امکانش هست لینک منبع بدید ؟
امکانش هست لینک منبع بدید ؟
بلاخره محل اعزام دی ماهی ها رو سیستم پلیس+۱۰ مشخص شد، هرکی مثل من هنوز برگش رو نیاوردن براش میتونه به پلیس +۱۰ مراجعه بکنه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
اقا یکی از دوستان کمک کنه.... رفیقم میخواد دکتری امتحان بده ولی دوره ارشدش 4سال طول کشیده یعنی سنوات خورده.... ولی با مجوز نظام وظیفه شهریور دفاع کرده.... حالا میتونه دکتری امتحان بده؟ توی دفترچه سنجش اومده... داوطلبی که بیش از سقف مجاز ارشدش طول کشیده شرایط استفاده از معافیت تحصیلی دکتری ندارند
بايد از خدات هم باشه سرچهارراه بدهن بهت..جايي مثل سرچهارراه به مرزباني كه معلوم نيست افقي برگردي يا عمودي!!!!شرف داره
دوستان مرکزآموزش نیروی انتظامی اراک چجور جاییه؟ کسی بوده تا حالا؟ 3 دی باید کچل کنیم بریم؟
عجب قانونای مسخره ای دارن .یارو فلجه معافش نمیکنن اونوقت اگه کسی باباش بواسیر داشته باشه معاف میشه ؟ این قانوناشون منو کشته.
سلام بچه ها.
دیروز نامه اعزامم اومد، اعزامی اول دی هستم که البته تو برگه ای که پست آورده تاریخ اعزامو زده 3 دی (خوب یه دو روزی به نفع ما شد!). آموزشگاه انشائی نزاجا 02 افتادم که آدرسشم زده تهران، رباط کریم، پرندک، 02. شنیده بودم اولین روز سربازا رو یه جا تو شهرشون جمع میکنن و اتوبوس میزان میفرستن پادگان ولی احتمالا چون من ساکن کرج هستم دیگه گفتن نزدیکم خودم برم! راستی بنده با مدرک فوق لیسانس افتادم اینجا.
حالا از این حرفا گذشته چندتا سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن:
1- این پادگان چطوریه؟ سخت گیریش زیاده؟ معمولیه؟
2- روز اول یعنی همون 3 دی بریم لباسامونو میدن و بعد سه چهار روزی میفرستنمون خونه دیگه؟ اگه اینطور باشه دیگه لازم نیست جز مدارک چیزی با خودمون ببریم دیگه؟ راستی لازم هست موهامون رو هم همون روز بزنیم یا نه؟ چون تو تذکرات برگه ای که دم در خونه اومده نوشته مو رو با 4 بزنیم. راستی تو این برگه زده که عابر بانک سپه هم همراهمون باشه! آخه چرا؟! من که شماره حسابمو دادم دیگه کارتشو میخوان چیکار؟ من اصلا از کارت سچه استفاده نمیکنم چون به نظرم بانک خوبی نیست و الان کارتمو تو شهر دیگه خونه فامیلمون جا گذاشتم و فعلا بهش دسترسی ندارم. حالا انقدر گیر نیستن که حتما بخوان کارت عابربانک رو ببینن؟ اصلا کارت عابر بانک ما رو میخوان چیکار؟ نکنه اون دوزار هم که واریز میکنن میخوان بالا بکشن!
3- بنده شرایطشو دارم که داخل پادگان معاف از رزم بگیرم. به نظرتون واسه 02 معاف از رزم گرفتن یه مزیت هست یا نه؟ مثلا اگه معاف از رزم بگیرم آموزشیم راحت تر میشه؟ یا مثلا چون معاف از رزم بودم ممکنه که واسه تقسیم دیگه پادگان نندازنم؟ و اینکه ممکنه به خاطر معاف از رزم درجمو کم کنن؟ کلا به نظرتون معاف از رزم رو بگیرم یا اصلا چیزی نگم؟
4- دوستانی که قبلا 02 افتاده بودن یا کلا ارتش بودن مثل 01 میشه بگن بعد از خدمت کدوم شهر افتادن؟ اصلا روالی داره که مثلا فوق لیسانس و دکتری بیشتر شهر خودش بندازن؟ یا کاملا رندوم هستش؟
ببخشید طولانی شد، ممنون میشم رفقا کمک کنید.
تشکر از همه
جای خوبیه دوست من
من بچه اراکم هروقت آمدی خواستی شماره میدم در خدمتتم عزیز
اما من شنیدم تقسیماش بیشتر برای مرز داری هست
که البته اصلن مشخص نیست این حرف درست باشه یا غلط
سلام بچه ها.
دیروز نامه اعزامم اومد، اعزامی اول دی هستم که البته تو برگه ای که پست آورده تاریخ اعزامو زده 3 دی (خوب یه دو روزی به نفع ما شد!). آموزشگاه انشائی نزاجا 02 افتادم که آدرسشم زده تهران، رباط کریم، پرندک، 02. شنیده بودم اولین روز سربازا رو یه جا تو شهرشون جمع میکنن و اتوبوس میزان میفرستن پادگان ولی احتمالا چون من ساکن کرج هستم دیگه گفتن نزدیکم خودم برم! راستی بنده با مدرک فوق لیسانس افتادم اینجا.
حالا از این حرفا گذشته چندتا سوال داشتم که ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن کمک کنن:
1- این پادگان چطوریه؟ سخت گیریش زیاده؟ معمولیه؟
2- روز اول یعنی همون 3 دی بریم لباسامونو میدن و بعد سه چهار روزی میفرستنمون خونه دیگه؟ اگه اینطور باشه دیگه لازم نیست جز مدارک چیزی با خودمون ببریم دیگه؟ راستی لازم هست موهامون رو هم همون روز بزنیم یا نه؟ چون تو تذکرات برگه ای که دم در خونه اومده نوشته مو رو با 4 بزنیم. راستی تو این برگه زده که عابر بانک سپه هم همراهمون باشه! آخه چرا؟! من که شماره حسابمو دادم دیگه کارتشو میخوان چیکار؟ من اصلا از کارت سچه استفاده نمیکنم چون به نظرم بانک خوبی نیست و الان کارتمو تو شهر دیگه خونه فامیلمون جا گذاشتم و فعلا بهش دسترسی ندارم. حالا انقدر گیر نیستن که حتما بخوان کارت عابربانک رو ببینن؟ اصلا کارت عابر بانک ما رو میخوان چیکار؟ نکنه اون دوزار هم که واریز میکنن میخوان بالا بکشن!
3- بنده شرایطشو دارم که داخل پادگان معاف از رزم بگیرم. به نظرتون واسه 02 معاف از رزم گرفتن یه مزیت هست یا نه؟ مثلا اگه معاف از رزم بگیرم آموزشیم راحت تر میشه؟ یا مثلا چون معاف از رزم بودم ممکنه که واسه تقسیم دیگه پادگان نندازنم؟ و اینکه ممکنه به خاطر معاف از رزم درجمو کم کنن؟ کلا به نظرتون معاف از رزم رو بگیرم یا اصلا چیزی نگم؟
4- دوستانی که قبلا 02 افتاده بودن یا کلا ارتش بودن مثل 01 میشه بگن بعد از خدمت کدوم شهر افتادن؟ اصلا روالی داره که مثلا فوق لیسانس و دکتری بیشتر شهر خودش بندازن؟ یا کاملا رندوم هستش؟
ببخشید طولانی شد، ممنون میشم رفقا کمک کنید.
تشکر از همه
کلا هنوز آیین نامه تدوین نشده و شاید تغییراتی که تو پست قبلیم اشاره کردم اعمال بشه ولی می خوان به کسانی بدن که تا آخر عمرشون هم دیگه نمیان، در نتیجه فرقی به حال کسی نمیکنه.
دوست عزیز نه ما تدوین کننده آیین نامه هستیم، نه سردار و....
چطور دیگران رفتن کسی هم که درسش تموم شد میره، نخواست بره محدودیت ها را به گردن میگیره.
تایید میشه.
البته کلانتری خیلی نمیشه ولی پلیس راه، راهور و مرزبانی (مرزبانی و پلیس راه علی الخصوص) خیلی متداول هست، نوروز 92 کسی را دیدم که روزی 80 تومن پلیس راه درآمد داشت، و یا سربازی داشتیم که از 8 ماه خدمت در ایست بازرسی مرز 10 میلیون آورده بود.
بله نسبت به بعضی شرایط خیلی ها باید خوشحال هم باشن، حتی تو خود شهر و کلانتری خیلی ها دل و... ندارن که مثلا درگیر بشن، دزد بگیرن، قاچاقچی تعقیب کنن و...
دیدین خیلی ها خودشون را خیس کردن.
از آموزشگاههای خوب ناجا هست.
کت شلوار هم میتونید بپوشید
دوست عزیز بارها گفتیم که شاید شما را تا میاندوره هم نگه دارن و به این امید نرین که برمیگردین خونه.
طبق گفته دوستان از پادگان های خوب نزاجا هست.
بارها گفته شده که به این امید نرین که قراره برگردین.
در تقسیمات مدرک تاثیری نداره.
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)