تا اون موقع که بیان خرج سربازا کنن!!
تا اون موقع که بیان خرج سربازا کنن!!
بله انشالله تمام و کمال پول دریافتی ، خرج سربازان و رفاه حال بیشتر سربازان وظیفه و خدمت رسانی بهتر خواهد شد.
نه عزیزان کجا خر ج سربازا میشه
نفت شده 66 دلار تا 50 دلار هم میاد پایین کمبود بودجه هست برای سال دیگه باید از ی جایی تامین بشه که اینم یه راهشه تا یکمش جبران بشه ...راه خوبی هم هست خدایی چه قیمت با حالی هم گذاشتن... 20 تا 50 میلیون به هر حال هستن پولدارایی که با این خبر خوشحال شدن و میخرن خدمتشون رو ما که پول نداریم و باید بریم...
ببینید احتمالش در ناجا کم هست ولی غیر ممکن نیست در نتیجه شما باید برین ببینید چی پیش میاد.
هدف ما هم اینه که باچشم بازتر برین.
جا باز شده کد خورده، شاید کد را در روزهای آخر بخورین ولی در برگه اولیه خودتون نباشه.
طرح طرح خوبی هست چون کسی که 35 سالسه نمیاد خدمت بیاد هم مفید نمیشه ولی نباید 8 سال غیبت باشه باید سقف سنی باشه.
بر فرص دیپلمی که 27 سال سن داره و 8 سال غایبه نره و فوق 27 ساله بره حق خوری هست.
به نطر 36-35 سال به بالا مناسب باشه که میشه حدودا متولدین 57-58 به بالا.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
بدون غیبتشم میاد چند وقت دیگه اینا کف گیرشون ته دیگ خورده
Sent from my HUAWEI G730-U10
فقط میخوام ببینم با این نرخ موالید و کاهش شدید آن میخوان در اینده با کمبود نیرو چی کار کنن ؟؟؟؟
بازم افزایش بدن مدت خدمت رو تا 30 ماه یا 34 ماه !!!!!!!!!!!!!
یا سربازی اجباری رو بردارن و نیروی تخصصی دائمی استخدام کنن !!!!! (با توجه به مملکتی که ما داریم چیزی محال و خنده دار و بیشتر شبیح مزاح است)
یه سوال
کسی که تازه میخواد درسش رو تموم کنه و بره سربازی نمیتونه از این طرح استفاده کنه ؟؟؟
حتی تا سقف 50 میلیون !
من موندم بعضيا چه دل خجسته اي دارند!!!!اگه نان گران شد و كيفيتش شديد رفت بالا!!!اين پولي هم كه از بعضي ميگيرن،حتما براي سربازها خرج ميكنند!!!مثل اينكه بعضيا اصلا توي ايران زندگي نميكنند
چرا خجالت ميكشند،كلا پولي اش كنند بره درعوض تعدادي سرباز حرفه اي استخدام كنند تا هم تعدا بيكارا كم بشه هم امنيت بره بالا...واقعا گريه داره،يك مشت سرباز وظيفه آماتور و حتي بعضا شيره اي ميخان جلوي مرز روبروي داعش وايستادن!!!واقعا ناكارآمدترين ولي در عين حال مفت ترين نيروي وظيفه را داريم...چقدر بدبختيم كه حاضريم براي زندگي خودمون پول بدهيم!!!!پول زور و سرگردنه اينجا معني ميده....
جالبه براي پول دادن(صدقه) دارند درآمد ماهي100 هزار تومان را به سرباز محاسبه ميكنند ولي براي پول گرفتن،ميان ماهي 2.5 ميليون تومان را حساب ميكنن...اگه مرد هستين همين ماهي 2.5 ميليون نه ،ماهي 2ميليون را بدهين سرباز وظيفه،ببنيد چقدرها با كله ميان
عاقا همین 2.5 میلیون رو ماهی بدن ...من رسما حاظرم قید تحصیل رو بزنم و به جای 24 ماه ....240 ماه براشون خدمت کنم ...
ماهی یک تومن هم بدن من از همین الان قید تحصیل رو میزنم میرم خدمت دوستان
انقدر تخلف هم میکنم (اضافه خدمت میگیرم)اصلا بیرون نیام
حالا این جریان خرید چیه دوستان میشه یکنفر شرایطش رو بگه بهم
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)