تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2630 از 4105 اولاول ... 1630213025302580262026262627262826292630263126322633263426402680273031303630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,291 به 26,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من طرح خوبی است به شرطی که پولی که به دستشون میرسه خرج سربازا کنند...
    تا اون موقع که بیان خرج سربازا کنن!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله انشالله تمام و کمال پول دریافتی ، خرج سربازان و رفاه حال بیشتر سربازان وظیفه و خدمت رسانی بهتر خواهد شد.

3. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

نه عزیزان کجا خر ج سربازا میشه
    نفت شده 66 دلار تا 50 دلار هم میاد پایین کمبود بودجه هست برای سال دیگه باید از ی جایی تامین بشه که اینم یه راهشه تا یکمش جبران بشه ...راه خوبی هم هست خدایی چه قیمت با حالی هم گذاشتن... 20 تا 50 میلیون به هر حال هستن پولدارایی که با این خبر خوشحال شدن و میخرن خدمتشون رو ما که پول نداریم و باید بریم...

5. 2 کاربر از haricanboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

واقعا ممنون، نمیدونم چطور تشکر کنم به خاطر جوابای کاملتون، درد من فقط اینه که بتونم روزی 4 ساعت مطالعه داشته باشم، واسه همین دارم تلاش میکنم، یعنی همچین چیزی ممکن نیس تو نیرو انتظامی؟
    درضمن من دو تا حکم دفاع شخصی و کیک بوکسینگ دارم، مهر و امضای جاهای نظامی و معتبرم روش هست، از اینا میشه استفاده ای کرد در خدمت؟ تو درجه اینا تاثیر داره؟
    ببینید احتمالش در ناجا کم هست ولی غیر ممکن نیست در نتیجه شما باید برین ببینید چی پیش میاد.

هدف ما هم اینه که باچشم بازتر برین.

سلام بچه ها...

من و یکی دیگه ازدوستان روز 9 اذر رفتیم نظام وظیفه به هردومون گفتن کد مازاد خوردین.

حالا امروز برگه سفید دوستم اومده اعزامی 3 دی . نیروی انتظامی ! منم برگم هنوز نیومده

حالا سوالم اینه پس بار اول که رفتیم پرسیدیم چرا گفتن مازاد؟

یعنی اون موقع کد نخورده بود؟
    جا باز شده کد خورده، شاید کد را در روزهای آخر بخورین ولی در برگه اولیه خودتون نباشه.
    طرح طرح خوبی هست چون کسی که 35 سالسه نمیاد خدمت بیاد هم مفید نمیشه ولی نباید 8 سال غیبت باشه باید سقف سنی باشه.

بر فرص دیپلمی که 27 سال سن داره و 8 سال غایبه نره و فوق 27 ساله بره حق خوری هست.

به نطر 36-35 سال به بالا مناسب باشه که میشه حدودا متولدین 57-58 به بالا.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

7. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

بدون غیبتشم میاد چند وقت دیگه اینا کف گیرشون ته دیگ خورده

Sent from my HUAWEI G730-U10

9. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

فقط میخوام ببینم با این نرخ موالید و کاهش شدید آن میخوان در اینده با کمبود نیرو چی کار کنن ؟؟؟؟

بازم افزایش بدن مدت خدمت رو تا 30 ماه یا 34 ماه !!!!!!!!!!!!!

یا سربازی اجباری رو بردارن و نیروی تخصصی دائمی استخدام کنن !!!!! (با توجه به مملکتی که ما داریم چیزی محال و خنده دار و بیشتر شبیح مزاح است)

11. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه سوال

کسی که تازه میخواد درسش رو تموم کنه و بره سربازی نمیتونه از این طرح استفاده کنه ؟؟؟

حتی تا سقف 50 میلیون !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من موندم بعضيا چه دل خجسته اي دارند!!!!اگه نان گران شد و كيفيتش شديد رفت بالا!!!اين پولي هم كه از بعضي ميگيرن،حتما براي سربازها خرج ميكنند!!!مثل اينكه بعضيا اصلا توي ايران زندگي نميكنند
    چرا خجالت ميكشند،كلا پولي اش كنند بره درعوض تعدادي سرباز حرفه اي استخدام كنند تا هم تعدا بيكارا كم بشه هم امنيت بره بالا...واقعا گريه داره،يك مشت سرباز وظيفه آماتور و حتي بعضا شيره اي ميخان جلوي مرز روبروي داعش وايستادن!!!واقعا ناكارآمدترين ولي در عين حال مفت ترين نيروي وظيفه را داريم...چقدر بدبختيم كه حاضريم براي زندگي خودمون پول بدهيم!!!!پول زور و سرگردنه اينجا معني ميده....
    جالبه براي پول دادن(صدقه) دارند درآمد ماهي100 هزار تومان را به سرباز محاسبه ميكنند ولي براي پول گرفتن،ميان ماهي 2.5 ميليون تومان را حساب ميكنن...اگه مرد هستين همين ماهي 2.5 ميليون نه ،ماهي 2ميليون را بدهين سرباز وظيفه،ببنيد چقدرها با كله ميان

14. 5 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من موندم بعضيا چه دل خجسته اي دارند!!!!اگه نان گران شد و كيفيتش شديد رفت بالا!!!اين پولي هم كه از بعضي ميگيرن،حتما براي سربازها خرج ميكنند!!!مثل اينكه بعضيا اصلا توي ايران زندگي نميكنند
    چرا خجالت ميكشند،كلا پولي اش كنند بره درعوض تعدادي سرباز حرفه اي استخدام كنند تا هم تعدا بيكارا كم بشه هم امنيت بره بالا...واقعا گريه داره،يك مشت سرباز وظيفه آماتور و حتي بعضا شيره اي ميخان جلوي مرز روبروي داعش وايستادن!!!واقعا ناكارآمدترين ولي در عين حال مفت ترين نيروي وظيفه را داريم...چقدر بدبختيم كه حاضريم براي زندگي خودمون پول بدهيم!!!!پول زور و سرگردنه اينجا معني ميده....
    جالبه براي پول دادن(صدقه) دارند درآمد ماهي100 هزار تومان را به سرباز محاسبه ميكنند ولي براي پول گرفتن،ميان ماهي 2.5 ميليون تومان را حساب ميكنن...اگه مرد هستين همين ماهي 2.5 ميليون نه ،ماهي 2ميليون را بدهين سرباز وظيفه،ببنيد چقدرها با كله ميان
    عاقا همین 2.5 میلیون رو ماهی بدن ...من رسما حاظرم قید تحصیل رو بزنم و به جای 24 ماه ....240 ماه براشون خدمت کنم ...

16. 4 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماهی یک تومن هم بدن من از همین الان قید تحصیل رو میزنم میرم خدمت دوستان

انقدر تخلف هم میکنم (اضافه خدمت میگیرم)اصلا بیرون نیام

حالا این جریان خرید چیه دوستان میشه یکنفر شرایطش رو بگه بهم

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •