان به کسانی بدن که تا آخر عمرشون هم دیگه نمیان، در نتیجه فرقی به حال کسی نمیکنه.

یه سوال

کسی که تازه میخواد درسش رو تموم کنه و بره سربازی نمیتونه از این طرح استفاده کنه ؟؟؟

حتی تا سقف 50 میلیون !
    دوست عزیز نه ما تدوین کننده آیین نامه هستیم، نه سردار و....

چطور دیگران رفتن کسی هم که درسش تموم شد میره، نخواست بره محدودیت ها را به گردن میگیره.

مسئله اينه همين حالا هم يك عده وظيفه،با رشوه و تيغ زدن و.. جاهايي مثل راهور و كلانتري و حتي مرزباني دارند مبالغي بيشتر در ميارند!!!!كه البته اينجا هيچكس به اين فرصت شغلي اشاره اي نداشته!!!طرف ميشناختم كه از خداش بود بيفته سيستان، تا بتونه مواد مفت بكشه يا مثلا توي كلانتري بود و خودش ميگفت روزي100 تومن در مياره
    تایید میشه.

البته کلانتری خیلی نمیشه ولی پلیس راه، راهور و مرزبانی (مرزبانی و پلیس راه علی الخصوص) خیلی متداول هست، نوروز 92 کسی را دیدم که روزی 80 تومن پلیس راه درآمد داشت، و یا سربازی داشتیم که از 8 ماه خدمت در ایست بازرسی مرز 10 میلیون آورده بود.

بايد از خدات هم باشه سرچهارراه بدهن بهت..جايي مثل سرچهارراه به مرزباني كه معلوم نيست افقي برگردي يا عمودي!!!!شرف داره
    بله نسبت به بعضی شرایط خیلی ها باید خوشحال هم باشن، حتی تو خود شهر و کلانتری خیلی ها دل و... ندارن که مثلا درگیر بشن، دزد بگیرن، قاچاقچی تعقیب کنن و...

دیدین خیلی ها خودشون را خیس کردن.

از آموزشگاههای خوب ناجا هست.

کت شلوار هم میتونید بپوشید

دوست عزیز بارها گفتیم که شاید شما را تا میاندوره هم نگه دارن و به این امید نرین که برمیگردین خونه.

سلام بچه ها.
    تشکر از همه
    طبق گفته دوستان از پادگان های خوب نزاجا هست.

بارها گفته شده که به این امید نرین که قراره برگردین.

در تقسیمات مدرک تاثیری نداره.

14. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •