سلام خدمت همه ی دوستان گلم من امروز داشبرد 2.0.12625 ریختم رو دستگام میخام فردام ال تی 1.9 بریزم اگه این کارو بکنم دیگه کل بازی ها مخصوصا بازی ها ی جدید مثل ال.ای.نویرو دیرت 3 رو بدون مشکل میخونه دیگه اره؟؟؟؟ممنون اگه جوابمو بدید
سلام خدمت همه ی دوستان گلم من امروز داشبرد 2.0.12625 ریختم رو دستگام میخام فردام ال تی 1.9 بریزم اگه این کارو بکنم دیگه کل بازی ها مخصوصا بازی ها ی جدید مثل ال.ای.نویرو دیرت 3 رو بدون مشکل میخونه دیگه اره؟؟؟؟ممنون اگه جوابمو بدید
ورژن جدید پچ abgx هنوز نیومده من تست کردم... چرا پچ جدید نمیاد مردیم از خماری![]()
یه شهروند به این سوالها پاسخ بدهموقعی که پاور ویا آداپتر x360 مشکل پیدا کنه چه مشکلاتی واسه دستگاه و روند اجرای بازیها پیش میاد؟
یکی از دوستانم کنسولش رو باز کرده و روی چیپ gpu خمیر سیلیکون ریختهو موقع اجرا ارور 0110 میده آیا راهی واسه تعمیرش هست؟
راستی دیروز GOW2 رو نصب کردم که بعدش با دیسک اجراش کردبه نظرتون این عادیه؟
Last edited by HORROR; 29-07-2011 at 13:12.
سلام به همه دوستان.
کسی لینک جدیدترین داشبور مایکروساف رو داره؟
من هنوز xbox slim کپی خور نکردم درایوم 0225.
اول باید آپدیت کنم بعد کپی خور؟
اگر آپدیت کردم قبل کپی خور شدن,بعدش واسم مشکل پیش نمیاد؟
ممنون میشم جواب بدید!
دوستان راهی نیست بتونیم MSP رایگان بگیریم؟ ( تست شده باشه )
سلام به بروبكس گل...چند روزي نيومدم دلم تنگيدخ واستون...
يه سوال..معذرت اينجا ميپرسم...
خيلي اعصابم خورده...
من تو بازي كشتي كج 2011 تو قسمت roal to wrestlemania يه جاييش گير كردم..
تو قسمت vs.undertaker ..ميخواستم ببينم هركدومتون تموم كردينش يا جايي هست كه كمكم بكنه بگين تا سوالم رو بكنم...
يك هفتس گير كردم...
توروخدا كمك كنين...
من kofi kingston رو برداشتم...
بعد يه جا با HBK دارم كه مسابقش بايد 5 ستاره بگيري...
4 تا ميگيرم..
اما ستاره آخر نمدونم بايد مرتيكرو چجوري روميز گوينده بندازم...
ميندازمش اما ضربه ميزنم زود پاميشه ميره تو رينگ...
بايد چيكا كنم ؟؟؟معذرت اينجا پرسيدم..
احتمالش کمه که مایکرو بتونه فت ها رو فلش لاک کنه...
ببین 9504 ، فلش لاک نبود ، اما 0225 و 0401 و... فلش لاک بودن ، که 9504 هم توی 13599 فلش لاک شد...
پس یعنی مایکرو به هر حال میخواسته که تا جایی که میتونه کنسولا رو فلش لاک کنه ، ولی چرا فت ها با 13599 فلش لاک نمیشن؟؟؟ دلیلش اینه :
مایکرو ، زمان ساخت درایو های فت حتی فکر اینم نداشته و احتمالا تا الان هیچ راهی واس فلش لاک کردن درایو فت پیدا نکرده...
0225 هم فلش لاک بود ، ولی هکرا از پسش بر اومدن... حتی اگه مایکرو فلش لاک هم بکنه فت رو بازم هکرا از پسش بر میان... قدرت مایکرو به هکرا غلبه نمیکنه
بازی با دیسک اجرا میشه ، ولی از روی هارد لود میشه...
سلام دوستان . ارور تک چراغ E68 واسه چی هست ؟ الان کنسول رو روشن میکنم این ارور رو میده .
اره..............
شما اول باید اصل کنید بعد13599رو بریزید بعد1.9.................این کار رو فروشنده بلده خودش.............
مثل اینکه مشکلم حل شد . E68 ارور واسه Hard Drive بود که یک بار در آوروم هارد رو درست شد . فکر کنم توپ بهش خورده بود . D:
من چند جا دیدم که نوشته بود مشکل فریز شدن دستگاه به اداپتور بر میگردهموقعی که پاور ویا آداپتر x360 مشکل پیدا کنه چه مشکلاتی واسه دستگاه و روند اجرای بازیها پیش میاد؟
شما یه بار تمام کابل های کنسولو بکن و دوباره وصل کن و چک کن ببین کابلها خراب نشده باشنسلام دوستان . ارور تک چراغ E68 واسه چی هست ؟ الان کنسول رو روشن میکنم این ارور رو میده .
بعد ببین بازم چراغ قرمز میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)