تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2630 از 4751 اولاول ... 1630213025302580262026262627262826292630263126322633263426402680273031303630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,291 به 26,300 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم اگر ممکنه زودتر جواب بدید ممنون میشم

میخوام یه سرویس Eco 128 شیش ماهه برای یکی از دوستان بگیرم. الان با پشتیبانی چت میکردم گفتن مودمی که ما میدیم " زاکسل " هستش ولی حرفی از مدل و قیمت نزد.
    شنیدم میگن میشه از برندهای دیگه مثل D-Link - TP-Link و ... هم استفاده کرد
    اگر میشه لطف کنید چند مدل مودم که با سیستم شاتل هماهنگ باشه و تست کرده باشین معرفی کنید (تعداد پورت مهم نیست فقط یه لپ تاپ قراره وصل بشه - مودم هم معمولی باشه نه وایرلس)

فقط یکم زودتر تا فردا وقت دارم
    ممنون
    قرارداد بلندمئت به هیچ وجه نبند. چون احتمال پشیمونی زیاده و امکان اینکه پولت رو پس ندن هم زیاده.
    من با نصاب ! شاتل صحبت کردم. می گفت تا حالا مودمی ندیده که به شاتل نخوره ! یه مدل 15 تومنی چینی که اسم هم حتی نداشت ! اون رو هم تست کردیم خوب کار می کرد ! دیگه D-Link - TP-Link که جای خود دارد.

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

1- سرویس همه جا یه جور هست. 35-36 کیلوبایت
    2-18 گیگ
    3- کلا بازی انلاین می کنی شاتل رو بیخیال شو. DC و Time out زیاد داره و 1 شب به بعد هم نمی تونی بازی کنی.
    4- بستگی داره ولی کلا 300 تا 500 میشه. ولی چون DC و Time out زیاده دیگه پینگ خوب هم کمکی به اون صورت برای راحت بازی کردن نمی کنه.

2. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا همه بخونین
    بهتر نیست قبل از اینکه بخوان کلا شبانه ی رایگانو حذف کنن یا همش محدودیت بزارن خودمون دانلودهارو اصلاح کنیم؟
    بعضی ها رو می بینیم که میان شاکی میشن که چرا شبی 4 گیگ دانلودشون شده شبی 3/99!!
    آخه شبی 4 گیگ چی می گیری مگه؟
    به حساب فیلمی 700 مگ یا هر بازی 8 گیگ یعنی هر 2 شب 11 تا فیلم یا یک بازی
    اصلا می رسی این همه فیلمو ببینی یا هر 2 روز یه بازیو تا آخر می ری؟
    در واقع چشم بسته هر چی که به دستش رسید دانلود می کنه
    چرا بعضی از ما چون فکر می کنیم مجانیه باید حداکثر استفادرو ببریم؟
    اما با این کار هم سرعت کلی میاد پایین هم حق بقیه ضایع میشه هم باعث ایجاد این همه محدودیت میشه
    اگه خودمون به شبی یک گیگ قناعت می کردیم این جوری نمی شد
    فردا که کلا شبانه ی رایگان برداشته شد افسوس خوردن بی فایدست

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قرارداد بلندمئت به هیچ وجه نبند. چون احتمال پشیمونی زیاده و امکان اینکه پولت رو پس ندن هم زیاده.
    من با نصاب ! شاتل صحبت کردم. می گفت تا حالا مودمی ندیده که به شاتل نخوره ! یه مدل 15 تومنی چینی که اسم هم حتی نداشت ! اون رو هم تست کردیم خوب کار می کرد ! دیگه D-Link - TP-Link که جای خود دارد.

ممنون. قرارداد قرار شد سه ماهه بشه

استفاده هم همون پیج بازکردن هستش. گیم و دانلود و ... مدنظر نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لطفا همه بخونین
    بهتر نیست قبل از اینکه بخوان کلا شبانه ی رایگانو حذف کنن یا همش محدودیت بزارن خودمون دانلودهارو اصلاح کنیم؟
    بعضی ها رو می بینیم که میان شاکی میشن که چرا شبی 4 گیگ دانلودشون شده شبی 3/99!!
    آخه شبی 4 گیگ چی می گیری مگه؟
    به حساب فیلمی 700 مگ یا هر بازی 8 گیگ یعنی هر 2 شب 11 تا فیلم یا یک بازی
    اصلا می رسی این همه فیلمو ببینی یا هر 2 روز یه بازیو تا آخر می ری؟
    در واقع چشم بسته هر چی که به دستش رسید دانلود می کنه
    چرا بعضی از ما چون فکر می کنیم مجانیه باید حداکثر استفادرو ببریم؟
    اما با این کار هم سرعت کلی میاد پایین هم حق بقیه ضایع میشه هم باعث ایجاد این همه محدودیت میشه
    اگه خودمون به شبی یک گیگ قناعت می کردیم این جوری نمی شد
    فردا که کلا شبانه ی رایگان برداشته شد افسوس خوردن بی فایدست
    اولاً شب و روز نداره. بعدم، قبل از اینکه سرعت به خاطر دانلودهای زیاد مردم بیاد پایین، خودشون سرعت رو کم می کنن. بعدم، اگه یه روزی شاتل یا هر شرکت دیگه ای شبانه رایگان رو برداره، باید قیمتشو ۱/۳ کنه! چون همین جوری به اندازه ی کافی کلاه برداری می کنن.

6. 7 کاربر از thisisatest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز جهت تولد بهم زنگ زدن از شاتل
    بعد گفت از عملکرد شرکت راضی هستی گفتم نه
    گفت پشتیبانی رو از ۰ تا ۲۰ چند امتیاز میدی گفتم ۸ اونم برای اینکه زحمت میکشن کپی پیست میکنن
    بعد گفتم که پشتیبانیتون کاملا فرمالیته بید
    دیگه چی گفتم؟
    اها گفتم دانلود شبانه رو درست کنید انقدر هم dc ندید گفتم به پشتیبانی میگی سرعت پایینه میگه برو از اپرا دانلود کن گفتم سایت ماکروسافت رو چرا سرعتشو بالا نمیبرید؟هیچی نگفت گفتم چون اونجا فایل به اندازه کافی برا دانلود هست بخاطر همین براتون نمیصرفه سرعتشو درس کنید
    البته من شبا چیز خاصی برا دانلود ندارم هرچی هم که میزارم صبح کامل شده رو تحویلم میده اینو گفتم چون بچه ها مشکل داشتن
    خلاصه ۶دقیقه توپیدم بهشون گفتم سیاستنون رو عوض کنید
    گفت چی شد که شاتل رو انتخاب کردین گفتم چون مخابرات فقط یه دونه قرارداد داره اونم با شاتل مجبور شدم
    کلا خودم حال کردم حسابی حرف زدم بهش بعد دیگه گفت ۳ گیگ رایگان منم تشکر کردم بعد هم بای بای
    باز خوبه ۳ GB داد. چون من همیشه مشکل سرعت دارم. دیالوگامم با شاتل خیلی شبیه اینیه که نوشتی. بعد هر وقت زنگ می زنم، نیم ساعت وقتمو می گیرن، ۱۰۰ مگ هم ترافیکم سر دانلود از این سایت و اون سایت هدر می ره که زحمت بکشن کش سرورشونو تست کنن! اون وقت وقتی بهشون نشون می دم که سرعت دانلود از مایکروسافت رو ۵ هست می گن شبانه چون رایگانه اینجوریه! من تهران، پارس آنلاین دارم هیچ مشکلیم ندارم باهاش. تو اصفهان مجبورم از شاتل سرویس بگیرم، حالا اینام هر کار دلشون بخواد می کنن. واقعاً که...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اولاً شب و روز نداره. بعدم، قبل از اینکه سرعت به خاطر دانلودهای زیاد مردم بیاد پایین، خودشون سرعت رو کم می کنن. بعدم، اگه یه روزی شاتل یا هر شرکت دیگه ای شبانه رایگان رو برداره، باید قیمتشو ۱/۳ کنه! چون همین جوری به اندازه ی کافی کلاه برداری می کنن.
    خوب به درک بزار شبانه رو برداره چیزی که زیاده شرکت آی اس پی از یه جا دیگه میگیریم انگار فقط همین یه دونه تو ایران هست
    لعنت بر تمام کارکنان شاشتل

9. 3 کاربر از adib_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب به درک بزار شبانه رو برداره چیزی که زیاده شرکت آی اس پی از یه جا دیگه میگیریم انگار فقط همین یه دونه تو ایران هست
    لعنت بر تمام کارکنان شاشتل
    مشکل اینجاس که تو بعضی منطقه ها، فقط شاتل سرویس می ده. اگر نه که خیلیا از جمله خود من سرویسشونو عوض می کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

حال میکنما

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

من رو هم محدود کردن سرویسم اکو 128 هست زنگ زدم نمایندگی دختره دائم میگه نه محدود نشدید

حیف که پارس انلاین توی محدوده ما نداره و گرنه میرفتم
    پارس انلاین تحفه ایی نیست تو متن قراردادش نوشته حداقل پینگ 750 میلی ثانیه یعنی افتضاح

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسی پس امروز هر چی دانلود کنم جزو درصد ترافیک مصرفی حساب نمیشه؟؟؟
    دیشب از 2 تا 7 400 مگ دانلود کردم به نظرتون خوبه؟؟ من ART 1 هستم
    واسه من که حساب نمیشه واسه شوما هم نباید بشه دیگه
    حالا خودت میتونی بری داخل my.shatel تو قسمت ترافیک مصرفی نمایش روزانه رو ببینی که از رایگان میره یا داره از ترافیکت کم میشه

من خودمم تازه اومدم به شاتل اطلاعی در مورد آرت 1 ندارم

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

مگه سرويس‌هاي آرت دانلود نامحدود نيستند؟

يعني اين سرويسها هم محدوديت دانلود دارند؟

شاد باشيد
    اسما نامحدود هستن اما بر اساس قانون من در آوردی FUP محدودیت داری
    مثلا واسه من که آرت 4 هست یه چیزی حدود 45-50 گیگ هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •