تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2631 از 4428 اولاول ... 1631213125312581262126272628262926302631263226332634263526412681273131313631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,301 به 26,310 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه جا همینه , پهنای باند کشور در حالت بدی بسر میبره و در حال تعویض مسیر های اینترنتی در کشور هستن که شاید بتونن از جای دیگه این کمبود رو تامین کنن , فعلا وضع پهنای باند داغونه و تمام شرکت ها پهنای باند هاشون مشکل داره , مشکل پینگ های بالا که حتی به 1000 هم رسیده تو بعضی شرکتا به همون دلیل تعویض مسیر های خروجی اینترنت کشور هست
    فقط خواستم بگم همه ی شرکت ها این مشکل رو ندارن! من الان حدودا 2هفته است که دارم از وایرلس استفاده میکنم اصلا همچین مشکلی نداره! تازه وایرلس هم هست تو این هوا حتی پینگش هم بالا نرفته!! گفتم این رو بدونید که همه کشور این مشکلات رو ندارن و فقط به خود شرکت و سیاستش بر مگیرده

2. این کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من قبلا پارس داشتم تو منطقه مخابراتیمون خوبه و راجع به پینگم مطمئن هستم فقط ۲ تا سوال سرویسای نامحدود پارس چطوره؟ یه توضیحی راجع به سرعتشون میدید؟ این قانون مسخره ای تا یه حجمی که دان کنی سرعت میاد پایین را داره ؟ با ماهی حدودا 60t چه سرویسی از پارس را پیشنهاد میکنید؟
    پیشاپیش ممنون
    بنظر من بهترین گزینه برای شما با توجه از اینکه از محدودیت سرعت بیزارید، سرویس 512 ماهی 30گیگ که حدودا 64تومن اینها میوفته یا یکم بالاتر تهیه کنید! یا برید سراغ سرویس 2مگ حجمی ولی اگه حجم مصرفی تو روزتون بالاست به صرفه تون نیست

4. 2 کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فقط خواستم بگم همه ی شرکت ها این مشکل رو ندارن! من الان حدودا 2هفته است که دارم از وایرلس استفاده میکنم اصلا همچین مشکلی نداره! تازه وایرلس هم هست تو این هوا حتی پینگش هم بالا نرفته!! گفتم این رو بدونید که همه کشور این مشکلات رو ندارن و فقط به خود شرکت و سیاستش بر مگیرده
    عزیز وایرلس بحثش جداس چون مشترک خیلی کمتری داره , شرکت که میگم منظورم ISP هست که خودش شخصا پهنای باند میگیره از زیرساخت مثل پارس آنلاین - شاتل - صبانت - سپنتا و....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز وایرلس بحثش جداس چون مشترک خیلی کمتری داره , شرکت که میگم منظورم ISP هست که خودش شخصا پهنای باند میگیره از زیرساخت مثل پارس آنلاین - شاتل - صبانت - سپنتا و....
    خب طبعا پهنای باند کمتری هم میگیره ولی مشترک هاشون پهنای باند بالایی دارن اکثرا، به نسبت شرکت های بزرگ همین مشکلات رو در مقیاس کوچیک باید داشته باشه که نداره! و این نشون میده سیاست شرکت هاست که باهم خیلی تفاوت داره. پهنای باند رو هم زیرساخت فقط ارائه نمیده شرکت های دیگه ای هم هستن، الان این سرویسی که من دارم پهنای باندش از IPM هست

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خب طبعا پهنای باند کمتری هم میگیره ولی مشترک هاشون پهنای باند بالایی دارن اکثرا، به نسبت شرکت های بزرگ همین مشکلات رو در مقیاس کوچیک باید داشته باشه که نداره! و این نشون میده سیاست شرکت هاست که باهم خیلی تفاوت داره. پهنای باند رو هم زیرساخت فقط ارائه نمیده شرکت های دیگه ای هم هستن، الان این سرویسی که من دارم پهنای باندش از IPM هست
    وایرلس سیستمی هست که نمیشه ازش دزدی کرد یا باید بهترین کیفیت و پهنای باند متقارن بدی یا باید جمعش کنی برای همین هست شرکتی که وایرلس میده مجبوره بهترین کیفیت رو بده حالا شده یکم گرون تر

دلیل دوم هم با عرض مغذرت خصلت مفت خوری ما ایرانی هاست که میخوایم همه چی واسمون مجانی تموم بشه. دوست داریم 20 تومن بدیم شبی 30 -40 گیگ دانلود کنیم. (منظورم به نسبت قیمت اینترنت فعلب ایران هست الان بعضی ها جو ایدال

برندارن بگن اینترنت خارج فلان اندازه ارزون تر هست. فعلن واقعیت همینه که هست)

خودم من دوستایی دارم که دارن شب تا صبح به ADSL مخابرات فحش میدن دادو فغانشون بلنده روزی چندبار زنگ میزنن با پشتیانی دعوا میکنن بعد که بهشون میگم بابا یکم هزینه کن خطت رو بکن وایرلس خودت راحت میشی، وقتت کمتر تلف میشه انگار داری به دیوار حرف میزنی بعدش میگن راست مگی فردا میریم دونبالش ولی فرداشون معلوم نیست کی میاد
    Last edited by arash59b; 21-11-2013 at 21:56.

8. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خط وايرلس ؟ خط هاي بي سيم كه بدرد اينترنت نميخورن ؟ ميشه يه توضيح بدين چطوريه ؟

Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما مثلا از یه شرکتی میخوای وایرلس بگیری , اول میری رادیو و دستگاه های مربوطه رو که حدودا از 150 به بالا هستن رو تهیه میکنید و بالای ساختمونتون وصل میکنن بعد اون گیرنده قوی امواج وایرلس اونشرکت رو دریافت میکنه و شما هم با یه روتر یه کابل لن ازش استفاده میکنید

تا اونجایی که میدونم این شکلیه , ولی اگه اشتباه میکنم ممنون میشم دوستان دیگه تصحیحش کنن

11. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما مثلا از یه شرکتی میخوای وایرلس بگیری , اول میری رادیو و دستگاه های مربوطه رو که حدودا از 150 به بالا هستن رو تهیه میکنید و بالای ساختمونتون وصل میکنن بعد اون گیرنده قوی امواج وایرلس اونشرکت رو دریافت میکنه و شما هم با یه روتر یه کابل لن ازش استفاده میکنید

تا اونجایی که میدونم این شکلیه , ولی اگه اشتباه میکنم ممنون میشم دوستان دیگه تصحیحش کنن
    من با خط تلفن بي سيم اشتباه گرفتم.
    پارس آنلاين اينترنت وايرلس ميده؟ كلا كدوم شركت اينترنت وايرلس خوب ميدن ؟(سراسري و غير سراسري)

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مثلا از یه شرکتی میخوای وایرلس بگیری , اول میری رادیو و دستگاه های مربوطه رو که حدودا از 150 به بالا هستن رو تهیه میکنید و بالای ساختمونتون وصل میکنن بعد اون گیرنده قوی امواج وایرلس اون شرکت رو دریافت میکنه و شما هم با یه روتر یه کابل لن ازش استفاده میکنید

دقیقا همینطور هست که آقا حامد میگن فقط الان فکنم از 250اینا شروع میشه به بالا، اون رادیو آنتن هم مثل د-یش میمونه یجورایی که باید دید مستقیم با دکل فرستنده یا اصطلاحا پاپ سایت داشته باشی، مهمترینش همینه!
    دکل ها هم همه جا نیستن، مثلا شمال تهران معمولا، میدون ونک، ساختمون پایتخت، برج سفید پاسداران و برج های دو قلوی الهیه هستن

پارس آنلاین وایرلس میده ولی توضیه نمیشه، شرکت های اصلی برای وایرلس اینان بیشتر، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دوتا دیگه که یادم نیست.
    Last edited by erfagh; 22-11-2013 at 00:56.

14. 3 کاربر از erfagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها به نظرتون ارزش داره من سرویس 2مگ یک سال پارس انلاین بگیرم؟با توجه به اینکه 20% روش تخفیف میخوره
    به نظرتون بر فرض اینکه در اینده پارس انلاین سرعتش بیاره پایین سرعتش فکر می کنید نهایت شبی رو چند میاد؟

من خیلی سایت چک می کنم شاید ماهی 10گیگ ترافیک مصرف می کنم
    به همین خاطر به فکر خرید 1 ساله با 100گیگ اضافه افتادم(تو این حالت گیگی 2260 میشه)

لطفا راهنماییم کنید با تشکر
    Last edited by salar_linux; 22-11-2013 at 01:37.

16. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •