سلام. برگه اعزام منم اومد.
تاریخ اعزام 3/10/93
نام مرکز آموزشگاه شهید گنجوی نزاجا (05)
ساعت حضور 7 صبح
آدرس اعزام : اصفهان - دروازه شیراز - فلانــ....
(با توجه به اینکه من شهر کاشان هستم, [یکی از شهرهای استان اصفهان] )
6 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید:
1- یکی اینکه این شهید گنجوی در اصفهانه یا کرمان ؟؟!!
2- یکی دیگه هم اینکه نوشته شده داخل برگه 7 صبح , این ساعت باید کجا باشم؟ همون [آدرس اعزام : اصفهان - دروازه شیراز - فلانــ....] باید باشم؟ از خود شهر کاشان نمیبرن؟ , ساعت 7 روز 3 دی اصفهان باشم بعد خودشون میبرن 05 ؟
3- نوشته به هنگام اعزام برگ واکسیناسیون بیارید ؛ منظورش همون تیکه دوم از دفترچه س که چند هفته پیش واکسن مننژیت و واکسن دوگاننه رو زدم و تیکه دومش رو پیش خودم هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا برگ واکسن دیگه ایی باید برم بگیرم؟
4- باتوجه به شهر خودم کاشان (قسمت شمال استان اصفهان)و آموزشگاه گنجوی احتمال اینکه روز اول برمون گردونن که لباس اندازه کنیم هست ای نه؟
5- 3 دی شروع آموزشی , چند روز یا چند ماه بعد اولین مرخصی میدن بیایم پیش خانواده؟ یه 2 ماهی نگه میدارن؟
6- در مورد پوتین, با توجه به گنجوی 05 نزاجا و فصل زمستان, به نظرتون همون پوتینی که میدن خوبه؟ زیاد موردی نداره دو تا هم دقه بزنه پام مشکلی ندارم ولی اینقدر جنس خراب خواهد بود که مجبور به تعویضش بشم؟
به نظرتون اینجا پوتین بخرم؟ چه نوعی و چه اسمی و چه قیمتی؟ یا همون چیزی که میدن باتوجه به توضیحاتم برام خوبه؟
* در کل توصیه ی برای من که "شهید گنجوی نزاجا (05)" افتادم دارید؟ هوا توی دی و بهمن چطوره اینجا؟ خیلی سرد که نیست؟ لاغرم ولی زیاد مشکلی با شرایط بد و اینها ندارم فقط یه کم سرمایی هستم, اگه کرمانه پس هواش توی خیلی سرد نیست؟, خیلی بد میگن از 05 ولی توکل به خدا هر چی بادا باد, هرچی سختتر بهتر./ فدای همه ی اونایی که بچه ها رو اینجا راهنمایی میکنن.